Új hozzászólás Aktív témák
-
jamo
tag
Minden új telefonnak vannak kisebb nagyobb hibái.. Nézd meg a Galaxy SII-t annak is voltak kijelző gondjai az első pár hónapban meg melegedés problémái is.. Az iPhone nak is voltak gyári hibái sőt mai napig vannak! Azok közül a hiányosságok közül amit felsoroltál engem pont egyik sem érint szerencsére. Amúgy ezek például az iPhone-ba is megtalálható hiányosságok és az még többe kerül szóval..
-
dani3l
őstag
A felsoroltak közül a fele valójában nem "hiba", mivel a vásárláskor is tisztában voltál vele valószínű, ez egy ilyen telefon, ennyi. Személy szerint pl rádiót sosem használtam, egyik telefonomban sem, micro sim-nél nem látom, miért lenne hiba, fix akkut megintcsak nem nevezném annak, mivel a kártyafoglalatok oldalt vannak, miért is akarnád kivenni. Sőt, inkább jó dolog, mivel nem kivehető az akksi, így nincs szükség plusz burkolatra, ergo kevesebb helyet foglal, vagy pedig azonos helyen valamivel nagyobb kapacítású lehet. Nyelvi hiányosság mondjuk valakit zavarhat, engem pl hidegen hagy.. Motoblur szintén a telefon része.. SD-kártya probléma pedig valószínű orvosolva lesz frissítéssel, de lehet, hogy csak a próbált kártyák nem szimpatikusak neki, nekem is volt problémám a Desirevel, amit másik kártya megoldott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
- Apple iPhone 14 Plus, Midnight, makulátlan, 128Gb, garanciális, 88% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest