- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Segitsetek pls! Tobbszot olvastam itt a garmin tema. Feltettem a telomra de nekem nem talalja a bellso gps-t meg... Mi lehet a baj?
Galardo: megert annyit?
I humbly and respectfully decline™
-
GALARDO
addikt
Valaki válaszolna nekem a 999-es kérdésemre?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
_seth_
veterán
válasz GALARDO #1006 üzenetére
Jack vége a telóba a másik végén a sárga a videó jele a másik kettő a sztereó hang, ezeket összedugod már csatlakozott is. Az, hogy van-e kép már más téma Na jó, nekem utána kéri, hogy valami TV mód vagy micsoda, arra ok és utána már volt is kép a tv-n. Hogy mi lehet nálad a hiba... nem tudom.
Ui.: Haladok, már van navigáció, iphone skin, pár progi és a 8 gigát is sikerült gyorsan megpakolni.... na mondjuk van vagy 4 giga cucc ami totál felesleges de nem baj
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz Magnum_ #1009 üzenetére
Nekem tetszik, kicsit élettelibb mint a gyári. [link] Nálam hibátlan.
Garmin: nokiaprogramok.hu-n van teljes leírás hozzá ;)
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz Magnum_ #1011 üzenetére
Akkor a baj ott lehet, hogy van az SW.UNL és a GMS... akármi fájl, annak a végére nem kell a ".txt" Nekem ez volt a gond vele.
-
_seth_
veterán
válasz Magnum_ #1013 üzenetére
Igen, és én is oda másoltam.
-
RandomGosu
senior tag
amugy a memoria olvasásnál mindegyikre kell várni 5percet vagy ez csak a függősökre igaz? (n95 8gb t-mobile-nál próbáltam ki és eléggé lassan adta elő a dolgot.)
-
legenda
válasz RandomGosu #1017 üzenetére
nekem t-s van, és egyáltalán nem tart sokáig az olvasás - üres, közepes, és terheltebb állapotban sem!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
_seth_
veterán
Mire gondoltok memória olvasás alatt?
-
raul560
tag
Gondolom a Flash memóriára (8Gb-ra) gondoltok...
Az a kérdés hogy a számitógépen vagy magában a telefonban gondol a memória olvasási idejére!! Bár szerintem nekem egyiken sem jelentett hosszú időt, még beolvasta a cuccokat rajta!!
Az enyém független, nem T-Mobile-os... De ez nem hinném hogy számít ebben az esetben!!
-
_seth_
veterán
válasz raul560 #1020 üzenetére
Addig én is eljutottam
Gépen nekem sem sok idő de a telefonban sem sok idő csináljak bármit... Pedig már tele is pakoltam, most is csak 770mb szabad hely van.
-
_seth_
veterán
válasz Magimano #1022 üzenetére
A kamera feletti részen van egy T-Mobile felirat fehéren mint az N-Series.
-
raul560
tag
Sziasztok!! Engem az érdekelne hogy a wifinél kell valamit állitani, hogy müködjön??? Mert nállam csatlakozni csatlakozik és mikor rámegyek az oldalra amit meg szeretnék nyitni de nem tölti be, és egy idő mulva azt írja ki hogy az átjáró nem válaszol vagy valami ilyesmit!!!
A wifi amihez csatlaskoztam nem volt titkositott vagy ilyesmi, többet probáltam egyiknél sem ment!!Mi lehet a gond???
Aki tud segitsen!! A válaszokat és a segitséget előre is köszönöm...
-
-
Magimano
aktív tag
-
gyuri00
aktív tag
nekem tegnap lett meg a teló eddig nagyonbejün csak még fura a D500után
réggebben olvastam hogy a telóval 700 megás avis filmeket isle lehet játszani ahozmilyen progi kell?
gps-hez a Garmint tegyem fel??
-
Magimano
aktív tag
válasz gyuri00 #1036 üzenetére
Gratula a telefonhoz.
filmhez nem tok hozzászólni mert nem nagyon nézek filmet rajtaGPS hez nem kell feltétlenül a garmin. A Nokia Maps 2 már eléggé részletes itthon is és elég jól használható is.
igaz a hangos navigációért fizetni kell. bár elméletileg kaptál hozzá 3 hónap ingyen hangos navigációt.szerintem próbáld ki a maps-ot. utána ha nem felel meg 100% ban akkor még mindig fel lehet tenni a Garmint
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
_seth_
veterán
válasz gyuri00 #1036 üzenetére
Filmekhez: smartmovie
-
gyuri00
aktív tag
és azok viszik az avis filmeket is????
-
_seth_
veterán
válasz gyuri00 #1040 üzenetére
Nem, nem viszik csak úgy beírtam a "mivel lehet avis filmet lejátszani" kérdésre.
Igen, viszik
-
nagyúr
Sziasztok emberek!
Hát, én búcsúzom, megváltam a "kicsikémtől" egy másik telefon kedvéért.
Minden segítséget, amit kaptam, köszönök
További sok örömöt a készülékbenApple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz raul560 #1045 üzenetére
iphone...
Kicsit többet kell szívni, de gps nem kellett nekem, viszont nagy kijelző filmezésre igen.
Egyébként, ha széthekkelet (Apple-talanítod :S) akkor egész jó. Az alap szoftot nem kell piszkálni, csak progikat tenni rá.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Metal topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Weblap készítés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest