Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz Canonfan #12423 üzenetére

    Én most tesztelem a handy clockkal. Nevezetesen elindítottam a "ráfordítás"-t a töltőről levétel után. Eddig 63 órája megy folyamatosan, éjszaka off-line üzemmód és 28 % -on van. A teszt során viszont neszélni nem igen beszéltem vele; volt egy két, két és fél órás zenehallgatás; naponta több alkalommal forecaweather miatt wlan, napi 1-2 alkalom e-mail ellenőrzés miatti csatlakozás, és naponta többször a "Battleship", vagy a Contact4 nevű játék, ez mondjuk eléggé harapja a naftát. Szóval nem vagyok elájulva, ha ezt a telefont használnám a "fő" előfizetéssel és zenét is hallgatnék rajta, 2 - 3 napig bírná. Ja, és nincs 3g-re álítva.
    A kérdésedre: mobiltárca-szerűség: mWallet, vagy Best Safe. Főleg számlaszámok, bankkártyák, jelszók,címek stb. jelszavas tárolására jó. Lehet még fokozni,hogy az advanced device lock-al párosítod, akkor még az ahhozmegadott billenytűzár kódját s kéri.
    File-ok (képek, dokumentumok titkosítására: Best Crypto . Ezt szintén kombinálhatod az ADL-al. Lényege, hogy adott file-kat csak az általad megadott jelszó alapján, "dekriptózás" után lehet sasolni. Végezetül a best jotter. Nem használtam még,csak kurriózumnak van fent, szintén file-ok, jegyzetek titkosításához használatos. (Pontosan nem ismerem.)
    Magam részéről az mWallet-et,Crypto-t, vagy a wallett helyett a best Safe-t javaslom.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák