- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok!
Eddig céges telefonként 735öst használtam, és nagyon megszerettem a windowst. Munkahely váltás miatt saját telefonnak is hasonlót szeretnék, de a 830/930 árkategória nekem már sok. Nézegettem az újabbakat is, a 640 tudásba kb hasonló, de nem igazán tetszik, úgyhogy a 735-925 között vaccillálok. Kb ugyanannyiért mennek, mindkettőnek van előnye/hátránya. Melyiket javasolnátok?
-
törölt tag
Szóval akkor lehet szervizes telefont fogok kapni?
"\r\n
Kedves Vásárló!
\r\n
\r\n
Az Ön által kiválasztott terméket megrendeltük beszállító partnerünktől.\r\n
A termék várható beérkezése:7-10 munkanap.\r\n
Amint terméke beérkezett, azonnal értesítjük a megrendelésében leadott átvételi módjának függvényében, a szállítás időpontjáról.\r\n
\r\n
Türelmét és megértését köszönjük!\r\n
Üdvözlettel:\r\n
euronics.hu"[ Szerkesztve ]
-
Attici
őstag
válasz #65388800 #12094 üzenetére
Nekem is tegnap írták, hogy még 7-10nap.
Ami érdekes volt, hogy visszahívást kértem mert nem akartam regisztrálni. Erre másnap, 23 óra múlva telefonáltak!
Lehet, hogy nem túl ügyfélközpontúak! Vagy mindenki szabadságon van?[ Szerkesztve ]
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
törölt tag
válasz Attici #12113 üzenetére
Olvastad az ÁSZF-et ?
Idézem:
"A csomagoláson belül található a jótállási jegy nevű dokumentum, amelyen kérjük, tüntesse fel a számla sorszámát, a jótállási jegyet postai
úton szíveskedjen ügyfélszolgálatunkra megküldeni, hogy érvényesítve visszajuttathassuk Önnek.
"[ Szerkesztve ]
-
daczkó
aktív tag
Most vettem egy 735-öt, a kérdésem az lenne, hogy kapok-e ajándék felhős tárhelyet az Ms-től vagy sem? Illetve milyen előnyöket fogok (remélhetőleg) tapasztalni, ha a laptop mellett a telefonon is Windows 10 lesz?
/ignore wwenigma
-
Attici
őstag
Jön már a 750-es!
Az 5"-os kijelzőn kívűl nem tűnik olyan egetrengetőnek a hardver.Microsoft Lumia 750
– GSM / GPRS / EDGE, HSPA+
– Bluetooth 4.0 LE, Wi-Fi 802.11n, A-GPS
– Érintőkijelző: 5 hüvelyk, 1280×720 pixel, Gorilla Glass 3
– Előlapi kamera: 5 MP
– Hátlapi kamera: 8 MP, AF, LED-es vaku; videó: 1080p@30fps
– CPU: négymagos és 1,2 GHz-es, Qualcomm Snapdragon 410 SoC
– 1 GB RAM, 8 GB háttértár, microSD foglalat
– 2650 mAh-es akku"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Tybe3e
tag
válasz Attici #12128 üzenetére
Eszerint a cikk szerint nem jön, kaszálták a 850-nel és a 650-nel egyetemben.
UPDATE: Sorry folks, these devices have been cancelled. According to our source, as well as WC, the Lumia 850, 750 and 650 are the Honjo, Saana, and Guilin devices and they’ve been cancelled. It’s worth noting that Microsoft is currently using these devices to test Windows 10 Mobile internally, however.
-
törölt tag
válasz Attici #12128 üzenetére
Hát nem éri meg ha ilyen lesz. Megint csak 720p kijelző kamera ugyan az jó aksi kicsit nagyobb, de nem sokkal. Mobilarénán volt egy cikk 4 órája kijött valamiért már törölték is.
de ez volt benne:
"A Lumia 750 emeli egy kicsit a tétet, hiszen az 5 hüvelykes panelen már 720 x 1280 pixel jelenik meg, és a rendszerchip is jóval fejlettebb: egy Snapdragon 410 biztosítja a hardveres erőforrást (1,2 GHz-es, négymagos processzor, Adreno 306 IGP, 1 GB RAM). A hátlapi, ZEISS optikával ellátott fényképező 8 megapixeles, a belső tárhely 8 GB-os, az akkumulátor pedig 2650 mAh-s."
-
Attici
őstag
válasz #65388800 #12134 üzenetére
Már én sem tudtam megnyitni!
Szerintem sem lenne ütősebb, ha egyáltalán kijönne, és nekem sem szimpatikusabb a nagyobb kijelző, mert akkor valszeg nő a fizikai méret.
Miért nem akarnak ma már 13cm-nél kisebb telefonokat gyártani?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
törölt tag
válasz Attici #12135 üzenetére
Szerintem azért mert a tartalmakat nem lehet normálisan megjeleníteni.
De az a 8GB-ot is már el lehetne felejteni.
Itt cikk: [link]
Akkor megérte volna ha mondjuk GG3 helyett GG4 8GB helyett 16 GB 720x1280 helyett 1080x1920 ez is amoled. Jó még a 5" elmegy. Nagyobb aksi. Valahogy keskenyebbre megcsinálni, mert a 735 jobban néz ki hátlap nélkül mint hátlappal
Szerk.: ha a 850-be a 400-as helyett 410 kerül megint nem éri meg megvenni. Nem értem abba miért nem lehet mondjuk 615
[ Szerkesztve ]
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok. Új vagyok itt. Eredetileg jövőre terveztem a telefoncserét, de lehet, hogy már idén meg kell lépnem. Új helyre költöztünk, egy régebbi házba, ahol folyamatosan térerő problémákkal küzdünk. Telenorosak vagyunk. Feleségemnek off Sony Sola, nekem off LG 4xHD. Barátok, ismerősök ugyanezzel a problémával küzdenek nálunk, akár Telenorosak, akár T-mobilosak. Vodafone-nal még nem szereztünk tapasztalatot. Egy ismerős volt kivétel, neki a Lumia 635 folyamatosan min. két vonalat produkált. Ha a Vodafone is felsül, akkor marad a készülék csere. Szimpatikus a WP, a Nokiák különösen. 735 tetszik, jó is lenne, ha jók a vételi képességei.
Megköszönném, ha leírnátok, mit produkált nektek a 735 kis térerő mellett. -
Eldo
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni! Most vennék új telefont.
Fotózási\videózási szempontból, melyik a jobb?
Nokia 735 vs iPhone 4S -
daczkó
aktív tag
Kapok az új 735 mellé ajándék OneDrive tárhelyet?
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz Kovács Zoli #12143 üzenetére
Az az alap OneDrive tárhely mindenkinek, vagy a 15Gb-on felül lesz még 15?
/ignore wwenigma
-
SepTox
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy öreganyám elállította a nokia 520 as telefonját és kijelző méretű ikonok vannak és nem tudom hogya kell vissza állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest