Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Lehet, h hülyeséget kérdezek, meg még akár az is, h már fel volt vetve a téma 1000+1x, de azért megkérdezem!
nincs valami progi, vagy megoldás esetleg arra, hogy mondjuk egy mini usb átalakító segítségével rádugjunk mondjuk egy pendrive-ot, vagy külső vinyót a telóra, s azt látja s a telefon, mint a memória kártyát?
bár vinyónál tuti,d e sztem pendrive-nál sem ártana akkor valami táp forrás.
így elsőre elég lehetetlennek hangzik,de hátha hallott már róla valaki| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
válasz z0d1AK #13702 üzenetére
Nincs rá mód. Ezek az eszközök csak USB Slave módban tudnak működni, tehát nem képesek más eszközöket irányítani. A tápkérdés csak egy apróság ehhez képest.
A Nokia N810 és testvérei képesek voltak az USB On-The-Go profilra, amikor is váltogathatnak Host és Slave mód között. Talán egyszer majd Symbian eszközökön is lehetséges lesz, az biztos, hogy jelenleg egyik se képes rá (és nem változtatható).
“All nothings are not equal.”
-
Hovi
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy ilyen telót. A korábbi (6300) telcsiről áttöltöttem a naptár bejegyzéseim. (PC SUITE) meg is vannak a bejegyzések. DE... Azóta nem rakja ki az aktív készenlétben a naptár bejegyzéseket vagy teendőket.
Igen, végigolvastam a fórumot. Régebben valakinek volt egy ugyanilyen hibája, de nem kapott rá választ.
Aktív készenlét bekapcsolva, modulok engedélyezve. Ha pl egy évvel visszaállítom a dátumot, akkor mutatja hogy mára nincs naptárbejegyzés. De a mai napra már nem mutatja se azt ha nincs, se azt ha van.
Megfőttem! Ha tud valaki kérem segítsen.Előre is köszönöm!
-
chatran
őstag
Sziasztok!
.xml kiterjesztésű fájlokat melyik programmal lehet megnyitni a telón?
-
izomhod
őstag
sziasztok!
olyan progit keresek, ami kiírja az aznapi névnapot
köszi
-
z0d1AK
nagyúr
válasz izomhod #13710 üzenetére
esetleg itt az első? bár ahogy írja, még 1,5évig használható
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tuzpenge
őstag
Nekem is volt ilyen gondom.
A probléma megoldása az volt, hogy töröltem az összes áttöltött bejegyzést és kézzel újra beírtam. Így már jó volt. Nemtudom mi lehetett, talán nem szerette a 6230i bejegyzéseit vagy nemtom, de nekem se müködött.
Próbáld ki, ha kézzel beírsz valamit akkor ki fogja írni! Előtte töröld azt amit a 6300-ról áttöltöttél!ˣ
-
Hovi
aktív tag
válasz tuzpenge #13712 üzenetére
Köszönöm! Tényleg ez volt a baja. Töröltem az összes bejegyzést, ezután már a kézzel beírtakat szépen mutatja. Ezek szerint a a Pc Suite ennyire kompatibilis Nokia-Nokia telefonokkal.
Most már csak az volna a kérdésem (de ez inkább költői) hogy hogy a manóban lehetne kinyerni a lementett naptárbejegyzéseket a Pc Suite programból. Több száz feljegyzés-emlékeztető-teendő van itt. Azért kézzel bevinni....
A lényeg hogy végre működik a naptárkijelzés. Még egyszer köszönöm Neked!!! -
old rocker
veterán
A PC Suite programból elméletileg úgy, ha korábban csináltál biztonsági mentést. Ha viszont a lev.programod naptárát folyamatosan szinkronizáltad a PC Suite-tal a telefonodról, akkor a pécén levő naptárad adatait szinkronizálhatod a telefon naptárával.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Hovi
aktív tag
válasz old rocker #13714 üzenetére
A korábbi mentés sajnos nem buli, ugyanis a 6300-ból áthozott bejegyzések vannak benne, mely ismét kilövi az aktív készenlét kijelzést.
DE! Google Calendar --> Outlook --> Pc Suite/E51 útírány oda-vissza járható.
A korábbi (6300) mentés pedig asszony pajtás telcsijének közbeiktatásával valósul meg.
Pc Suite-->6300-->Outlook-->E51 útvonalon.
Ismét tanultam.
Uraim! Köszönöm! -
gybeger
csendes tag
Sziasztok!
A telóm valamivel több, mint fél éves, eddig hibátlanul működött. Most azonban kijött rajta egy.Tegnap nem tudtam kioldani a billentyűzárat, nem reagált a gombnyomásokra. Akksi ki-be, kéri a pint, de nem tudtam beírni. Eltelt pár óra, majd újrapróbáltam. Ekkor már be tudtam írni,majd perceken keresztül ugrált a menüpontok között, olyan volt kb. mintha marha gyorsan nyomogatnám randomra a gombokat. Aztán minden a régi lett, de ma megint előjött a dolog.
Mi a franc ez? Találkozott már valaki hasonlóval? -
IronMike
tag
Hali All!
Nem olvastam végig a fórumot, és biztos volt ilyen hozzászólás kérés. Itthon wifin keresztül szeretnék csatlakozni de egyszerűen nem tudok. Hiba "WLAN Nem csatlakozható. Érvénytelen előre megosztott WPA kulcs."
Hogyan tudom ezt kijavítani, hogy menjen? A kapcsolat kezlőbe H.férés p.megad.-ba begépeltem a kódomat. Ill a routeren kikapcsolom a titkosítást akkor sem megy.
Elöre köszönöm a segítségeteket.MacBook Air 13' i5
-
Symbio
senior tag
válasz IronMike #13719 üzenetére
Pedig annak menni kellene még WPA-WPA2 titkosítással is. Valami még sincs korrektül beállítva (hálózat állapota:nyilvános, WLAN hálózatmód: infrastruktúra, WLAN biztonságmód: WPA/WPA2, Biztonsági beállítások- WPA/WPA2: előre megosztott kulcs, Csak WPA2 mód: ki). MAC szűrés esetleg a routeren?
-
z0d1AK
nagyúr
ugye torx6-os csavarhúzó kell az e51-hez?
-
Symbio
senior tag
válasz IronMike #13721 üzenetére
A routeren beállíthatod, hogy milyen MAC címmel rendelkezők kapcsolódhatnak (vagy éppen nem kapcsolódhatnak), tehát egy szűrést jelent.
A hozzáférési pontban ha megadtad a WLAN biztonsági mód alatt a WPA/WPA2 -őt, akkor a következő sor a WLAN biztonsági beállítás. Ezen belül van WPA/WPA2: előre megadott kulcs, Előre megosztott kulcs: ide írd be a kulcsot, Csak WPA2: ki -
IronMike
tag
-
cnckane
tag
válasz agyhalal #4096 üzenetére
Meg, ha a szám MP3 tagja tartalmazza a képet.
Max 200x200-as index-képet ismer fel, más lejátszó program felismeri a nagyobbakat is, de akkor sokáig tart a számok közti váltás.
Ha olyan zenéd van, amiben nincs kép, egy TAG-editorral hozzátudod adni a számokhoz, persze előtte lekicsinyíted őket.A folder.jpg-ben nem vagyok biztos, de ha igen, akkor azt is csak max ilyen méretben.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Még a 6131-emen volt olyan, hogy a zenelejátszóban szóló számnak a képernyőn is kiírta a címét. Ez ugye nincs benne alapból az e51-ben(meg szerintem a symbianban sem).
Kérdés, h valaki tud-e olyan programot, amivel ezt meg lehet oldani?
Nagyon örülnék neki!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
old rocker
veterán
Megerősítem... így van.
Végre tegnap találtam olyan széf progit, ami pc-re is telepíthető,meg a telefonra is. PC Suite üzemmódban szinkronizálható a telefon és a pécé. Handy Safe Pro.Nekemmár televoltaműszerem,hogymWallett, Best Safestb. programokbakézzel bepötyögtembankstzámla,kártya, anyám lyukas fogai, aztánpl.egy frissítésnél kezdhettem elölről. Most is,csak a laptoppklavija, ha sz@ar is, még mindig kényelmesebb.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz old rocker #13734 üzenetére
Én a handy shell-t díjaztam egy darabig, egybőlllehetett a handy pro-bajutni, az időjárás jósdába, de a feladatokból sz@r sem látszott, túlzyúfolt volt az egész képernyő ...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
z0d1AK
nagyúr
válasz old rocker #13734 üzenetére
csak annyi, hogy nem azért van kirakva háttérkép a teljes kijelzőre, hogy semmit se lássak belőle, illetve el is csúfítja sztem az egészet.
Esetleg más megoldás akkor?
Bandika14: köszi!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Bandika14 #13737 üzenetére
az sem nyert eddig. Kb 6 verziót töltöttem le, egyiknél ki írta telepítésnél, h nem kompatibilis, később nem indította, 2-nél már a telepítőt sem indította, hibát írt ki, a többinél pedig telepítés után nem indította, különböző rendszerhibák miatt
-
z0d1AK
nagyúr
nah, és mint mindig, ismét igazad volt
Ez valóban segített, így már csak az látszik, amit akarok. Egyébként vicc, mivel néztem már ott, szedtem is ki ezt-azt, csak pont ezt nem
Köszi
Egyébként ma megvolt a tisztogatás is
Kaptam kölcsön csavarhúzót, és kitakarítottam a kijelzőt
tiszta por volt már| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
rendeltem egy (valószínűleg utángyártott) bronz színű elő-és hátlapot ebayről! 2600-ért rendeltem,szóval ha nagyon gagyi lesz, legfeljebb visszarakom a jelenlegit. Egyébként valakinek van valami tapasztalata ebayes előlapról?ui.: Akit nem érdekel annak bocsi,csak gondoltam megosztom veletek! Egyébként majd ha megérkezett, akkor írok róla véleményt!
meg
-
gelencser26
tag
válasz peugeotmate #13741 üzenetére
Szia!
Én kétszer is rendeltem, igaz más típusra, de rá kellett jönnöm, hogy nem igazán jó a nagyon olcsó!
Ha tartósan kellett volna használnom, akkor megőrültem volna...
Nagyon rossz volt az anyagminőség az összerakás, a billentyűzet!
Eladáskor persze jól jön, hogy vadi új előlap, karcmentes, fóliás...Remélem, hogy te több sikerrel jársz vele!
-
IronMike
tag
Sziasztok!
Feltettem a fring-et a telemre, mert skype-t szeretném használni wi-fin keresztül. De skypolni nem igazán jó állandóan akadozik stb. Maga wi-fin keresztül van elég sávszélesség.
Tudtok vmi más progit amivel jól működik!?MacBook Air 13' i5
-
Maximusz
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is E51-em van - jelenleg 200.34.36 szoftverrel ... - olvasgattam a fórumon , de csak nem tudok kiigazodni.
Érdemes szoftvert frissíteni, vagy sem 300-asra?
Milyen plusz szolgáltatások vannak a 300-ban a HelloCartridge lyuk befoltozásán kívűl?
Krisztián
-
nagyúr
Akksira ugye csak 1 év garancia van?
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest