Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#3101) rep3at válasza akos3 (#3100) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudok róla, csak én panaszkodok :(((

Az anyagminőség gagyi, a menü tól egyszerűre sikeredett és a funkciók is hagynak kívánnivalót maguk után.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#3102) akos3 válasza rep3at (#3101) üzenetére

akos3
(őstag)

Én eleve nem vok egy android fan. lehet azért mert még nem vt nekem :) Egyelőre N8-al szemezgetek majd. A nyári frissítések meg jól hangzanak amugy is. :)

áliász akos4

(#3103) rep3at válasza akos3 (#3102) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Egyenlõre nincs olyan Nokia ami nekem való lenne sajnos, en valami HTCt szeretnék.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#3104) akos3 válasza rep3at (#3103) üzenetére

akos3
(őstag)

jaja nekem is az a másik alternatíva, de az N8 egyelőre jobban bejön. Meg már megszoktama symbiant... :) Mondjuk nem msot lesz a csere. egyelőre elvok az N85-el..

áliász akos4

(#3105) akos3

akos3
(őstag)

kicsit megkésve, de én még csak ma olvastam az E7 tesztjét. Hát én úgy vagyok vele, h picit elkéstek, de hát ki tudja. Kamera tényelg idegesítő, de én úgy is N8at vennék, nem kell nekem a qwerty. :N Egyébként egy nagyon szép minőségi telefont csinált a Nokia, már az N8-nál is érződött, h váltani próbálnak. Úgy látom jó irányban. :)

áliász akos4

(#3106) rep3at válasza akos3 (#3105) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt a kamera dolgot nem is értem. Az alacsonyabb felbontásoknál még elnézné az ember valahogy de 8 megapixelnél.. Ez már nekem (nem csak nekem) egy kicsit sok. Amúgy grat. az N85höz, egyszer talán nekem is lesz egy ilyenem, jó kis teló az.

(#3107) akos3 válasza rep3at (#3106) üzenetére

akos3
(őstag)

Áh már régóta nyúzom az N85-öt. Lassan másfél éve. jó kis teló tényleg, de azért már kicsit unom :)) Csak hát tod, h megy ez...nem lehet akármikor lecserélni, hisz nem olcsó dolgok ezek :(

áliász akos4

(#3108) akos3 válasza rep3at (#3106) üzenetére

akos3
(őstag)

dupla

[ Szerkesztve ]

áliász akos4

(#3109) rep3at válasza akos3 (#3107) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Értem én, az én X8am még csak 3 hónapos (sincs) de már kezdem megunni, hiába a sok letölthető program hozzá..

(#3110) prandris

prandris
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Van nekem egy (már ütött-kopott) Nokia 6300-ásom, és egyszerűen nem szeretnék tőle megválni annyira "összeszoktunk". De viszont van egy problémám, mégpedig a WLAN hiánya. Olvastam, hogy bizonyos esetekben meglehet osztani a PC internetét USB-n, vagy Bluetooth-on keresztül a telefonra. Ez érdekelne engem, hogy valahogy meg lehetne e oldani valami kis programocskával, hogy a kis 6300-ásomon lehessen e-féle ingyenes internet megoldás.

Üdvözlettel: Bandi

(#3111) spgabor

spgabor
(kvázi-tag)

Helló!

Nemtudom hogy jó topikba írok-e, de nem találtam konkrétata a problémámhoz, amely a következő. Van gy régi, de szeretett Samsung E250-es telefonom, ami pár hete meghalt. Mégpedig úgy, hogy telefonálás közben kicsúszott a kezemből, és lapjával leesett a járólapra. Nem esett szét, egyben maradt, de kikapcsolt és azóta nem hajlandó visszakapcsolni. Ha bedugom a töltőt, akkor sem csinál semmit. Szétszedtem, de nem láttam semmi szemmel látható sérülést azon kívül, hogy a sim kártya behelyező kis műanyag sínjéből lepattant egy pici darab. Esetleg valaki tud segíteni egy kicsit, hogy mit kéne megnéznem, hogy legalább az adatokat visszaszerezzem róla?

Köszi!

Üdv:
spgabor

(#3112) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

prandris: Én nem igazán tudok ilyen programot, persze elméletben lehetséges de kényelmetlen (a kábel rövidsége vagy a bluetooth kapcsolat kis hatóköre miatt), én mindenképpen javaslom valamilyen wifis telefon beszerzését, hasonlók is vannak (6300i, E51..).

spgabor: Szerintem ebbe már nem érdemes energiát fektetni, amennyiért megcsinálnák már vehetsz egy újat.

(#3113) golya32

golya32
(fanatikus tag)

Esetleg valakit érdekel van eladó palm centro..

Mindenkivel kötök üzletet, de átvágni csak 1x lehet, utána automatikusan FEKETE lista.

(#3114) rep3at válasza golya32 (#3113) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Állapot, ilyesmi?

(#3115) golya32 válasza rep3at (#3114) üzenetére

golya32
(fanatikus tag)

Már eladtam a vaterán:)

ez esetleg érdekel valakit?

[ Szerkesztve ]

Mindenkivel kötök üzletet, de átvágni csak 1x lehet, utána automatikusan FEKETE lista.

(#3116) akos3 válasza golya32 (#3115) üzenetére

akos3
(őstag)

retro telefonok topicban lehet érdekelne vkit. Ott sokszor vesznek ilyeneket. kérdezd meg ott inkább

áliász akos4

(#3117) rep3at válasza golya32 (#3115) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Na hát ez impozáns kis gyűjtemény. Kár hogy nem tudnék mit kezdeni velük.

Már útban van felém az X8 utódja, a Puma Phone :)

(#3118) golya32

golya32
(fanatikus tag)

Köszi ott is felraktam.

(#3119) golya32

golya32
(fanatikus tag)

Melyik régi symbian az, ami tud név részletre keresni?
E50 tud
6600 az nem
X701 panasonic tud,
Többi régi nokia? 3650, 7610, 6260, 6630, 3230??

Mi a tapasztalatotok?
Vagy van más teló is a winesen kívül ami tud ilyet?

(#3120) akos3 válasza golya32 (#3119) üzenetére

akos3
(őstag)

Oh ki emléxeik már ezekre?! :)) Vagy 5 éve vt 6600ám :P

áliász akos4

(#3121) hungabi87

hungabi87
(újonc)

Sziasztok!

Lehet hogy kicsit OFF de nem találtam megfelelőbb témát ehhez.

Az volna a kérdésem hogy LG GU230-as mobilom van semmi bajom vele viszont a napokban a kijelzőjén megjelent egy kis szürke négyzetben egy R betű és kicsit zavar, nem tudja véletlenül valaki hogy mi is lehet ez és hogy lehet onnan eltüntetni? Ha esetleg valaki tudná a választ az legyen szíves PM-ben válaszoljon!

Előre is köszönöm!

Tisztelettel: Hungabi87

[ Szerkesztve ]

TEDD! Vagy ne TEDD! De ne Próbáld!

(#3122) rep3at válasza hungabi87 (#3121) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

A használati útmutatóban valószínűleg megtalálod a megoldást a piktogramok között, amúgy a téma itt nem OFF.

(#3123) bmarek válasza hungabi87 (#3121) üzenetére

bmarek
(újonc)

felhívod az ügyfélszolgálatot,és kapcsolják neked az illetékes kolegájukat,aki tud neked fel világosítást adni. :DD

Asus P8P67 i3 2100 3x2GB DDR3 CORSAIR TREE CHANNEL MIS GTX560 TI OC ARTIC COOLING FREEZER EXTREME THERMALTAKE 700W TOUGHPOWER 500GB SATA II APEVIA GAMER KUCKO:)

(#3124) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Miért tűnt el mindenki? :U

(#3125) Tito1986

Tito1986
(újonc)

Hello srácok, ha valaki tudna nekem segíteni megköszönném...
Van egy HTC Legend telefonom és venni szeretnék bele egy Samsung MB-MSBGA microSDHC 32GB class10-es kártyát az lenne a kérdésem kezeli e a telefonom ezt? (tudom, hogy 32GB-ost kezel de ez class 10-es...)

(#3126) rep3at válasza Tito1986 (#3125) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Ha kezeli a 32 GB-ot akkor szerintem nem lesz vele gond!

(#3127) HGabor89

HGabor89
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy ezer éves Nokia 6310i, amit nagyfater használ, de a piros "letesz" gomb nehezen/egyáltalán nem nyomható be. Gondolom elkopott a plasztik gombja a billentyűzet hátsó oldalán van.

Vennénk neki billentyűzetet, hogyha ez a gondja. Jól gondolom, hogy ez van vagy lehet más is? Sztem 80%, hogy elkopott az a gumis akármi.

HTC Sensation - Eladó: új Sensation Autós tartó - 2.600 Ft, új MHL adapter - 3.000 Ft

(#3128) meroly válasza HGabor89 (#3127) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Hát azért bőven lehet hogy a billentyűzet fólia sem az igazi már, ami a gomb alatt van. Próbáld meg a gomb cserét, az viszonylag olcsó megoldás és ha bejön akkor jó, ha nem, akkor vadászni kell.
Egyébként a világ legjobb telefonját használja, tud róla? :)

Nokia 3720c - the best ~~~~~~~~ http://meroly.c8.hu

(#3129) rep3at válasza meroly (#3128) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Régen mekkora menő telefon volt ;]

(#3130) meroly válasza rep3at (#3129) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Még ma is megnézik, főleg akik értenek hozzá, hogy mekkora értékű.

(#3131) rep3at válasza meroly (#3130) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

A mai rohanó világunkban azért már kissé kevés a tudása, én nem tudnék már egy ilyet használni, hiányozna a zene.

(#3132) meroly válasza rep3at (#3131) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Igaz, nekem is sok minden hiányozna, de csak telefonálni még mindig tökéletes. Gondolom térerő, akksi gondok sincsenek túl sűrűn.

(#3133) rep3at válasza meroly (#3132) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Ki használ manapság egy telefont csak telefonálásra..

(#3134) meroly válasza rep3at (#3133) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Vannak sokan kollegáim közül is pl, jó inkább az idősebb, 50-es korosztály. De pl faterom is, azért van el már szinte 5 éve a 3110c-vel :D

(#3135) golya32 válasza rep3at (#3133) üzenetére

golya32
(fanatikus tag)

Nem értelek, mi van akkor ha 2telefont kell folyamatosan használni?
1 céges és 1 privát.
A céges egy okos teló amin van minden, a privát csak telefonálásra van, és ilyenkor tökéletes a 6310i
Nekem most X10 mini és nokia 6310i van.

(#3136) meroly válasza golya32 (#3135) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Én a cégesről telefonálok, mert onnan ingyen van, sose volt két telefonom folyamatosan, mindig egy :)

(#3137) rep3at válasza golya32 (#3135) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nekem is két mobilom van, egy amit akár terepre is elviszek (LG Optimus GT540) és egy ami a "hétköznapi" telefonom (LG Optimus 7). Mindegyik okosteló és tudja a számomra alapnak tartott dolgokat (FB Messenger, Foursquare, e-mail, zenelejátszás, kamera, e-book olvasás).

(#3138) meroly válasza rep3at (#3137) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

LG Optimus GT540 - hogyhogy terepre?
Ez valami strapa?

FB alap :))

(#3139) golya32

golya32
(fanatikus tag)

Sajnos nekem kell a 2 a cégesen nem lehet magánt hívni, mert megbüntet a főnök:(

(#3140) rep3at válasza meroly (#3138) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Azt nem sajnálom. Az Optimus 7 jelenleg pihen, elvileg kedden jön rá a fólia előre is.

(#3141) Babetta-X

Babetta-X
(senior tag)

Mi a fenét csináljak szerintetek? Itt a ph!-n átvertek egy hamisítvány N96-os Nokiával. Én már nem szeretnék vele átverni embereket, akkor mégis hogyan adjak túl rajta, hogy némileg kompenzáljam a veszteségeimet?

(#3142) meroly válasza Babetta-X (#3141) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Áruld másolatként, nincs más lehetőség.

(#3143) Babetta-X válasza meroly (#3142) üzenetére

Babetta-X
(senior tag)

De úgy meg sehol nem engedik... :(

(#3144) meroly válasza Babetta-X (#3143) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Mit? Hirdetni? Ha klónként hirdeted nem engedik?

(#3145) golya32 válasza meroly (#3144) üzenetére

golya32
(fanatikus tag)

Igen azért kitiltanak, engem is kitiltottak 72 órára..
Engem viszont érdekel már írtam privit :)

(#3146) Babetta-X válasza golya32 (#3145) üzenetére

Babetta-X
(senior tag)

Sajnos én is kaptam egy figyelmeztetést, bár tiltást még szerencsére nem, örülök, hogy érdekel a teló, válaszoltam :)

(#3147) meroly

meroly
(PH! kedvence)

Nah, mire nem jó ez a topic.... ;]

(#3148) siti

siti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

had ne válaszoljak keresztbe fórumba :)

minden rendes embernek van otthon voodoo

(#3149) meroly válasza siti (#3148) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

ok, csak már rég nem az x2-02-ről szólt a beszélgetésünk, a témával nincs bajom, sőt, de ne ott ;)

(#3150) siti válasza meroly (#3149) üzenetére

siti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

még erre akartam reagálni, de tényleg nem oda tartozik :)

"Vékony (12mm-nél vékonyabb), egy kézben kényelmesen elférő, zsebre vágható méret, gombos kialakítás, nem érintőképernyős, nem okostelefon. Korrekt anyaghasználat (fém, vagy faxa műanyag), GPS, 5MP autófókusz, villanós kamera. Esetleg wi-fi, de ehhez már nem ragaszkodom. Meg internetelérés."
Nokia E52 a válasz, bár az 5Mpixel kibukik, szerintem még belefér ennyi kompromisszum.
Aki meg nálam jobban témában van, talán még jobb kamerást is tud, bár telefonban nekem pont ez nem számít, de különböző az elvárásunk :D

[ Szerkesztve ]

minden rendes embernek van otthon voodoo

(#3151) meroly válasza siti (#3150) üzenetére

meroly
(PH! kedvence)

Van kis ellentmondás, mert a kitételeknek megfelelő telefont keresek én is, de az E52 okostelefon sajna :( És ez jobban billenti a mérleget mint a kamera.
A biztonság nálam = Nokia S40 ;]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.