Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz szombatitomi #634 üzenetére
Pontosan, nem tudom mi baja egyeseknek a 13. kérdéssel, egy kicsit talán jobban meg kell mozgatni az agytekervényeket is, de viszonylag gyorsan és biztosan megtalálható a helyes válasz rá.
De az sem baj, ha kevesebben kerülnek a kalapba, annak a z5850-nek nagyon tudnék örülni.
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
Mivel ez egy hivatalos adat, amit a Netgear adott meg, még ha erős túlzás is a marketingnek köszönhetően, szerintem jogos hogy elfogadják.
Persze ha az "up to" kifejezést használták volna úgy már nem lenne jogos, vagy ha a kérdésben a tényleges (gyakorlati, nem pedig az elméleti) sebességet kérdezik akkor sem lenne jogos. -
bozont
veterán
válasz scott_free #2444 üzenetére
Huh, látom még mindig erről megy a vita. Esetleg megoldás lehetne, ha bevezetnének egy külön validációt amihez személyi ig. másolata szükséges és csak e validáció megléte esetén lehetne részt venni a játékban. Ezzel szerintem többé-kevésbé kizárható lenne a dupla regisztráció. Persze ez plusz munka lenne és jogilag nem tudom kivitelezhető-e, na meg abban is biztos vagyok, hogy ezzel kapcsolatban is menne a sírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest