Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Z0C! #14336 üzenetére

    Túlságosan a szívedre veszed. Tény hogy egyik-másik eladó elég sötét, e ugye nem mindegy, hogy szerződött Vodafone partnerről, vagy konkrétan Vodafone képviseletről van-e szó. A legtöbben azt sem tudják, hogy van egy ilyen kis "hajszálnyi" különbség.

    A partnerek egyik-másik eladójának sötétségén olykor magam is meglepődöm, de szerencsére én itt lakom a Mammut közelében ahol mindhárom szolgáltatónak van értékesítési pontja, szóval bármelyik szolgáltatónál is vagyok éppen, mindig kézre esik valamelyik (8 év alatt valamennyit megjártam már ugyan azzal a számmal, akár oda-vissza többször is... szoktak is röhögni a kollégák mikor kiállítják a számhordozási nyilatkozatokat és egy hosszú listát találnak az eddigi vándorlásokról :D).

    Szóval a lényeg, hogy ne vedd magadra (ahogy T-Mobilos és Telenoros munkatársak sem), de tényleg van 1-2 hozzá nem értő ember az asztal túloldalán. De én nem is várom el, hogy naprakészek legyenek minden telefon legapróbb paraméteréből is... annak majd én utána nézek (meg más kérdés, hogy szinte soha nem veszek szolgáltatónál telefont, pont a hosszú távú kötödések miatt ami keresztbe tenne az állandó vándorlásomnak :P). A Defy-t is csak azért vettem a Vodánál, mert 85-90k helyett a 40k-ért hazavihető független Defy igencsak csábító volt! :P

Új hozzászólás Aktív témák