Új hozzászólás Aktív témák
-
leonel
aktív tag
1
Köszi a tesztet!
[ Szerkesztve ]
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
nagyúr
marad nyertesnek a 280x 76 rongyért...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
dangerzone
addikt
Durva, hogy a 7970-es radeon már sehol sincs.
-
flakter
tag
Brutális card!
Bár a GTX680 Lightningot nem cserélném le egy jelenleg ilyen drága vadállatért
Inkább SLI..FlaK..
-
westlake
félisten
Oliverda:
A GTX 780Ti mellé kaptatok egy TITAN-t és egy sima 780-at is tesztelésre?#7: Mármint fél éve járt nálatok a 780 és a TITAN?
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
helkis
veterán
nem gondoltam volna, hogy gyorsabb lesz a titánnál, ezek ára valszeg esni is fog, ill. a780ti fölé jön nagytesó?
pl egy 780tigx2"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Jack@l
veterán
Jó válasz, jó kártya, az ára mehetne lejjebb a 290x szintjére.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
ricshard444
veterán
A kártya egész pofás, de még mindig 290X-t venném Custom hűtéssel.
Imádom magam mikor ilyen építő jellegű kommentet tudok beírni[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
IreN!CuS
őstag
200 k
Tesztet köszi , volt melótok rendesen az elmúlt hetekben
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
bunfi
őstag
Teljesítményben igen, de ár/érték arányban nem lett új győztes. Ott még mindig az R9 290 a legjobb, már ha lehetne kapni
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
big-J
őstag
Miért ragaszkodik mindkét gyártó ehhez az 1 fanos ref. hűtéshez? $700-ba nem fér bele valami tisztességesebb, hogy állandóan boost-on mehessen a kari mindkét tábornál?
Amúgy a 290x-ben is vannak letiltott CU-k?
[ Szerkesztve ]
-
evo86
csendes tag
Köszönet a tesztért! Kb ez volt az elvárt de nem ütött akkorát mint amire számítottam...átlag +2% az semmi viszont baromi drága ennyi extra teljesítményért. Várjuk a választ a vörösöktöl mondjuk már megvan csak ki kéne dobni rendes hűtővel és persze a lényeg az árverseny ami nekünk nagyon jó!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz ricshard444 #11 üzenetére
Egyetértek, főleg ha beleveszem, hogy a 290X majd akkor mutatja meg igazán mit tud...és még akkor is sokkal olcsóbb lesz. 1,5% többlet nem ér 150$-t
-
veterán
Megéri kifizetni azt a plusz 50e-et, plusz 2%-ért. Nagyon el van szállva az NV, de hát ha veszik...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Rexcor
őstag
Nem rossz, de elég már a GK110-ből, remélem ez volt az utolsó.
-
KillerKollar
őstag
Volt szó róla hogy a 290X-ben még van tartalék,amit driveresen ki tudnak hozni a későbbiekben,ha az Nvidia kihoz válaszul egy gyorsabb kártyát,kérdés hogy mennyivel gyorsabbat...nos 2%-ot simán gyorsulhatnak a 290/290X kártyák,kérdés hogy a 780 Ti-ben van-e még ezen kívül tartalék.
-
westlake
félisten
válasz KillerKollar #23 üzenetére
Van. Olvasgass külföldi fórumokat a Ti tuningpotenciáljáról.
#20: Jelenleg igen, megéri. Vagyis ezt csak jövő héten mondhatnám, mert akkor lehet majd kapni a Ti-t. 50k-ért kapsz egy kevesebbet fogyasztó (ebből adódóan jóval halkabb kártyát) és jóval nagyobb tuningpotenciált (az előzetes adatok alapján). Ja és még ott van az általad is említett 2% teljesítménybeli különbség.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Reggie0
félisten
Valoszinuleg van, hiszen nem lenne ertelme eltero strategiat alkalmazniuk.
-
Malibutomi
nagyúr
Az a baj, hogy nehéz összemérni a kártyákat. Látni is, hogy van ahol közel vannak, kicsit az egyik előrébb, vagy kicsit a másik, aztán mindegyiknek van 1-2 cím ahol nagyon elveri a másikat. Pl. a 780-nak a bioshock, a 290X-nek a Hitman fekszik.
Szerintem amúgy mindkettőben van tartalék, majd ha a 290X-re is itt vannak a rendes hűtések meglátjuk melyik meddig jut. -
KillerKollar
őstag
Driveres tartalékra gondoltam. Későbbi benchmarkokban újabb játékoknál nem húzott kártyákat szoktak általában berakni és az emberek többsége nem szokott tuningolni.Aki meg igen az vehet majd 290X-et is custom hűtéssel és akkor már lehet hogy nem a 780Ti felé mozdul a mérleg nyele,főleg ha még úgy is olcsóbb lesz mint a ref 780Ti.Meg aztán a mantle is dobni fog jó sokat azoknál a címeknél amelyek támogatni fogják és ahogy olvasgattam a híreket,Frostbite engine,Cryengine,stb...Az igazán gépigényes játékok motorjai,amik alá kell is az erős kártya.
(#27) Malibutomi Ide is jó példa a Mantle,mert amelyik játékok azt támogatni fogják,ott viszont nagyon durván verni fogják az Nv kártyákat az új radeonok.1-2 ilyen játék bekerül egy tesztbe és puff máris elúszott az a 2%...
(#26) Zorel Ahogy én láttam tesztekben,kb ugyanannyit fogyaszt mint a 290X...Másik kettőre meg ahogy mondtam,akit zavarnak ezek a dolgok vagy tuningolni akar annak ott a Custom hűtés és szerintem még úgy is olcsóbban kijössz 290X-el mint 780Ti-vel.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Köszi a tesztet.
Ennyit a Ti-ről. Még az 5% se lett meg, jó az 2-nek is. Ez pár hónap múlva már fordítva lesz, rendes hűtéssel, normális driverrel még talán a 290-es is megfogja.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
mghltm
addikt
bar minden kartya kulonbozik a tuning teren, de a tpu-nal belenyultak a lecsoba: "Maximum overclock of our sample is 1120 MHz GPU (base) clock (28% overclocking) and 1975 MHz memory (13% overclock)."
a hardwarecanucks-nal szinten: "Even with NVIDIA's limits constraining frequencies, our sample hit a constant core speed 1143MHz with peaks around the 1176MHz mark and quite a bit higher than reference Boost clocks. Meanwhile, memory frequencies topped out at 7744MHz which is about average for 7Gbps modules."
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Integra
titán
tehát +50 rugó 2% állítólagos többletért. aha, rohanok nvidia-t venni.. ettől függetlenül biztos számszerűsítve komolyan kimutatható, hogy tényleg vannak, akik ezért inább nv-t vesznek.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
westlake
félisten
Oliverda:
Érdekes felvetés a másik topikba. Valóban megegyezik a 780 és a 780Ti panelja? Linkeltek regébben egy képet a Ti-ről, de ott voltak eltérések a 780-hoz képest. Mi az igazság?mod: Hogy lehet, hogy a TechPowerUP-nál járt kártya máshogy néz ki, mint a ti kártyátok?
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Oliverda
félisten
A miénk 1076-on már szemetelt, hosszabb futtatás után pedig újraindította az egész rendszert.
westlake: Passz. Össze kell vetni a cikkben lévő képekkel a 780-at.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
félisten
200eFt? Rly?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Jack@l
veterán
Mondjuk itt is lehetett volna egy gyors overclock teszt, hamár...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Paul119
addikt
Ugy latom meg van mire cserelem le a koros gtx 570 kartyat
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Attix82
addikt
OC-zva már kicsit brutál: [link]
Valóban a 7970 / 280X a legjobb vétel most.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz KillerKollar #29 üzenetére
Azért ez a Mantle nem ilyen egyszerű. DX-szel összehasonlítani a Mantle kódot nem lehet. Szóval az összehasonlítás továbbra is DX-ben fog menni. Legalábbis mi úgy tervezzük. De még töröm a fejem rajta, hogy mi legyen.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Jack@l
veterán
Űgyértem benne a játékos mérések közt, hamár igy lehurrogsz. (én csak a képeket szoktam nézegetni, a többi nem érdekel)
-
BlackSoft
addikt
Nagyon szép teszt Jó ez a kártya, de mivel 130-ért dobálják a piacon a sima 780-at, szerintem az sokkal jobb vásár, főleg ha SLI-t akar valaki összerakni
Titan-t többet nem vesz senki Pedig a neve tetszett nekem. Lehet egy sorozatot csinálni, ahol már nem számok vannak, hanem nevek
(#42) westlake: A nyák sem ugyan az... De gondolom nem engedték meg nekik, hogy szétszedjék
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
mghltm
addikt
jo az eszreveteled, ph tesztekben ugyanugy nez ki a gtx780 es a gtx780ti, tpu-nal viszont akad kozottuk kulonbseg ( gtx780 vs gtx780ti )
(#34) Oliverda ahany peldany, annyi eredmeny. meg az is lehet, hogy a kulfoldi oldalaknak a nagyobb es tehetosebb felvevopiac miatt tuningosabb valogatott peldanyokat kuldtek...
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
DeltaPower
addikt
Jöhet az R9 290XT, aztán a GTX 780Ti Turbo, aztán az R9 290XT-PE, és így tovább...
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
satz18
őstag
Ha csak a PH-sat olvastam volna azt mondanám, hogy ez nagyon kevés. Viszont iponon azért nagyon különbség jött ki, ami már valóban gondolkodóba ejtheti az embert. Ettől függetlenül az AMD ár/érték miatt így is megnyerte ezt a csatát. Viszont ha az AMD hosszú távon tervez a GCN-el, az NV-nak pedig ez egy utolsó tartalék kipréselése volt, és már jövőre kijön a Maxwellel, akkor azért azt mondhatjuk, hogy nincs oka megnyugodni az AMD-nek.
[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
helkis
veterán
válasz DeltaPower #47 üzenetére
akkor inkább már Ultra nem?
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest