Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
Valaki használja a wifi remote play programot ? Nem nagyon tudom mit kell beállítani.A portot is be kell,meg az ip címet is ? Köszi.
-
TommyX_
őstag
válasz ---Lasali--- #34150 üzenetére
Taylor romja nem hibás többen használják.
Kezdésnek rakj fel neki egy euro 3-as romot, ha azzal is csinálja, akkor jó kérdés, hogy mi okozza.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz imi290 #34151 üzenetére
Most már kipróbáltam
Én MPC-vel próbáltam.
Annyit kell csak csinálni, hogy beírod az ip címet (cmd-ben ipconfig-gal lekéred) és az MPC-ben a beállításoknál a Webes felület->portok figyelése elé pipát raksz és ok.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz TommyX_ #34152 üzenetére
Vissza akartam tenni anna-ra a telefont. De már nem találom azt a 11.3 as svájci vagy svéd romot, amivel megengedi a downgradet. Mondom neki hogy rakjon egy eredeti euro 3 asat.
Nem úgy értettem hogy a taylor rom lenne a hibás, hanem magában a telefonban az IC. Az én N8 asom is hibás volt, csak az nem csak újraindult, hanem le is fagyott, úgy hogy hard resettel vagy azzal sem éledt újra.
Próbáltuk már nem-e kontakt hiba, mert nekem az akkunál volt egyszer kontaktos az N8. -
TaylorPro
addikt
-
Freeman007
senior tag
BÚÉK
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
kpal
nagyúr
BUÉK N8 TULAJOK !
-
KTomi1
csendes tag
Sziasztok!
Boldog Új Évet Mindenkinek!! :-)
-
toga007
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy az n8-asom zenelejátszója nem ismeri fel a telelfonon lévő mp3-akat.Se a memóriakártyán lévőket? A fájlkezelőből egyesével meg tudom nyitni...
Számít hogy hova másolom a zenéket? Ha igen, hova kell tennem?
taylor v9 pro szoftver van rajta.+36 7O 532 II47
-
bringasisti
őstag
Sziasztok. Egy gyors segítség kéne! D-LINK 605L router-em van. Eldobta a hálozatot már máskor is és az N8 al silerült találni egy olyan oldalt amivel újra be tudtam állítani. Most csak olyan oldalt találok ahol útmutató van de beállítási lehetőség nincs. Nincs PC lehetőség. Esetleg ötlet? Köszi
BENEFON DELTA--------N8
-
Bandus99
őstag
-
kpal
nagyúr
van olyan progi amivel a wifi-t meg tudom osztani ?
-
this is life
Ármester
Milyen netet osztanal vele, a mobil netjet tudod osztani vele , kiveve android eszkozok, mert ahoz mas progi kell. Arra viszont nem alkalmas hogy a wifivel osszehozott netet tovabb szord vele pl bridge uzemmod es tsai.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz this is life #34171 üzenetére
Én az N8 ról egy Nexus 7 tabletra akarom megosztani a mobilnetet. Már világon mindent próbáltam, bluevpn, stb, semmire nem mentem... Meg lehet ezt oldani valahogy?
Joiku val hiába mutatja a telefon hogy ad wifi-t, a tábla nem látja.. akkorse ha beadom neki a ssid-t.Egyébként Anna van a telefonon, lehet itt bukik meg a sztori? Nem akarom rá vissza tenni a belle-t. Táblán meg KitKat van.
Win7 el ha össze van párosítva a telefon, csak nyomok egy csatlakozást, és máris van a gépen net bluetooth on keresztül, csodásan működik.. android miért nem tudja ezt megcsinálni..?
[ Szerkesztve ]
-
imi290
aktív tag
válasz ---Lasali--- #34172 üzenetére
Mert az android és symbian nem a legjobb páros.
-
this is life
Ármester
válasz ---Lasali--- #34172 üzenetére
Nalam droid tab samu p5110 nokia 701 a bluevpn-el gond nelkul megy , a joikuspottal sajna nem, merz a droid nem kezeli az ibss ad-hoc halozatokat.[link] ezzel a bluevpn-el nincs gond, es csak az apn nevet kell atirni a szolgaltatodera. Telenornal pl apn : online. A droidnal a wpa supplicant filet kene modosita... de ez sem hoz mindig sikert a wifi ugyben.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz this is life #34174 üzenetére
Próbálgattam ezt sokat, de mindig azt írja a táblagép hogy nincs kapcsolat, böngészők, google alkalmazások, minden.. ja de közbe meg valami kapcsolat biztos van, mert mutatja hogy a bitek mászkálnak minimálisan.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz this is life #34171 üzenetére
azt szeretem volna
-
Freeman007
senior tag
Nektek működik a google maps? ha igen milyen böngészőben, milyen beállítással? Nekem wifin, se az opera mobile, se a gyári böngésző nem hajlandó megjeleniteni a google maps-ot.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
this is life
Ármester
válasz ---Lasali--- #34175 üzenetére
Esetleg a beallitasoknal add meg a betarcsazasi szamot *99#, az auto resume, es a modem compatibilyti legyen be klikkelve.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz this is life #34178 üzenetére
Csak azt pofázza hogy jelenleg offile vagyok és semmi kapcsolatom nincs..
Access Point hoz is próbáltam már többfélét, wnw, wap stb.
Authentication-al is mivan? Azt elvileg ki kell kapcsolni.
DNS eket se írtam be azokat is kéne tudnia. -
attisx
addikt
válasz ---Lasali--- #34179 üzenetére
Magentás vagy? Akkor az access point-hoz próbáld az "internet"-et beírni.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
this is life
Ármester
válasz ---Lasali--- #34179 üzenetére
Nalam a telenor a sajat beallitasaival rocc nelkul megy, dns-t ne toltsd ki,a telenornal nincs jelszo igy az is szuzen marad, westeleket passzolom bar a felettem szolo theme keszito mester kicsit kisegitett.
-
T. I.
senior tag
Kicsit számolgattam (bár matekból nem vagyok jó) és érdekességként közzéteszem, hogy ha az N8-as kijelzője 640x360 helyett 736x414 lenne (persze szigorúan elméletileg), akkor már rá lehetne sütni, hogy retina.
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
Attól függ, mit értünk retina alatt...
Amit te írsz, az 3,5 colon "csak" ~240 ppi, ez még elég messze van a 300-tól, ahol az eppöl szerint a retina kezdődik. Ezen a méreten számításaim szerint 516x915 felbontás kellene ehhez... De akkor már inkább legyen szép kerek 540x960 és 314 ppi...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
bringasisti
őstag
válasz Freeman007 #34177 üzenetére
Én egy éve próbáltam letölteni a Google Maps- otmár akkor se találtam. Szerencsére megvolt kártyán és visszarakva még ment. Küldj privátba egy email címet átdobom. Most hogy műkődik e nem tudom
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Sajnos gond van! Kiírja hogy védett objektum nem küldhető el
BENEFON DELTA--------N8
-
TommyX_
őstag
válasz bringasisti #34186 üzenetére
Rakd fel az x-plore-t, akkor már nem lesz gond, vagy mehet zip fájlba és úgy küldés.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
bringasisti
őstag
Csak kártyáról E memóriába engedi
BENEFON DELTA--------N8
-
Cilinder001
tag
Ez jó? [link]
-
TommyX_
őstag
válasz bringasisti #34189 üzenetére
Akkor, ha jól értettem:
Neked meg van egy működő google maps telepítője az E meghajtón, ami ugye a memóriaegység.Szóval a teendő, megkeresed a zip alkalmazást telefonon,vagy is nem, mert nálam pl nem látja a sis fájlokat, akkor marad az X-plore program.
Annál csak annyi a lényeg, hogy kikeresed a sis fájlt, ráböksz az ujjaddal, amíg elő nem jön a kis menü, majd küldés. Ha nincs BT a közeledben akkor marad a menü->zip->másólás zip fájlba és kiválasztod megint az e meghajtót és adsz neki egy nevet, majd ok.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Cilinder001
tag
Na most meg nem tudom elérni se Chrome se firefox-val!
-
TommyX_
őstag
válasz Cilinder001 #34192 üzenetére
Gond egy száll se, itt van a zippy-s link.
-
Freeman007
senior tag
háát, nem gondoltam volna, hogy ilyen úton-módon lehet működésre bírni a google maps-ot,
köszönöm szépen bringasisti, Cilinder001, Dj Tommy
..bár még nem próbáltam ki"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #34195 üzenetére
eszméletlen, tök jól működik .. erre még rádobok egy saját turistatérképet aztán irány a nagyvilág. Köszönöm
-
TommyX_
őstag
válasz Freeman007 #34196 üzenetére
Saját térképet hogy kell beállítani?
-
Freeman007
senior tag
válasz TommyX_ #34197 üzenetére
google maps -> jobb lent 3 csík -> réteg -> rétegek tallózása -> saját térkép
még nem próbáltam csak gondolom itt lehet, bejelentkezős téma.
-
Freeman007
senior tag
válasz Freeman007 #34198 üzenetére
na így hirtelenjében csináltam gmail-es email címet, kijelöltem egy útvonalat, elmentettem, kijelentkeztem.
telefonon, google maps -> jobb lent 3 csík -> réteg -> rétegek tallózása -> saját térkép .. itt kéri a bejelentkezést, bepötyögtem, villan a kép aztán újra a bejelentkező kép fogad.
a fenti útvonalon nem találom a gépen elmentett útvonalat viszont a menüben ott a kijelentkezés, szóval csak bejelentkezett és pofátlan módon a nokia maps-on elmentett koordinátákat szinkronizálta, de a mentett útvonalamat nem találom, hiába megyek a saját térképra csak a bejelentkező oldal fogad, pedig be vagyok jelentkezve.. majd holnap v holnapután fogok vele újra foglalkozni"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz this is life #34181 üzenetére
Igen T-s előfizetésű a telefon.
De most már meghülyülök tőle hogy nem megy.. főleg azért mert a programok 90%-a net nélkül nem indul el a táblán..
Próbáltam internet, Internet, wnw, wap jelszót, semmi eredménye.. ugyan úgy offline -t ír a tábla.
Nem lehet hogy az anna-t nem szereti? Mert a bluevpn nél a tesztelt készülékek közt fel van tüntetve hogy belle-n tesztelték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest