- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
válasz zsirfecske #3651 üzenetére
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Honnan most a legolcsóbb beszerezni a telefont?
Van ismerősöm Németországban és Angliában is, de ha kapok magyar ÁFA-s számlát itthoni boltból, akkor netto áron tudok vele számolni.
A garancia téma tisztázott már? Olvastam, hogy a Media Markt számla ellenében itthon is gariztatja, bár gyanítom ez bajos.
Ha rootolom a telefont, akkor ugrik a gari bárhonnan is szerzem be?Kösz-kösz!
-
Lovi24
senior tag
válasz ghiottone #3590 üzenetére
Tehát akkor csak bele AKARTAK rakni egy ilyen funkciót,csak félúton elfelejtették....:S
Ez így semmit nem ér. Upnp-t használok,de ezek lassúak,nem az igazi valahogy. Próbáltam a Skiftát,de hamar töröltem. Azt gondoltam,hogy a screencast majd olyan lesz,mint az A2-n amikor hdmi-vel csatlakoztattam,egy az egyben uazt a képet látom,csak vezeték nélkül.
Remélem erre lesz majd frissítés ....Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #3651 üzenetére
+10000000000
-
Al3xT
tag
Orulok, hogy sikerult! (Lehet, hogy erdemes lenne ezt a modszert is feltenni az elso posztba!)
Arra figyelj, hogy a "Location service" a KitKaten elegge alattomos es nagyon meriti a telefont (2%/h). Erdemes a google locationt kikapcsolni, es csak a device only (GPS) modot engedelyezni.
új Motorola Moto E eladó
-
violentSt
tag
Üdv!
Beszereztem én is egy ilyen masinát.
Eddig pozitív a dolog, azonban a playbol valamiért nem tölt le illetve mintha 100%-nál kiakadna...
Se wifin we 3g-n
ötlet?
Jah Ausztriába vettem
retail.en.DE
4.3 as droid -
Blint9
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Büszke tulajdonosa lettem egy moto g-nek. Ma hozta meg a futár. Azt már sikerült kiderítenem hogy nincs benne magyar nyelv. Egyenlőre nem is probléma. Abba viszont segíthetne valaki hogy hol tudom a lokalizációt átállítani, hogy a programok magyar nyelven települjenek.
Köszönöm!
-
ghiottone
nagyúr
Mit? Az unrootolást? Mert az amit ajánlottál/linkeltél az nem unroot, hanem egy sima rom flashelés, ami benne van az összefoglalóban is + többször le lett írva, hogy 4.3-esetén az OTA nem fog működni a módosított recovery esetén, ha nem flasheled vissza az eredeti romot. robagp-nek is el lett mondva/le lett írva többször is, többek által - de végre sikerült neki és nem lesz gond itt a rom cserélgetéssel
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
ááá, azt is ellehet szúrni - van rá élő példa is
komolyan szerkeszteni kell ezt az összefoglalót - "it és itt megtudod venni a Moto G-t résszel, de it és itt ne vedd meg" mert minden 5. hsz: "Sziasztok! hol lehet venni ilyen készüléket?" tartalmú
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Pítőr
aktív tag
Szerintetek megoldható, hogy az angol tescoból megrendelem a telcsit, majd elpostázom ide (ebaycsomag), vagy ide (csomagbroker), és ők tovább küldik nekem?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
veterán
Jó napot Uraim!
Még csak érdeklődöm, de tegyük fel, hogy érkezett az Expansys-től hozzám egy G. A legfrissebb 4.4.x-szel adják mostanában? Amennyiben igen akkor hogy történik a rootolás menete? Az összefoglalóban csak 4.3-ra láttam.
Köszönöm válaszotok!
Üdv. core2
-
ghiottone
nagyúr
válasz Neil Watts #3673 üzenetére
4.3-al szállítják.
jól megnézted? - "root menete KitKat alatt" ?
Magyarítás és root menete KitKat alatt, valamint Kernel felrakása
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
Közvetlen ott van alatta az összefoglalóban:
Magyarítás és root menete KitKat alatt, valamint Kernel felrakásaszerk:
lemaradtam...[ Szerkesztve ]
...
-
Jaffa75
őstag
szia,
igen, 4.3-mal érkezik, ha nem volt bekapcsolva. Ha elindítod, azonnal frissítheted OTA-n 4.4.2-re (ha expansys-os akkor tuti - az enyém is az ).
Root jelenleg csak bl nyitással oldható meg,azaz azonnali garivesztéssel jár (az expansysos vásárlású pedig hazai gyári garit ár - a Cordonnál)szerk: én is lemaradtam...
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz g-matte #3617 üzenetére
annyira nem éri meg ez a dominoweb
nekem ilyenem van, szerintem ár/érték arányban ez a legjobb
(Havi 7-10 napot a munkahelyemen használom, telefonról megosztva)
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
-Faceless-
őstag
Ez vicces Lenovo megvette a Motorolát, amikor én akartam rendelni 1 hetet kellett volna várni, hogy egyáltalán legyen egy, amit elküldhetnek nekem. Most pedig 100+ van raktáron.
-
veterán
-
SzGySz
csendes tag
Bocsánat a kérdésért, Opera Mobilon keresztül vagyok a fórumon, hogy tudok a topickba képet illeszteni??
Mottó: - Elmélet az, ha az ember mindent tud, de semmi nem klappol! - Gyakorlat az, ha minden klappol, de senki nem tudja miért! - Nálunk a kettőt egyesítették, ezért semmi sem klappol, és senki nem tudja miért!
-
violentSt
tag
válasz Root Banane #3670 üzenetére
Bécsbe lakom es itt van cyberport (tesco nincs hulladékot nem engednek be) egyebkent volt egy csomo még. Ajandekba adnak hozza toltofejet is...
Gondolkodtam is, h beruházok egy pár darabra...
169 euro - egy 50k korul
Ja ez a 8gigas a 16os 200euro de nincs (febr vegen erkezik)
Ezek az árak szemelyes atvetellel mukodnek
Rendelesnel 20euroval dragabb plusz a szallitas (me kerdezzetek miert)[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
Google calendar-ból csak nekem tűnt el a magyar névnapok??!
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
violentSt
tag
Esetleg ha összegyūlik par emberke es sikerül egy mindenkinek megfelelō árat kialkudnunk bejátszhatunk egy szállítmányt személyes pesti átvétellel
Gari intezes rajtam keresztül (heti szinten jön megy ismerōs Pestre) -
aramis00
tag
válasz violentSt #3684 üzenetére
Osztrákiában hány év garival árulják?
A Cyberport hivatalosan árulja (Motorola partner?), vagy csak szürkében viszi Ausztriába? (Utóbbiról semmi infót nem találtam. Azt tudom, h németeknél is van Cyberport.)Én MediaMarkt (DE) vagy Cyberportban (AT) szeretném venni, 16GB-st. CSak valahogy mindig lecsúszok a készletekről. (Mondjuk Cyerport-nál szerintem még online soha nem is láttam úgy, hogy készleten lenne 16GB-os, MM-ben meg Janárban jelent meg! A héten németben van ismerős, de holnap már jön haza, a MM online info szerint persze épp ma érkezett készletük. Online rendelhető már (1-3 nap), de úgy látom a boltokba még nem került készlet... ehh)
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.
-
veterán
Nekem más a tapasztalatom: location services-ben a battery savinget állítottam be (wifi és cellainfó), így jött össze az 5 nap akkuidő.
@honeker (3666): basszus próbáltam pár hete, de nem bírom összehozni Win7 alatt. Valószínűleg én vagy béna. Egyszerű kellene, hogy legyen?
[ Szerkesztve ]
-
robagp
tag
Hello!
Egy olyan hiba jelentkezett mióta újra raktam, hogy nagyon rossz a hálózat kezelése.
Ha olyan helyen vagyok huzamosabb ideig /2 órát voltam olyan helyen/ ahol nincs térerő, majd kimegyek onnan, akkor ki kell kapcsolni a telefont és vissza, hogy magára leljen.
Egy idő után hiába mutatja a "H+" -t a net borzalmasan belassul, és ismét csak újraindítás segít.
Ti is tapasztaltátok a 4.4.2 -vel?
4.3 al nem voltak ilyen gondok.
Minden alapon van. Adatforgalom be van kapcsolva, annyi, hogy fel húztam 10000Gb-re, hogy ne jelezgessen.
Ha újra indítom minden ok, tehát nem a hálózattal van gond.
Gondoltam rá, hogy vmelyik progi, de ezek mind fent voltak 4.3-ason is. -
dusanek
csendes tag
válasz zsirfecske #3643 üzenetére
Hm…Nézegettem, de valahogy ebben jobban bízom… A PH-n már vettem Ipadot, SG Tabot, laptopokat, nem volt semmi gondom velük… Pont a tescos függetlenítések miatt nem akartam… Megjelenése óta szemezek vele. Igazából a Defy+ is elég volt, de két évente csak megajándékozhatom magam
-
dusanek
csendes tag
Nos az angol… Amikor én suliba jártam, az orosz volt a kötelezõ. Az angolt nem annyira komálták. Abban az évben, mikor érettségiztem volt elõször kötelezõ tárgy. Tudom, attól még… Comodor64 miatt kezdtem az angollal foglalkozni. A munkámból kifolyólag 10 évig bejártam a fél világot, mindenhol el tudtam intézni, meg tudtam beszélni azt amit akartam. De az azért "más" angol, mint a "telefonpiszkáló" fórumok.Eleddig is megoldottam mindent, piszkáltam Ameot, FS look-ot, de ha van magyar segítség, csak könnyebb...
Nem kell az angolul gyengén, vagy sehogy sem tudókat "lenézni", nyelv tudás nélkül is szerethetnének jó telefont, mint pl.: Moto G… -
CompaqG
csendes tag
Elvileg ez a megoldás a névnapokra:
Innen töltsd le a magyar névnapok naptárt: xSide linkje
A megoldás az, hogy létrehozol egy külön naptárat, és abba importálod be a fájlt.
Íme:
- A Naptár webes felületén a "saját naptárak" melletti gombra kattintva létrehoztam egy új naptárat "magyar névnapok" címmel. Ez azért kell, mert eddig is külön volt, így most sem akartam betenni a neveket a fő naptáramba.
- Második lépésként a "más naptárak" melletti gombra kattintva kiválasztottam a naptár importálását. Fájl: nevnap.ics (ugye ezt töltöttem le a Dropbox-os linkről), Naptár: magyar névnapok.
- OK gomb
- Ezután a telefonon bepipáltam a "magyar névnapok" nevű naptárt a szinkronizálandó és megjelenítendő menüpontban (a gyári Naptár alkalmazásban).Valaki meg tudná magyarázni mit jelent a naptár webes felülete mert nekem lövésem sincs... Help ráadásul mikor megnéztem ott voltak a magyar névnapok a telefonomban azt hittem a morelocale2 nek köszönhetem de miután sikerült elbénázni hiába állítottam más országra majd vissza de nem jöttek elő a névnapok :-( szóval help me....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest