-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
aktív tag
Sziasztok!
Kb 1hónapja vettem egy Defy+ -t és sajnos ma tapasztaltam rajta egy hibát.
Hirtelen belassult egyszer, mikor beléptem a Gallerybe. Alig akarta betölteni a képeket, sőőőt! Nem vártam tovább 1percnél, mert nagyon kínlódott szegény (máskor meg sem akadt), ezért nyomtam egy vissza gombot, de kint is elég lassú volt... ezért kikapcsoltam, majd újra be.
És itt kezdődött a hiba...
Minden rendben ment, aránylag fel is gyorsult, ekkor még nem vettem észre semmit, aztán lezártam a képernyőt és leraktam a telefont. Erre kb 1perc múlva felvillan a kijelző 2-3másodpercre és 10-15másodpercig elalszik, megint felvillan 2-3 mp-ig és ezt csinálja folyamat...
Nagyon idegesítő és nem is kis hibának tűnik.
Valaki észlelt már ilyen hibát? Esetleg valami ötlet?
Kérlek Titeket, hogy mondjatok vmit, vmi pozitívat, ha lehet.Köszönöm
cibus -
cibus
aktív tag
.
[ Szerkesztve ]
-
cibus
aktív tag
megcsináltam az fr-t... most szerintem működik jól, eddig nem villant fel még 1x sem 5perc alatt.
szerintetek ha ugyanazokat a képeket, zenéket visszamásolom a gépről, amit lementettem a telóról, akkor nem jön újra elő a hiba? mert a galériába amikor beléptem és töltötte be lassan a képeket, akkor léptem ki belőle és utána kezdte el. vagy nem azok a fájlok sérülnek ilyenkor?köszi
-
cibus
aktív tag
Sziasztok!
Defy+ -ommal a tegnapi éjjel folyamán a következő történt:
Letöltöttem play store-ról egy app-ot, valami background hd-t vagy mit, ilyen háttérképletöltős app.
Egy hátteret beállítottam jó volt, nem tetszett, így egy másikat raktam be. Ami után nagyon-nagyon gondolkozott, erre kiírta, h nem válaszol a home screen.. várok, vagy force close? várok... megint megkérdezte, megint várok... erre gondolkozás, majd újraindult.
Bejött a Motorola logó, szépen betölt, jön is a hang, ami az elején van, h írjam be a pint, de nagy feketeség és semmire nem reagál. ki sem tudom kapcsolni. Néha-néha max felvillan a led. aksi ki-be, újra, ugyan ez..
Ma felhívtam unokatesóm, neki defy-je van, sima, Ő azt mondta, h bekapcsolás után nyomjam a lefele hangerőt és be kell jönnie egy ilyen valaminek, ahol lehet csinálni factory resetet... nah de sehogy nem tudok oda belépni.. hiába indítom el, majd le gomb... így csak behozza a pin képernyőt, alul SAFE MODE kiírás, viszont a képernyő ugye le van zárva és semmire nem reagál. SEMMIRE!!!!
Ha viszont előbb hangerőt nyomom le, aztán kapcsolom be és tartom a le hangerőt, akkor meg bejön egy ilyen kis android figura és mellette egy 3szögben egy felkiáltó jel.. de ez sem csinál semmit.. csak áll percekig.
Valami ötlet? Bármi? Hogy csinálhatnék egy FR-t?Jah am gyári defy+ android van rajta, semmi tört.
Köszönöm,
cibus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest