- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
válasz Heimdallr75 #37147 üzenetére
köszi
-
törölt tag
válasz Heimdallr75 #37149 üzenetére
Elég jó leírás, de az 1. pontot kiegészíteném az 1b. ponttal, miszerint telefon bekapcs a tetején levő nyomógomb megnyomásával, majd a kijelzőn megjelenő csúszka jobbra csúsztatásával. Szerintem így egyértelműbb, mert ha telefon kézbevesz után ezt nem csinálja meg, akkor csak a fekete képernyőt fogja tapicskolni, az pedig nem szerencsés. Ezzel a kis kiegészítéssel oda lehetne tenni szabof1 leírásai mellé.
-
josada
csendes tag
válasz Heimdallr75 #37149 üzenetére
letölt, telepít, elindít: az adott menűben a betűnagyság növekszik ugyan, de a telefonkönyvben nem. érdekesség, ha netán visszalépsz a font size-be: újra normál a méret!
Help!!! -
josada
csendes tag
válasz Heimdallr75 #37154 üzenetére
Látom jól szórakoztok! Az első hozzászólás szerint, mint azt idéztétek, ez a kezdők oldala. Gondolom benéztetek egy kis szórakozás miatt. esetleg tudtok segíteni is, vagy csak úgy tesztek és leírtok egy-egy értelmetlennek tűnő kifejezést. Ha a delikvens lekopik nem is kell neki segíteni, de jót tudtok röhögni! valószínűleg veletek is ezt játszották annak idején!
Szóval: a telefon, ha jól értettem az első sokat emlegetett hozzászólást, Blur mentes
JOREM_U3_3.4.2_179-2
Frimware: 2.2.2
System version: 34.179.2 MB525. Retail.en.CEEÉs közben viszketett a bal szemem!!!!!!!!
-
Heimdallr75
őstag
válasz josada #37155 üzenetére
kérlek akkor vakargasd a bal szemed.....
és leírtok egy-egy értelmetlennek tűnő kifejezést.
ha már android telefonod van vedd a fáradságot hogy megismered, semmi értelmetlent nem írtam le.
gyári rom van a készülékeden, ez nálam kb. fél órát volt, így sajnos tovább segíteni nem tudok. Ez a hangnem után nem is szeretnék.
Szerintem várj kicsit, biztosan van valaki aki segít majd.
الغريبة في هذا الكوكب
-
greyslay
aktív tag
Többen írnak ilyen lp verzió számokat. Ezek között mégis hol lehet válogatni ? Egyáltalán a marketről kell/lehet ezeket leszedni csak?
"embertelen ember munka"
-
josada
csendes tag
válasz Heimdallr75 #37157 üzenetére
Gondoltam, hogy ez lesz a vége! "Ez a hangnem után nem is szeretnék." (Még Te vagy megsértődve.) Ez a legegyszerűbb, de ezt is köszönöm!
(Kammerer Te jó lennél kíbicnek, mert tét nélkül szóltál ehhez az egészhez, de egészségedre!) -
Verhóó
tag
Srácok, ma láttam a legújabb Sense launcher-t HTC-n, mit ne mondjak bitang jó!Valahogy nem lehetne ilyesmit rátenni a Defymre?Pl eső cseppek legyenek, vagy köd...
-
Docky_SD
csendes tag
Sziasztok.
Sikerült elkövetni egy fatális hibát. 4.5.1_128 stock rom full SBF el fel lett rakva.
Downgrade ugye nincs, vagy rosszul tudom ? Találtam egy megoldás szerűt, de végigcsinalva ugyanugy loop.
Összesen 2 rommal tudom elindítani. a fent emlitettel, ami be is bootol, tudom rootolni is(root4defy134.zip). felmegy a clockwork is marketrol(1.8) , de a főzött romok egyike sem hajlandó bootolni, mind loopol.
A másik rom amivel elindul egy 2.1 es jordan féle (JORDN_U3_97.21.51.rar)
A 2.2 re frissités nem jár sikerrel.
Van valakinek ötlete mit lehet tenni ?
Azonkívül hogy szopás van
Thanx -
chab7
addikt
válasz josada #37160 üzenetére
Na akkor kapsz még egyet Hogy már mennyit írtam erről, mikor valaki annyi fáradtságot nem vesz, hogy ami érdekli annak utánaolvasson és legalább az alapokat megtanulgassa...
De az azonnal személyreszabott - és úgy látom ez már a hangnemre is vonatkozik - segítséget, azaz pontosabban kiszolgálást megkapja azt evidensnek veszi.
Nem baj az ha kezdő valaki, tanuljon. Ha pedig ahhoz is lusta akkor meg húzza meg magát és így kérdezzen ne így. Ráadásul úgy hogy kaptál is iránymutatást.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Docky_SD
csendes tag
Nandroid fixet akartam felrakni leszedtem egy fullost előtte aztan nem toroltem le, mellé klikkeltem pfahhhh
Nem kellene részegen ilyet csinálni
Ez már vegigcsinaltam a restore és fix utan loopban marad. probaltam wipeolni , de ugy sem
akar bebootolni. Most nekiallok megint, hatha...Köszi a linket !
-
Docky_SD
csendes tag
Sorry a stilusért ha sértő volt, nem szándékosan !
Próbáltam nyers, pontos és lényegretorő lenni ... sikerült
Természetesen szoktam olvasni forumot mielőtt bekajabálok. Átnéztem a leírásokat, amik nagyon szuperek, érthetőek Respect for prezident !
Olvastam az xda-n lévő és még tobb helyen i található variánsokat is. Aminek igen jó magyar változatat kaptuk. Igaz nekem nem hozta meg a várt sikert, de az más tésztaUjra végig csináltam fokozott figyelemmel és pontossággal .. result is same as ...looping.
Asszem marad a 2.3.4. stock , csak az meg bolond, mert mass-storagebol kilep így 10sec múlva portal módba. Ráadásul bluros.A fura, hogy egy tucatnyi nandackupot probáltam, de 1 sem éled. Csak ez a 2 említett rom.
Nincs tippem. Valami ötlet ? -
fkrinya
tag
Hali!
Tudtok olyan galéria vagy képnézegető programról, ami abszolút teljes képernyőben mutatja a képeket?
Köszi -
josada
csendes tag
Nah, mégegy okostojás!
Két dolgot kérdeztem:
- lehet-e betűméretet állítani a telefonkönyvben (szemüveges vok) (erre kaptam ugyan választ nagy kioktatások közepette ugyan, de kaptam) az már mellékes, hogy nem volt jó semmire- a telefon magyar használati útmutatóval kapcsolatosan olvastató az első hozzászólásban, hogy "innen lehet leölteni", de az én általam használt telónak nem ua. a menüje (pedig gyári).
A magyarításra vonatkozó leírás kb több mint 1 évvel ezelőtt íródott! Gondoltam ennyi idő után feltehetem ezt a kérdést segítő szándékú embereknek. Fel is tettem, de csak kioktató, fegyelmező, visszaválaszolgató és a hangnemet magának kikérő okosokkal hozott össze a sors.Az iránymutatás az megvolt valóban: kifelé erről a fórumról!
Szépen is megértettem, hogy itt nem fog segíteni senki!
További jó szórakozást nektek! (Remélem 1szer Ti is összefuttok hasonló hozzáállással! ) -
Lacopapi
addikt
válasz josada #37172 üzenetére
Bocsáss meg,de miért gondolod,hogy a magyarítás folyamata már nem érvényes?
EZT nézd meg,ez augusztusi...valamint melegen ajánlom elolvasásra a testvér topik (Mélyvíz) ELSŐ hozzászólását.
Betűmérettel kapcsolatban : MIUI romban bármekkora lehet és bármilyen típus (akár kínai).Gyári romban nem tudok ilyesmiről.Mondjuk én is szemüveges vagyok,de ez a felbontás megfelelő betűméret szempontjából-persze nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Ilyen CM7 meg MIUI vagy hasonlók léteznek rendes angol nyelvel is nemde?
Esetleg van olyan amin megmarad a moto-s Blur?
Tehát engem csak egy 2.3.4 vagy 2.3.7 nem tom melyik a ujabb vagy létező. érdekelne blurral. Úgy hogy nem vagyok piros, "csak" zöld lencsés, így a +-os rom szerintem kiesik. Hacsak nem bucsúznák/nék a kamerától, amitől nem szeretnék.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Lacopapi
addikt
Blur-os alapra felteheted bármelyik romot,de erős a gyanúm,hogy nem sok marad belőle...CM7-ben választhatod a "rendes" angolt is (multilanguage),MIUI-ban van az US.,na meg a normál MIUI,mindkettő angol.
Defy+ zöld lencsével 640x480 -at tud....MIUI dettó...CM7 némi mókolás után tán többet.
Meg mintha az MS2Ginger Blur-os lenne,de zöldeknek azt aztán tényleg nem ajánlom...akkor már inkább a Defy+ Ez persze szigorúan tapasztalaton alapuló MAGÁNVÉLEMÉNY.[ Szerkesztve ]
-
vazzz
őstag
válasz Docky_SD #37169 üzenetére
Próbáld ki még az én variációmat is:
- Töltsd le ezt 3.4.2-179-002_CEE_deodexed-signed.zip és ezt Fixed sbf
-Másold a 3.4.2-179-002_CEE_deodexed-signed.zip-et az sd kártyára.
-Ha rootolva van a teló, és van 2ndinit fenn, akkor ott custom recovery, wipe data, wipe cache, advanced-wipe dalvik cache, majd install zip from sd card, itt válaszd az sd-re másolt zip-et. Ha kész, akkor reboot. (Ha nincs rootolva, stb. akkor értelemszerűen először rootold és rakd fel a 2ndinitet)
- Bootloader módba lépsz (reboot, közben hangerő fel nyomvatart)
- RSD lite-al felrakod a fixed sbf-et (előtte csomagold ki a zip-ből a pc-n)
És ha minden jól megy, akkor egy működő froyot kaptál. Ha bootloop van ismét, akkor stock recovery, és wipe data/ wipe cache.
Remélem sikerül. -
Verhóó
tag
CM7-el működik már a wifi?
-
Verhóó
tag
nekem 1-2 nap után.hiába töröltem amit kellett, egy idő után nem látta a hotspotokat
-
R19
senior tag
A Sygic navi progiról mi a véleményetek?
Teljesen jól használható, vagy van jobb is? -
RAiN91
őstag
Sziasztok. Sikerult vennem egy torott defyt jo aron
1 kerdes: kamerazni nem tudok, mert azt irja tegyek be sd-t. 1GB hely van a ROMon. -
tyll30
tag
"A(z) com.android.phone folyamatban lévő tárcsázó tevékenység nem válaszol." Hibaüzenettel fagyogat a telóm !
Ekkor eldobja a térerőt csak az újraindítás segít !2.2 CEE re telepített MIUI.hu 1.10.21-et használok. Előtte miui 1.1.14-et használtam de sajna emiatt a hiba miatt válottam a 1.10.21 re !
Valakinek van ötlete a hiba megoldására ?
-
baradi
senior tag
Nem tudtok olyan megoldast/programot/csengohang tipust amivel megoldhato, hogy legalabb az elso csengetes halkabb lenne, mint a normal hangero beallitas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest