Új hozzászólás Aktív témák
-
64b0r
aktív tag
válasz hülyegyerek #15049 üzenetére
Végre valaki, aki tudja, mit akar!
Nézzük csak:
Zenetár nálam sokkal gyorsabban frissül, mint e50 előtte. Ha új feltöltés nélkül frissítek, akkor 8 mp, most felnyomtam rá egy albumot (14 szám), és 20 mp volt a frissítés, ez úgy nézett ki, hogy 10 mp-ig 0-n állt a számláló, 1 mp alatt felpörgött 14-re, aztán a végéig nem mozdult.
Galéria megnyitása villámgyors, lemérni sem tudtam, 1-2 másodperc, és már tele is rakta a kijelzőt az indexképekkel. Pedig vagy 15 sorozatrész van fent, plusz egy teljes film is.
GPS másodperceken belül talál poziciót, eddig még csak párszor próbáltam, de egyszer sem kellett várakoznom. Fényképező dettó ugyanez. Szerintem észrevehetetlen használat közben, ami azt jelenti, hogy jól működik.
Egyetlen rész van, ahol feltűnt, hogy várni kell: Én levettem minimumra a fényérzékelőt, mert sokat használom sötétben, és vakít különben. Szóval napfényben kell várni rá 2-3 mp-et, mire felemeli a fényerőt, de utána már tökéletes az olvashatóság.Remélem tudtam segíteni.
Mod: szerintem lehet, hogy érdemes várnod a C6-ra. Az érintős, qwerty-s is, de úgy nyílik, mint az N900, és talán még fémből is lesz.
[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest