- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Lumia 625 nél meg vannak világítva az "alsó gombok"? Mert az 520asnál ez kimaradt sajnos.../ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz mukibuci #2095 üzenetére
Ezt nem hiszem el..... A kosárba van benne a telefon de még nem nyomtam rá, hogy megrendelem...Mindjárt letörlöm a francba..
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz mukibuci #2097 üzenetére
A T-mobilenál most venném 45, Narancs ízűt vennék. De most úgy elment a kedvem tőle, hogy azt nem tudom szavakban kifejezni. Annyit rágódtam, hogy mit vegyek, hogyan vegyek stb...
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Hát most meg mégjobban element a kedvem, eszembe jutott a navi is... ugyanaz a spórolás mint az 520nál..
Melyik lesz ennek az utódja?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Hát mégis a lumia 625 mellett döntöttem. Olyan kérdésem lenne, hogy a navi térképeket lehet memóriakártyára menteni? Videólejátszás hogy szuperál rajta? Támogatott formátumok?
Erre van már GDR3 frissítés? Vagy valami más frissítés? Amber után lett valami?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
A Glance screen végül nem került bele a Black frissítéssel?
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Meg szeretném osztani veletek a mai T-mobilos történetem.Ma végre átvehettem a neten rendelt narancs színű Lumia 625-öst. Mammutba mentem érte mert ott volt raktáron. Tudni kell hogy ott van a Mammut 1. ben 2 db T-pont. Egy T pont az első szinten egy másik meg a másodikon. Odacsapok az elsőre mert nem írtam le, hogy hova rendeltem a telefont, még a rendelésazonosítót sem. ZÁRVA technikai okok miatt szombat, vasárnap. Felmentem a másodikra millióan voltak. Kivártam a soromat, szólítottak odamegyek, mondom, hogy jöttem átvenni a neten leadott rendelést. Oké, hova kérte a rendelést az 1. vagy a 2. T-pontba..Mondom pfff nemtudom. Mondjak rendelésazonosítót... pppff fff mondom a nőne, hogy hát ez is kapufa, mert siettem és nem hoztam semmi ilyesmit. De mondom a nevem elárulom és akkor egyszerű megkeresni. Olyat nem lehet. MEEEEERR??? Hát nem. Csak azonosítóval. 5 perc huzavona után lepasszolt egy másik kollégának akinek volt jogosultsága megnézni név szerint a rendelést. (EZMI?) És közölte, hogy itt van a készülék, jó helyen vagyok. Mindezt olyan megvetéssel, lenézéssel, okádék flegma stílussal, hogy ilyet még nem láttam. Mondta mennyit fizessek és kipattintottam a lóvét belerakta egy zacskóba a cuccot és V látás. Mielőtt elmentem volna rákérdeztem, hogy a telefont nem kell megnéznie? Ott előtte kibontottam, hogy meg van e és aztán nyúlcipő.
Garancia papírt nem is kaptam a telefonhoz csak egy pénztári bizonylatot. Gondolom digitálisan van a garilevél...Vagy nem?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz this is life #2189 üzenetére
Szerződés sincsen papír formában.. Neten meg nem elérhető...Vagy még nem elérhető a neten, csak az adataim. Az elméletileg digitális formában lesz... A pénztári bevételi bizonylat az A4-es lapon van. Szóval érdekes ez a netes rendelés. De szerintem olyan panaszlevelelet írok a t-nek hogy nem teszik zsebre..
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Még milyen jó, hogy ez az idétlen nő a T-nél nem kapcsolta be a telefont. Világos háttérre állítva az lcd jobb sarka be van sötétedve. Sötét háttérnél nem látszott, csak amikor elindítottam az angry birds appot akkor vettem észre a foltosodást. Fehérre átállítva meg brutálisal látszik, hogy lcd hibás egyértelműen. Marhára örülök, mondhatom. Holnap olyan patáliát fogok csapni, hogy azt öröm lesz nézni. Panaszkönybe is belekarcolok az egyszer biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok
A telefonos történet lezárult. Voltam a mammutban, a szervizes forma el akarta küldeni bevizsgálni, mert szerinte ez nem funkció hiba, látszik a hiba, de nem cseréli ki azonnal emiatt. Hát akkor mi a franc? Össze is lett hasonlítva a kiállított darabbal, látszott hogy az enyém nemjó és a kiállított pedig jó. Nem cseréli, mert ő ezt nem meri kockáztatni. Mondom okés nem cserélik? Akkor itt a cucc és V látás. Megrendelte a csajom, odamentünk, kifizettük, kipróbáltuk, temészetesen ez már normálisan világított, ahogy kell és mentünk haza.
-
Mr.Grincs
veterán
A 8.1 frissítés mikor jelenik meg?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Pálin(t)ka #2305 üzenetére
Jólenne, mert a térképek meg minden app, átkerülhetne az sd kártyára és akkor nincs görcsölés a memóriával. Különben azt sem értem miért nem alapból így van megcsinálálva. Feltalálják a melegvizet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest