- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Én most vettem egy ilyen routert!
Minden rendben van vele,csak a torrenteket fele annyi sebességgel szedi mint kellene...
utorrent-ben nincs korlát,meg a másik PC ami rá van kötve ki van kapcsolva...
A portot ami ki van választva nem találja hibásnak! az írja,h OK!Mit kellene vele csinálni,hogy rendesen menjen?
-
BioNiCMaN
addikt
Na erre a válasz engem is érdekelne, 3 megás netem van (PR), de a torrenteket csak ~20k-val tölti...
Ami még érdekesebb, hogy ha a speedtest.net-en megnézem a sebességem és közben a netlimitert figyelem, a netlimiterben max 80k- jelenik meg, míg a speedtest szerint maxon jön a cucc...
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Davey7
senior tag
Azt hogy lehet megcsinálni,hogy "lelőjjek" egy portot pl,hogy megszakadjon egy kicsit a net,aztán pedig azt visszaállítsam?
-
Pubszon
veterán
Sziasztok.
A tegnapi nap folyamán én is hozzájutottam egy ilyenhez, mondjuk az enyém már v9-es.
Eddig semmi gondom nincs vele, a DMZ-t használom és tökéletesen müxik is.
Torrentel még nem próbáltam, de remélem nem lesz gond azzal se.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
JudittaD
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy netgear wgr614v7-es routert. Rendben működött a wifi is rajta, de ma a gépeket akartam hálózatba összekapcsolni az USBFlash módszerrel és amikor beolvastam a pendriveról az adatokat a laptopra (amiket a program a központi gépről töltött fel), ledobta a router a laptop wifi csatlakozását és azóta nem működik Azt írja ki a laptopon, hogy "ezen gépen megadott beállítások nem megfelelőek" Próbáltam alapállapotba állítani a beállításokat, de nem találtam, hol lehet amúgy vistám van). Újra telepítettem a routert, de az sem segített. Végül összekötöttem a routert és a laptopot ethernet kábellel, és úgy működik a net a gépeken. De direkt azért vettem routert, hogy ne legyek kábelekhez kötve...
Légyszi, segítsetek!!!! Mit csináljak?? Mit állítsak át?? -
budahi
újonc
Hello.Vettem én is egy netgear vgr614v7-es routert.Sajnos utána nem telepitettük rögtön és én marha a dobozzal eggyüt a cd-t is kidobtam a szemétbe.Segitsetek honnan tudnám letölteni vagy kitudna kisegiteni egy ilyen telepitövel.SÜRGÖS.köszi.06202255081
[ Szerkesztve ]
-
veresp
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a számítógépek a kapnak a routertől DHCP-n IP címet, viszont nem kapják meg a DNS szerver adatait. Ilyet még nem láttam!
És a gépeken a DNS szervernek a router IP címe lesz beállítva!
A router rendesen megkapja a DNS szerverek IP címeit, de nem adja tovább. Ha kézzel állítom be a szg-eken, akkor működik a címfeloldás a böngészőben.Akármilyen routert állítottam eddig, az IP címmel együtt átadták a DNS adatokat is.
Frissítettem a router firmware-ét a legújabbra. v2.0.29_2.0.29, de úgy sem működik
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
M24
tag
sziasztok olyan kérdésem lenne h unokatesom csatlakozni akar alaptojával a netgearos routeremhez és a nevem mellett azt irja ki h automatikus azt h lehet átállítani?
se4ever W595/ http://ppk.hu/14024 ingyen sms
-
ServerWorks
aktív tag
-
toldyz
csendes tag
Egy NETGEAR RP614EE-s routert vettem.Nem tudom installálni rendesen.Netem van mindkét gépen,de nem tudok belépni a router menűjébe,mert nem fogadja el a felhasználót és a jelszót.Furcsának tartom,hogy olyan IP-t osztott ki ami nem a ruteron adatlapján lévő 192.168.1.1,hanem 10.0.0.1 a routeré,az egyik gépé 10.0.0.3.Regisztrálni sem tudom mert nem fogadja el a szériaszámot.Van tippetek????
-
M24
tag
Nem állítottam be jelszot a párom tud csatlakozni a unokatesom nem pedig már a router beállításainál felvettem unokatesom is beirtuk a mac számát de igy se tud csatlakozni nem tudja valaki mié?lécci fontos lenne itt a házba is van rutere másnak arra fel tud csatlakozni
se4ever W595/ http://ppk.hu/14024 ingyen sms
-
BioNiCMaN
addikt
Azt mondjátok meg nekem, hogy ha leszeretném tiltani a wireless elérést mondjuk minden nap 22.00 és 07.00 közötti időben, hogy tudom megtenni? Az én gépem madzagon csatlakozik a routerhez.
Köszi előre is!
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
charlie_hu
aktív tag
Ma kaptam egy ilyen routert (v7-es), ámbár nem megy vele a céges VPN. Se a Microsoftos (PPTP), se OpenVPN. Frissítettem a firmwaret a legújabbra, mindenféle neten található mágiákat próbáltam, de sehogy nem megy. Vigyem vissza, nem is fog vele menni (kézikönyvébe pedig azt írták, hogy vpn passthrough megy)
Tárhely, domain, webszolgáltatások - https://www.awh.hu
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Sajnos router témában én sem vagyok egy ász, és akadt egy gondom. Barátnőmék használnak egy wgr614et, és abba a problémába kerültem, hogy elveszítették a routerhez tartozó jelszavakat. Márpedig marhán kéne, mert az egyik gépre ma raktam új rendszert. router reset szerintetek ezt megoldja?A segítséget előre is köszi
Üdv.: ZotyaC805
-
Rathgo
újonc
Hello!
A kérdésem egy netgear R614V3 router beállításával kapcsolatos.
Hiába reseteltem, a router mindenképp ADSL internettkapcsolatot keres,
vagy a gyártó oldalára átlinkel.
Miként lehet ezt megszüntetni, hogy simán beállíthassam az ip címével?My name Rathgo
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Remélem nézi azért valaki még néha ezt a topicot.
Kérdésem: Van olyan beállitás ezen a routeren, hogy a rá csatlakozott pc internetes sebességét korlátozzam? -
pubi67
csendes tag
Van egy NetgearDG834Bv3 modemrouterem.De nincs hozzá telepítési-ill beüzemelési utmutatóm.Dinamikus IP van,a netem T-online.A Smart wizarddal sikerült netet varázsolnom vele de egy pár óra után kidob.Világit rajt a zöld i-internet betü és a két gép egyikén sincs net pedig kivan osztva a státuszába az IP.Reset után ujra megy de megint kidob.VAJON MIÉRT.Legyetek szivesek megirni hogy hogyan lehet vele folyamatos internetem?Vagy ha van kéznél magyar utmutató akkor küldjetek légyszi Mail-ben.A Router NEM wi-fi csak kábeles.1000 köszönet!pubi. [B][/B]
okoskodók kíméljenek !
-
pubi67
csendes tag
Jah-és azt irja ki ujrakapcsolodáskor hogy a DNS gyorsítótár kiüritése nem hajtható végre.Hát ez nemtudom mit jelenthet.Segitsetek,-Lehet hogy a menüjében valahol valami rosszul van beállítva. Köszi. Mail: pubi67@freemail.hu
[ Szerkesztve ]
okoskodók kíméljenek !
-
őstag
sziasztok! Van nekem is egy ilyen netgear wgr 614-es wifis csodám Normális az hogy nem tudok belépi a menüjébe ugy ha éélő nem kapcsolat van?csak ugy enged be ha resetelem,és modem nincs rajta.Meg ma csinált olyat hogy besem volt még irva az uj net jelszava meg neve,és mégis csatlakozott a nethez,érdekes
-
adodaniel
őstag
hali, tudna vki segíteni port forwardolásban? utorrentnek szeretnék nyitni, végigcsináltam portforwarding.com-on leírtakat, de mégsem jó. upc a szolgálatató, win xp, és netgear router. előre is köszi. üdv
-
adodaniel
őstag
hali, tudna vki segíteni port forwardolásban? utorrentnek szeretnék nyitni, végigcsináltam portforwarding.com-on leírtakat, de mégsem jó. upc a szolgálatató, win xp, és netgear router. előre is köszi. üdv
-
Taknyoshal
tag
Hello!
Hogyan állíthatnám be ezen a routeren a torrent sebességét? Van egyáltalán erre valami mód? Vagy azt meg lehet csinálni h vezeték nélkülin kisebb legyen a sávszélesség?
-
knorbert1992
tag
válasz Daudi Baldr #1 üzenetére
Üdv Problámám: Összedugom SZAKSZERŰen hiszen a másik lakásbol hoztam a géppel 1üt szóval a gépre már fel van telepítve meg midnen.
Wireless Zölden pislog. ez ok. Powr jó. Internet pirosan pislog:S az admin felületet semmijen ip-vel ne mérem el:S
PLS SEGÍTSETEK
Úgy vagyok a munka kedvel ,mint Egyszerű lány a szombati buli után ! "Vagy megjön v nem" :D
-
rallyfeeler
újonc
Sziasztok!
Egy Netgear WGR614 v7-es routerem van, a telepítés addig eljutott,hogy az asztalra kitette a rouer login mappát, rákattintok kéri a jelszót, felhasználónevet, de a megadott "admin" felhasználónévvel és"password" jelszóval nem tudok belépni.Nem tudom, h mi lehet a probléma.
Ha valaki tud nekem ebben segíteni legyen szives írjon.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
LazzL
tag
válasz rallyfeeler #78 üzenetére
Reseteld le a hátulján lévő kis gombbal, aztán az alján lévő felhasználó+jelszó párossal be tudsz lépni.
Üdv.: -= LazzL=-
-
törölt tag
HP G62 laptopot vásároltam, ami a témában szereplő wlan routeren keresztül csatlakozik az internethez. Ha a laptopot lezárom vagy egy idő után elmegy aludni, és visszalépek, akkor megszakad az internet hozzáférésem a wlanon keresztül, és csak akkor kapok újra IP címet, ha a routert újra elindítom. Windows 7 is csak annyit mond, hogy a router access point hibája és indítsam újra a routert. Fogalmam sincs, hogy miért kapcsol szét, és utána miért nem tud újra automatikusan konnektálni. Az előző laptopomnál semmi ilyen probléma nem volt, pedig a beállítások pont ugyanazek voltak.
-
stanagovic
tag
Sziasztok!
Egy kis help kellene. Mik a paraméterei a gyári tápegységének? Van egy ilyen routerem tápegység nélkül, akármilyet meg nem merek rátenni.
Köszi előre is!
-
stanagovic
tag
válasz stanagovic #81 üzenetére
Közben megtaláltam. 12V 1A max. 22W.
-
csixy
addikt
Azért jó ez az öreg a háznál.
Nálunk még mindig tobzódik az este fél nyolckor kezdődött vihar.
A dchard féle dsl modemet és a vargalexes routert sajnáltam volna kitenni egy villám-kárnak.Feltettem egy jóöreg DSL 360T-t és beállítottam a netgear vgr614v7-est és wifin akksiról netelek.
A netgearon az US-oldalról leszedett legutóbbi nem kifejezetten US-be szánt firm van fenn.
A WAN beállításnál a PPPOE céljára a jelszavas belépés és az other lehetőség van kiválasztva a szokásos PPPOE beállításokkal. Az MTU 1485-re van állítva; NAT: secured . Megy mint az álom.
Az elején a wifi kicsit xarakodott , de megjavulta magát.Konklúzió :ez egy tartalék rendszer , vészhelyzetre kiváló. Beconfigolva egy darab mellékelt emlékeztető cetlivel archiválom a rendszert.
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
csixy
addikt
Még egy következtetés : a bolhapiacokon időnként megtalálható a kiskakas félkrajcárja fillérekért.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Met
nagyúr
Van egy wgr614-em igaz még v6-os. Mostanában gyakran megszakad a net, általában naponta egyszer változó időpontokban (UPC-s net), idáig a routert és a modemet is újraindítottam.
Hogy szűrjem a hiba lehetőségeket ma először a modemet és kis idő múlva a routert reseteltem, utóbbi után lett net. Ezt még tesztelem...Elképzelhető hogy a router kezd meghalni azért szakad meg a net?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
yeussu2
újonc
helló nem tudom kit kérdezzek!
problémám a következő a lányomnak van egy move telefonja
wifi -vel tud netezni bárhol ahol nyilt wifi van kivéve
ithon a wifit látja a jelerősség jó demégse hajlandó
csatlakozni .a telefonját megnézettük az okés
az ithoni wifi is müködik , más telefonokkal jól lehet netezni
min lehet vagy kell álítaní? "az ithoni wifi is nyilt"a wifi aljára WGR 614 v4 van irva ja és egyébként a pc -én
tök jól megy a net[ Szerkesztve ]
-
harcikoca
senior tag
Üdv, adott egy netgear wgr 617v7-es router. A wifit próbálnám beállítani, látja is minden eszköz, de mikor csatlakozik hozzá egyszerűen nem történik semmi. Valaki tudna segíteni?
AMD+Ati powee'R
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest