Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztyepadzso

    őstag

    Csáó!

    A kérdés szintén térképes, akárcsak a 2vel felettem szóló jóemberé. Sajnos neki nem tudok érdemi információval szolgálni, bár szerintem ilyen beállítás nincs, de ha van, akkor a jóember itt felettem biztos ideírta volna.

    A kérdésem:
    Letekernék a nyáron a Balaton köré, és szeretnék valami épkézláb programot szerezni arra célra, hogy a túra anyagát elmentse, és pl google earthben megjeleníthetővé tegye.
    Amit szeretnék tőle:
    -Tudjon ÉRTELMESEN útvonalat menteni. Van Garmin XT-m, elvileg egyszer útvonalat is mentettem, de kiszedni nem tudtam, meg egyfolytában folytatja az előzőt. (Pesten bekapcsoltam csak úgy, elmentem vonattal 160 km-t, ott is bekapcsoltam, erre összekötötte a 2 pontot, amikor elindítottam a cuccot. :C )
    -Ha online térképet használ, akkor tudja cache-elni a memóriakártyára. Ne töltögessen feleslegesen.Erről jut eszembe, hol van a beállítás, ami miatt mindig megkérdezi akármelyik program, hogy hogyan akarok kapcsolódni- a Youtube app is...Tegnap este sikeresen elnézegettem 270 MB-ot :((
    -Tudja kikapcsolni a "keep on road" opciót Jut eszembe 2.0: van ilyen a Nokia mapsban?
    -A térkép értelmes legyen. Ami alatt azt értem, hogy legalább az utcák legyenek benne Pest belvárosában a hirdetőtábla is fel van tüntetve, a Dunántúl közepén, a falu meg egy utcából áll, tele értelmetlen magasságvonal-krikkraszokkal[ezt így írják?]

    -Igazából még az se annyira baj, ha annyira nem értelmes a térkép, üsse kő. De tudja ezt az útvonal-lementést, Majd Garminból megoldom a tájékozódást. Ezúton is köszönöm a túristautak meg geocaching oldalak feltöltőinek a térképeket. Csak ajánlani tudom, bár kicsit lassú a betöltés meg döcögős a telefonon.

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák