Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki46
senior tag
7.8 kb mikorra várható?
-
Hawerr
tag
sziasztok!
Erősen gondolkodom egy fekete 800ason.
x összegért tudnék venni 610eset
x + 20 000 ért tudnék 800 asat.
Kérdésem lenne, mér + 20 000 ret a lumia 800 as? tényleg sötét vagyok ezen a téren, úgy látom hogy a 610esnek jobb az akksija minden másban a 800 "jobb"
Válaszokat előre is köszönöm
üdv
hawer
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, de látom élnek is vele rendesen...
-
Hawerr
tag
amiket leírtatok mind fontosak ,köszönöm.
Akksi idő vészes?
Minden embernek alanyi joga, hogy hülye legyen, de látom élnek is vele rendesen...
-
tailor
őstag
válasz Dealer95 #8259 üzenetére
A 610-esen jó pár program nem indul el: pl a Skype. Ami azért necces, valljuk be őszintén. 20.000 Ft nem az az összeg, amin hezitálni kell ebben az esetben - a 800-as a készenléti / működési időt leszámítva minden tekintetben jobb. (Viszont rendszeres macerálással a 610-es is lemerül egy nap alatt, az fix.)
-
dev00
tag
Sziasztok,
Mi a teendő ha a teló kifagyott és nem reagál semmire? Hogy tudnám életre kelteni?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zsírsámán
senior tag
Megvolt az első fagyásom zene és net kombóra február óta bírta...
-
ujgergő
csendes tag
Hellósztok nokia lumia 900 am van!előtte 710 esem volt annál megcsináltam hogy felismerje a gép háttértárolókén is de 900 asommal nem megy sehogy se!valaki tud valami megoldást?
-
dev00
tag
Sziasztok,
Az én Lumia 800asom igen érdekesen viselkedik (1hetes). Előhúzom a zsebemből és nincs térereje, illetve sokszor látom, hogy amikor előveszem akkor kezd a hálózathoz csatlakozni. Wifivel dettó ez a szitu, bekapcsolt wifinél kioldom a képernyőt és elvileg folyamatosan a wifin kéne lógnia, de nem ezt teszi, csak akkor csatlakozik ha képernyő feloldásra kerül. Ez normális? Valakinél ugyanez?
-
Sagaris
csendes tag
Hali Mindenki!!!
A Nokia autóval nevezetű történéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem...
Ha beállítok egy célt, hogy tudom beállítani, hogy esetleg egy másik útvonalat válasszon, mert kíváncsiságból beállítottam a lakástól a melóig (Budapesten belül) az útvonalat és rázavart a kis körútra, ami akkora kerülő hogy csak na, mivel Budán lakom és Budán dolgozom, kitalálta hogyha átmegyek a margit hídon és visszajövök a rákóczi hídon az rövidebb
Tudtok rá valamit, mert én nem találtam olyan módot, hogy esetleg gyorsabb/gazdaságosabb/rövidebb útvonal.Vagy van?
THx mindenkinek!!!
-
tybsen
addikt
Nekem az auto beepitett navija is ugyanilyen sz*r.. csak a dragabb kategoria kepes az utvonal szerkesztesere, ami lenyegesen tobbe kerul. Ugyhogy en mar hozzaszoktam az autos beepitett navival is, hogy helyette kell gondolkodnom, kulonben elvisz oda, ahova o akarja.
Cserebe viszont van egy kulonosen szep telefonotok .. egy szep nonek sok butasagot megbocsat az ember
[ Szerkesztve ]
-
bisza
tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. A következő problémám lenne (próbáltam rákeresni, de nem találtam a választ). Szóval van egy lumia 800-as teló, beállítottam egy gmailes címet minden működik is frankón, de azt vettem észre, ha kapok egy emailt, és arra válaszolni szeretnék, akkor üresen küldi el az emailt. Tehát a másik fél nem látja a válaszüzenet szövegét. Csak azt látja a másik fél, amit ő küldött, a választ nem. Ha új üzenetet küldök, akkor rendben odaér. Ha tudtok segíteni benne, hogy ez valami beállításbeli probléma, vagy bug, azt nagyon megköszönném. Esetleg valaki találkozott-e már hasonlóval?
Elöre is köszönöm a segítséget.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
bisza
tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ez nem beállításbeli probléma.
Remélem a 7.8 majd megoldja ezt is.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
tailor
őstag
Egy kis ízelítő morzsa a 7.8-ról. Bár az újítások nem eget rengetőek...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz SpongyaBob #8291 üzenetére
amit csak a lumiak kapnak meg...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
shteer
titán
Fb app megbolondult, jelzett 3x h XY uzenetet kuldott
XYnal kedden beszelgettem
szerintem jónak tűnik..
-
Peathee
aktív tag
Sziasztok,
Még csak 4 napos a lumia 800-asom ezért nem ismerem nagyon. Azt szeretném kérdezni, hogy mit lehet csinálni a Nokia Autóval programmal, hogy működjön? jelenleg üres képet mutat Tatabányára ha pedig megpróbálk kicsinyíteni akkor meg ki is lép. Egyszer már láttam benne Győr térképét, de ott is egyszercsak vége lett az utaknak komárom előtt.
van alternatív Navigációs program?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest