- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
sziasztok, nekem egy samsung noteom van, de nagyon tetszik ez a keszulek.. vegig is futottam a topicot. egy dolog szerintem nagyon kimaradt amikor ment a Kevlarral a vita: a kevlar ugye _atengedi_ a radiohullamokat?? Mert ha igen akkor ez BAROMI nagy elony a fem unibodyhoz kepest. Massziv, es meg a vetelt se rontja. Anno Sensationom volt es sokan panaszkodtak a vetelre, en varosban nem figyeltem.
a kijelzo foltosodas meg szerintem AMOLED hiba. a note-nak is ugyanez a hibaja, es kb minden telefonnal jelentkezik kisebb nagyobb mertekben.. le lehet tesztelni egy homogen keppel vagy scrollozassal, alacsony fenyeronel jon ki leginkabb. szerintem ez az amoled vezerlesnek-panelnek lehet a hibaja egyszeruen keptelenek meg homogen fenyerovel vilagito paneleket kesziteni, vagy tul draga lenne.
az arral kapcsolatban: inkabb minosegi anyagok es tartossag legyen amiert kifizetek egy rakas penzt, nem pedig a dizajnerre, muanyagra. hacsak nem hasznalja ki valaki a teljesitmenyt 3Ds jatekok eseten nincs igazabol kulonbseg.
az hogy laggol az nem a HW hibaja hanem az oprendszer atultetett verzioja nincs optimalizalva a telefonra, ennyi. A droid ICSnek ebben nagy elorelepesnek kell lennie ugy altalaban tekintve hogy vegre a GPUt fogja hasznalni az alap user interface megjelenitesekor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest