Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rootkiller

    őstag

    Írtam a Nokiának, kíváncsi vagyok mit válaszolnak:

    Tisztelt Ügyfélszolgálatos!

    A következő problémával fordulnék önhöz: vettem édesanyámnak születésnapjára egy E52 típusú telefont, mely egy E51-et hivatott leváltani. Az vele a probléma, hogy vannak anyámnak nem igazán publikus, intim tartalmú képei, viszont hiába rendezi ezeket albumba a galérián belül, az összes kép között akkor is meg fognak jelenni ezek a tartalmak. Nem igazán szerencsés, hogyha a képek galériába lépéskor az elölnézetben ezek a képek jelennek meg.
    Tehát a kérdés az lenne hogy miképpen lehet a fent említett telefonon azokat a bizonyos privát tartalmú képeket úgy rendezni, hogy azok diszkréten rejtve maradjanak?
    (Egyáltalán meg lehet ezt oldani? Továbbá mi indokolta ezt a nem igazán felhasználóbarát fejlesztést? Önök nem úgy gondolják hogy az embereknek vannak olyan dolgai amiket nem akarnak másoknak megmutatni? Elég furcsa így, hogy az ember meg akarna mondjuk egy ismerősének mutatni néhány képet, és a galériába lépéskor bevillannak legintimebb képeinek elölnézeti képei? Komolyan gondolták ezt?)
    Ha létezik a problémára hatékony megoldás, akkor a zárójeles rész figyelmen kívül hagyandó, ha nem, akkor vegyék figyelembe, hogy az ilyen típusú ésszerűnek látszó de bizonyos felhasználói szempontokból átgondolatlan fejlesztések más "okostelefongyártók" és mobil operációs rendszerek malmára hajtják a vizet, melyek bizonyos területen jobb megoldásokat tudnak felmutatni.

    Továbbá jelezném, hogy a navigációt kipróbáltuk egy naponta járt útvonalon, és nem vagyunk vele megelégedve, mivel nem tudta pontosan hol van az adott házszám, másik irányba akart minket vezetni.
    Tisztelettel és (amennyiben valós segítséget tudnak nyújtani) köszönettel : Weisz Ferenc Ferdinánd

    Artengo TR 990 Pro

Új hozzászólás Aktív témák