- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz doddencs #2400 üzenetére
Bele kell égetni az mp3 fájlba a képeket. Ezt megteheted pl. mp3tag-el, illetve asszem' Windows Media Player-el is működik. Arra figyelj, hogy elvileg csak max. 300x300-as képeket hajlandó megjeleníteni a Nokia zenelejátszója.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
jeni
félisten
szia
boccs a láma kérdésért
kérdésem az lenne,hogy aki találkozott egy utánagyártott N95 8GB amiről ha jók az információim,akkor annak bővíthetőek a memóriái,ellenben az eredetivel ami fix memóriás.Esetleg létezik olyan ami nem bővíthető fix 8GB memóriás és mégis utánagyártott?mi az ami még a memórián kívül eltérnek?Ugyanis van felrakva hirdetve N95 8GB de a tulaj nem ért hozzá?(ez hogyan lehet akinek komoly készüléke van)[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
sztem minden be... kamera az olyan vga (640x480) lehet, elölapi kamera csak egy dísz mert technika nincs mögötte, mtk platform ami tképpen csak van, memória az max 2gb lehet egy ilyen kínai cuccba. legalábbi a jogsi oktatómnak volt ilyen "fantasztikus" készüléke. a tulaj valszeg nem nem ért hozzá hanem ezeket nem akarja elmondani.
Üdv: Laca
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #2405 üzenetére
Ez arra jó ha villantani akarsz! Nekem átfutott egy a kezem alatt pont akkor mikor volt még egy eredetim is! Hát... Röhej a Replika! A csúszka a kijelző a hangzás minden nagyon minőségtelen és gáz! Én azt szoktam erre mondani aki ilyet vesz az meg is érdemli!
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #2409 üzenetére
Hát annyit tudok hogy 33 ezer ez a Replika Kaki újban Annyiért már lehet mit venni!
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #2413 üzenetére
Aki villantani akar vegyen egy használt 8800-át mert annak van presztízse az ára ellenére (30-ért már van ami nincs szétkarcolva, vagy vesz rá egy arany házat és akkor mekkora isten lesz) Pl az én Siroccomat senki sem ismeri bárki megnézni tetszik neki de még nem is hallott róla! Tehát egy N95 8GB nem különlegesség
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #2415 üzenetére
Nekem is volt de én szerettem
-
jeni
félisten
Belső 8GB-nak mondja és nem cserélhetős a memója,nem bővíthetős
[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
a nokia 8800 egy szuper jo kis telo volt a maga koraban. nekem volt fekete meg pezsgo szinu is. csak eljart az ido felette. de jo 5-6 eve tenyleg lehetett vele szepen villantani
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Sly Bp.
addikt
válasz Obolony #2419 üzenetére
Az a 8910-es volt nem 8800
Itt lehet erről bőven beszélni ne ezt offoljuk tele!
[ Szerkesztve ]
-
Obolony
senior tag
válasz Sly Bp. #2420 üzenetére
lehet mar az emlekeim megkopnak ennyi ev utan volt az jo 6 eve is talan 7 hogy igy utanaszamolok
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
skylinelaca
senior tag
akkor bezsélgessünk a N95 8gb ról szerintetek lehet cserélni a kamera lencsevédő plexijét?
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #2423 üzenetére
Igen az egész kerettel együtt
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #2425 üzenetére
Cserélni kell akkor! Nem drága! Nézz szét a Vaterán ott sok minden van!
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #2427 üzenetére
Vidd be a Nokia-ba! Ott megcsinálják vagy mondanak egy árat!
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #2429 üzenetére
A Nokia csak akkor csinál meg eleve bármit is ha nála veszed a cuccot is hozzá! Szerintem 5 ezernél nem lehet több!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #2431 üzenetére
Az úgy már sok lenne az utángyártott házak kb 6-8 ezer a gyári akkor a duplája lehet! De elég csak azt a picit kicserélni vagy akkor már egy komlett házat!
Megnéztem ezeket a replica csodákat 10-15-ért nyomják a használtat! De véletlenül mind rossz hol a gomb nem működik hol a kamera hol már kép sincs!
-
skylinelaca
senior tag
válasz Sly Bp. #2432 üzenetére
igen énis látam őket... és véletlenül a tulajok sosem tudnak semmit a telefonjukról... gari nemsokra van...
szerk: én azért nem értem azokat akik ilyen vesznek mert: 1. nem minőség, elromlik 2. ennyiért nagyobb tudású nokiát veszel, mert azért a clónok nem olyan okosan mint amiről klónozták őket, sőt leginkbb egy alsókat os telók szintjén vannak. 3 szervízháttér. megveszel egy ilyen és hova viszed ha elromlik?
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #2433 üzenetére
Ha elromlik viszed a szeméttelepre! Legtöbben villantani akarnak de hamar beégetik magukat vele mert ha olyan kezébe kerül aki egy nagyon picit ért hozzá az lebuktatja és akkor mit csinál azon kívül hogy leégett? Ott van egy időzített bomba nála ami bármikor meghalhat eladni nem tudja max jól a fiók mélyére tenni!
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #2435 üzenetére
Most azt használok igen Ezeket szeretem mindig is ezeket szerettem igazán de mindent kipróbálok mellettük és megbizonyosodom hogy nincs náluk jobb
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
éppen néztem a hozzászólásokat,hogy vissza olvasva egyéb kérdezőket,az eladó azt írta,hogy nem tartalmaz magyar menüt a teló
az plussz 6-7000 Ft[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
én egyébként sem ajánlanám h ilyenbe belevágj... mire kell egyébként telefon? mire használnád?
szerk: hallod igy visszaolvasok... ez a csávó full kamu... nem tudja h klon e de nem hasznlandó kódokat beírni? mi ez az ember? meg eteti a népen azzal h xenon vakus... hallod inkább haggyad..[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
azért ezt beírja a csávó.... "Olvaségig figyelmessen amit leirtam!!!!!NEM ÜTÖK BE SEMMILYEN KÓDOT!!!!!Olvas el a hrdetést." ez egy paraszt
-
jeni
félisten
Megírtam neki,hogy félre vezető a hirdetése,és egyértelmű,hogy nem működik együtt a kérdezőkkel.Nem izgat engem mert egyértelműen csaló az illető.Én is úgy vagyok vele,hogy klón telefont árul és meg kell vennie annak aki rálicitált.Ha az illető nem veszi meg akkor negatívot kap tőle.Azt se tudja mit tud a telefonja csak annyit,hogy tökéletesen működik. Pedig úgy van írva hogy Nokia N95 8GB, mi ez a hirdetés ha nem eredetinek titulálja
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Amúgy van egy N85-s telóm csak gondoltam olcsón beszerzek egy másikat is
-
Sly Bp.
addikt
Az nem jelent semmit hogy a telefon mit mutat mennyi a memóriája! Mert szoftveresen lehet buzerálni és valójában nem 8 hanem mondjuk csak 1GB! Még az iPhone Clone-oknál terjedt el hogy 8 gigásnak hirdették és csak 512-esek voltak Amúgy se magyar menü se semmi...? Tartozékok sincsenek hozzá...??? Meg ha már van egy ilyen telefon biztos van a környezetében valaki aki ért hozzá vagy beviszi egy GSM-be és megmondják neki! Nagy átvágás az egész! Kamu és kész jelentsd be a hirdetést hogy kamu ezt szerintem a "tiltott termék" tükrözi a legjobban!
[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
hát igen! 3 féleképpen zajlanak ezek a hirdetések , az első h a eladó kiirja h klón, ebben az esetben talán el is adja de csak sokára és addgra leviszi az árat is. második hogy azt mondja h a telefon nem az övé ő csak az eladó tehátnem tudja h klón e... a 3. ez amiről most is beszélünk h úgy csinál mintha nem tudna semmit a telefonokról , és gyanúsan nem együttműködő az eladó
szerk: és ahogy az értékeléseit látom , nem sok embernek küldte azt amit kért, vagy nem eredeti-t küldött vagy nem az előre megbeszéltet.
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz skylinelaca #2448 üzenetére
Kamu az egész
-
jeni
félisten
Komolyra fordítva a szót,hogy ne offoljunk
A kijelző méretén kívül és nem bővíthetőségén mellett más különbség nincs a kisebb N95-z képest?Esetleg a GPS hiánya sima N95 telefonban ami még különbözik a nagyobb testvérétől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest