Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
Szeptember 28 reggel 9 ora UTC-7. Magyar ido szerint este 6kor kezdodik majd a bemutato.
-
Tufa_
aktív tag
-
Tufa_
aktív tag
Ezt a hangzast nem nagyon tudtam elviselni, hiaba a 4k60fps..
-
Tufa_
aktív tag
válasz
#18379748 #37 üzenetére
"Sony R0" alatt melyikre gondolsz pontosan amugy? Probaltam rakeresni de mindenfele talalatot ad ra..
Kb egy honapja nezegetem mar a kamerakat, vettem egy YI 4k Plust is nemreg de 2 nap utan visszakuldtem mert a vizallo tokban (es igazabol anelkul is) vicc hangja van igy kb egyetlen eselyeskent a Hero5 maradt illetve most a Hero6, viszont ha van jobb ennel, elgondolkoznek masik lehetosegen is.. Ha jovoheten elerheto lesz Amazonon a Hero6, biztosan megrendelem aztan majd kiderul milyen...
Angliaban ha az Amazontol veszel termeket amit ok tarolnak es kezelnek 1 vagy 2 ev Amazon garit adnak ra,
es ha barmi gondja van, nem tetszik, akarmi, szo nelkul vagy kuldenek egy masikat (a "rosszat" 30 napod van visszakuldeni miutan megkaptad a cseret) vagy visszakuldod es 100%ban visszafizetnek mindent. Peldaul a Logitech Mx800as bill+eger kombomban kezd szarakodni az aksi, tavaly marciusban vettem es csupan megkerdeztem hogy mit lehet vele tenni, mar felajanlottak hogy kuldenek egy komplett uj szettet.. -
törölt tag
az hogy utolag szoftveressen szethuzza az marhara nem ugyanaz mint amikor optikailag kepzi le. sztem a sony boven eleg nagy latoszogu, a halszem egy ido utan marhara zavaro.
lehetett kapni a goprora linearis obit, persze le kellett szedni az eredetit, meg a tokok sem voltak jok ra, egy idoben gondolkodtam hogy atalakitom az enyem.
-
Annyi, hogy nagy látómezőnél se olvas ki minden egyes pixelt, azaz nem biztos, hogy a képminőség végeredményben annyit romlik, mint ami a digitális zoomnál várható.
Ha az ember beruház, vannak lencsemodok különböző objektívekkel, még asszem C-mount csereobis megoldás is van - bár ennek nem tudom mi értelme pl egy sony RX100v mellett.
-
törölt tag
es meg mindig halszemes? attol falra maszok, miert nem lehet ezt is megvaltoztatni vagy legalabb tobb valtozatban kaphatova tenni? lenne hal, meg lenne lienar azt majd en eldontom mi a jo nekem.
sztem most a sony r0 a legjobb, igaz nincs belso 4k de amugy marha jo cucc es nem halszem. -
Tufa_
aktív tag
Csomagolas kep.
Egyebkent az ara biztosan tobb lesz mint a Hero 5-e, mivel az hero5 es a session5 is marad a kinalatban es a 6 mint premium kategoria jelenik meg.. Szerintem itt Angliaban £499 lesz mindenhol..
-
+1
, a videózás fele a hardver, másik fele a kodek/szoftver.
#27: akkor mégse voltam annyira hülye, h megtartottam a hero4-et az új telóm érkezése után
1:1 összehasonlítást még sose csináltam mert egész másra használom a kettőt+rendes fotógép is van, de egyszer tleg összelövöm már őket.
-
total90
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #26 üzenetére
Nálam 15% az kenterbe verés
Egyébként teszteltem iPhone 7 Plus vs. GoPro 5-öt. Kis biszbasz kijelzőn nem nagyon jön elő a különbség, de nagyobbon igen és amikor bedobod a Premier Pro-ba vagdosni, akkor sírhatnékod támad az iPhone (vagy bármilyan más mobilos) videó miatt. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem meg nem tudjuk, egyiket sem láttuk még.
Ha "kenterbe" is veri képminőségben (amit kétlek; maradjunk annyiban hogy max. jobb lehet valamennyire), akkor is vállalható kompromosszumnak tűnik, hogy van egy okoseszköz a zsebedben, ami mondjuk hozza a kamera minőségének pl. 85%-át. -
total90
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #23 üzenetére
Szerintem a GoPro lazán kenterbe veri képminőségben
-
Márton
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #23 üzenetére
A 1080p 240-re azért mindkét kamnál kiváncsi lennék, mert eddig a line skipping miatt, mindig csak recés, használhatatlan végeredményt láttam..
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Így azért kicsit más az iPhone X 999 USD-s ára is, ami szintén tudja ezeket a feature-öket (4K@60, 1080p@240) és mellette telefon is.
-
.mf
veterán
+DNRenti:
Ahány "GoPro killert" láttam eddig, egyiktől se dobtam hátast. Ezektől a "jó ár/érték arányú" kínaiaktól sem. Megveszik a szenzort és a processzort, hogy nagy betűkkel hirdethessék (már legalább oda eljutottunk, hogy nem egy 5 Mpx-es vackot interpolálnak 16 Mpx-re), de sem a már emlegetett optikai rész, de ami rosszabb, a színek giccsesen széthúzva (kontraszt, szaturáció, túlélesítés), hogy eyecandy legyen, és a tömörítésben sem remekelnek, gyors mozgásnál apró részletek (pl. erdei földúton motorozás, amit rendszeresen tapasztalok) szétesnek, a kép blokkosodik. A Sony ezekben már jobb volt, de az árak ott is hasonlóak, mint a Gopro.
-
nubreed
veterán
Na majd az SJcam kihozza ugyanezt a tudást fele áron negyed év múlva.
-
Ha jól látom, a Fusion-nak csak két szeme van, ami elég gáz, az Omni pedig komplett kamerákat használ = drága és sok a helyigénye. Ráadásul 3D-t ez sem tud (aminek VR-ban lenne értelme), ahhoz ilyen bazinagy cucc kell:
Vannak más gyártóktól egybekamera-próbálkozások, de hardveresen eléggé le vannak maradva. Remélem a gopro is erősít, ehhez kellene valaki, aki olyan erős SoC-ot legyárt nekik, ami elbír 10+db 4k szenzorral.
-
total90
veterán
Nem hiszem, hogy 5-ről megérné váltanom, 4k@60 ide vagy oda.
Egyedüli ok lehetne ha a stabilizátor sokkal jobb lenne . -
Szép és jó, de mostmár ha képminőségben újat akarnak mutatni a hero4-hez képest, akkor szenzorból kell nagyobbat venni. Nem tudom elég nagy-e a gyártási volumenük ahhoz, hogy bekopogjanak a Sonyhoz egy testreszabott 2/3"-os szenzorért.
Amúgy ahol léphetnének még, az a VR kamerák világa, a sok drága egyedi kamerából összerakott szörnyek helyett kijöhetnének egy saját sokszeművel, amivel akár vizilabdázni lehetne.
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
CptAdamica #3 üzenetére
MK
-
Tufa_
aktív tag
Szerintem FTban tobb lesz mint 135k..
Itt egy cached weboldal Angliaban az egyik legnepszerubb online aruhaztol..
Link. Az eredeti mar nem elerheto, de jelenleg a hero 5 is £391-ert megy Amazonon, nem hinnem hogy karacsony elott olcsobb lesz ennel..
Ennek ellenere varom a megjelenest, ha most 28.an (vagy akorul) jon, biztosan megveszem.. -
Márton
nagyúr
Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy 4 db 3+ van az asztalomon, ebből egy, az az egy darabnak az optikájával vagyok kibékülve, a többinek a sarkai, bal vagy jobb oldala kritikán aluli.
Ilyen volt alapból, még jó hogy picit tudtam rajta állítani, de tökéletesre nem sikerült forgatni.
Az 1/4 nem túl jó arány
Anno Xiaomi Yi-ből rendeltem 2-t, mindegyik jó volt optikailag, azokat viszont más miatt adtam el... -
ROBOTER
addikt
Nem védeném ezt az árazást, mert az egész kategória nem az arányosságról szól, de megjegyezném, hogy egy kamera nem csak szenzorból és processzorból, hanem objektívből is áll.
Számtalan "GoPro gyilkos" kezdetű cikket olvastam már, amelyekben a "killer"-kamera a képszéli felbontóképességben, aberrációkban csúnyán elbukott. Nyilván mindenki mást figyel, másra érzékeny a felvételeken.
-
TeeBee73
veterán
KisGoPro.
-
Fred23
nagyúr
Kíváncsi leszek a képminőségére, ilyen videót csináló 4K@60 kamera van 100k körül is. Ettől függetlenül azt hittem, drágábban fog nyitni az új GoPro, szóval a várakozásomhoz képest olcsóbb lett.
-
Márton
nagyúr
Navégre 4k60, nem kell néznünk a darabos akciókat.
-
CptAdamica
veterán
A vlogger extrém sportolók új álma.
-
Jhonny06
veterán
Fel kell kötniük a gatyát, mert ár-érték arányban nagyon gyengék, igazából már csak a support megléte az egyetlen, amiért valaki a GoPro felé megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Újdonság a 4K/60p mód, a Full HD-nál a 240 képkocka/mp rögzítési sebesség, és egy új, saját SoC-ról is pletykálnak.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest