Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz tomlac14 #9648 üzenetére
tomlac14! amennyit én mobilon nézegetem a facebook-ot...arra a böngésző tökéletes nekem nincs szükségem értesítésekre, miegymásra. felesleges energiapazarlás...
105kacsa! várjuk a tapasztalatokat! egyébként hol akadtál rá?
nxferenc! ezt nem figyeltem, így talán valóban nem az az elvetemült fajta
mindenesetre én nem szimpatizálok az ilyen és ehhez hasonló megoldásokkal, mióta az az ominózus eset megtörtént velem.
bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a google eleve túl sokat tud már rólunk na de nem gyártom az összeesküvés elméleteket...╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Daffit
tag
Köszi! Többször beléptem és nem láttam, aztán nyomtam egy frissítés gombot és megjelent
Persze most hagytam otthon a kábel,t így BT-on kell átküldenem
[ Szerkesztve ]
Helikopter zuhant a helyi temetőre. A mentőalakulatok eddig 1300 holttestet ástak ki a törmelékek alól...
-
bepken
veterán
most olvasgattam kicsit a defy status-ban, és megfogalmazódott bennem 2 kérdés:
1. próbálta valaki feldobni ezt az eredeti ICS boot animációt? [link]
tudom, azt írja az OP, hogy csakis MB525-ra szabad feltenni, de később azt is írja, hogy működik MB526-nál is. nekem spec sokkal jobban tetszik, mint ez az űrutazós kék vmi2. mi a nyavalya ez a "Sesme AOKP Milestone port" ?? láttam már korábban is, akkor is keresztül siklottam felette, mivel úgy tűnik, csak Defy-re szabad felpakolni. de most itt azt olvasom, hogy működő HWA van benne!! tud erről valaki valami pontosabbat mondani?
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
vidobali
aktív tag
Na Én voltam a béna, ez a spanyolt nem igazán vágom....
Ha esetleg valakinek kell, így nem kell regisztrálni a spanyol oldalon: [link]
[ Szerkesztve ]
-
sec0nd
tag
Amiket írtatok gyári SBF-eket, azok megegyeznek a T-Mobile által forgalmazott mobilokéval?
-
-
bepken
veterán
ezt én Neked nem tudom megígérni, ne haragudj. de elviekben, ha normális szervizest fogsz ki, és Te is normálisan el tudod mondani a bajodat, nem lenne szabad ilyen szinten belemenniük. ha nagyon akarják, viszonylag könnyen leleplezhető a mókolás. a gyári sbf nyílván ugyanazon romot tartalmazza, amely eredetileg is a készüléken volt, egyedül a dátumok (nem tudom pontosan mely fájlok esetén) nem stimmelnek
ja és például, ha bizonyíthatóan szoftveres hibából kifolyólag hibásodik a hardver, akkor egyértelműen ugrik a garancia. (ilyenről defy+ esetében még nem hallottam)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
sec0nd
tag
jeni és bepken: Köszönöm!
Nekem sima Defy van és a családban lesz egy Defy+ is, azt egyenlőre csak magyarítani fogom, mert őt annyira nem érdekli a dolog mint engem -
jeni
félisten
de ha létezne azóta újabb gyári frissítés akkor mindezek a dátumos dolgok eltűnnének,ha unrootolva van a teló
(#9669) sec0nd
a magyarítás is gari vesztéssel JÁR
csak azért írtam le mert ha én lennék a bunkó ''Cirma Motorola'' újpesti szervizes aki esetleg kötözködne az ügyféllel ha éppen ilyen telót adna le javításra
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
azt is egyszer lehetne eljátszani....de végülis a semminél több lenne viszont én tényleg úgy gondolom, ha normálisan el tudja mondani az ember, mi a baja a készüléknek, és nem utal semmivel olyasmire, ami mókolásra utal (magyarán teszi a hülyét ), akkor nem szabadna, hogy baj legyen. persze erre nem lehet...NEM SZABAD! alapozni, mindenképpen nyomatékosítani kell, hogy mindenféle mókolással/módosítással a garanciánkat kockáztatjuk. tehát tényleg mindenkinek csakis saját felelősségére szabad belevágni!
mókolás után szervizbe vinni a telefont, még ha nem is orosz rulett...de mindenképpen nagy kockázatot jelent.egyébként főzögetésből fakadóan megvont garanciáról én régen a Pulse Mini topicban olvastam, azt hiszem összesen 1 ilyen volt. én valószínűnek tartom, hogy azt is azért varrták a pórul járt tulaj nyakába, mert ugye egyrészt az egy T-Mobile készülék volt, másrészt alkatrészhiányban szenvedtek. nekem 10 hónapig volt meg a készülék, a kijelző meghibásodott, kapásból cserét ajánlottak.... ezért inkább kategóriát léptem és így lett 10 hónap gyötrelem után Defy Plus-om
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
105kacsa
őstag
XDA-án akadtam rá.Na leteszteltem ezt http://www.grupoandroid.com/topic/47905-ics-404-cm9-%E2%98%86-fast-edition-black-%E2%98%86-04062da-parte/ .Az antutu érték jobb mint epsilonnál ott v6 és smartass v2 -vel 2848 , qarxnál ezek nélkü l2808 itt a Fast Edition BLACK -nál 2893(nálam mind a három rom proci szint 300- 1200 mhz ra van állítva.)Mind ha a kép a bravia engine mód miatt szebb lenne. Kamera jobb mint epsyloné és a quarxnál is .Holnap letesztelem ugyanott a wifit is.Olyan fehér nyuszis érzete van ennek is.)Nálam torony magasan a wr1.5.2 cm7 volt a legjobb)
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
bepken
veterán
válasz 105kacsa #9675 üzenetére
ha CM9 téren ott tartunk, mint a CM7.2...akkor az végülis nem is olyan rossz
de egyébként ne tévesszen meg a látszat! a supercharger illetve a governor beállítások eleve benne vannak ebben a romban. (mondjuk, mint azt korábban írtam már, nekem megingott a bizalmam a supercharger valóságtartalmát illetőleg...)
azt nem értem, hogy hogyan lehetséges, hogy se epsylon se quarx féle romokban nem működik normálisan a kamera (pl a panoráma rész) és itt meg kapásból mindez hibátlan? nincs semmi "issue"? egy szóval...gyanús.
-
ko_is
tag
Erre a kamerás dologra én is kíváncsi vagyok.
A kangs by FuZZ ROM-ban lehet állítani a képméretet (sxga -> 5Mp), van 3 féle fókuszálási mód (aut., végtelen, makró).
Ezek megjelennek a Quarx-ban is, de nem állíthatók (legalábbis nekem nem sikerült).
Panoráma egyikben sem működik.Mit tud a spanyol cucc a fentiekkel szemben?
Motorola Defy+ <CMX by Quarx>
-
105kacsa
őstag
Várjál, a panoráma rész itt se működik,csak a képek minősége lett jobb (ugyanazt fényképeztem le mindig)A wifi talán jobb,de ezt csak holnap tudom tesztelni igazából(a melóhelyen nem 2 méterre van a router tőlem)Viszont a maps-ot nem egedi telepíteni az eszköz nem kompatbilis ezzel a verzióval címszóval.Ez miért van?Már volt kényszeritett leállítás és adat törlés,akkor sem
[ Szerkesztve ]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
pete_21
addikt
Lenne egy kérdésem a CM9-el kapcsolatban:
Én a 06.05-ös Kang romot használom, és ma rezgőre volt téve a telefon. A mai napon hívtak, rezgett is a telefon, viszont a képernyőn csak a háttérkép volt látható, semmi más! Nem is mutatta, hogy ki keres, és nem is lehetett fogadni/elutasítani a hívást. A kikapcsológomb működött, így újraindítottam a telefont. Kicsit később megint kerestek, és ugyanaz történt.
Utána már kikapcsoltam a telefont, és vissza be. Viszont a hívásnaplóba szépen bekerült, hogy ki keresett, ott várt a nem fogadott hívás. Itthon megcsörgettem magam egy másik telefonról, és most nem jelentkezett a hiba.
Ilyennel találkoztatok? Mi lehetett ez? Az lehetséges, hogy az újraindítás nem segített neki, viszont a ki- és bekapcstól jött helyre?
Nem lenne jó, ha ilyet máskor is csinálna a telefon. -
sec0nd
tag
Ez a leírás szerint szeretnék magyarítani egy Defy+t.
Bele van írva hogy MSU-val frissített telefonnal garantált a siker. Mit jelent az MSU?
A telefonon gyárilag van a leírásban írt verziójú szoftver és kernel.
SBF telepítés nélkül nem oldható meg a magyarítás? -
sec0nd
tag
válasz belavagyokbp #9690 üzenetére
Rendben, köszi.
Én a sima Defy-omon 2hét után cseréltem is, de azon nem ez a szoftver volt....
-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok plusszosok
jöttem ide (is) trollkodni, mert piros-defys vagyok, és CM9et használok GB kernellel, azaz plusszosítva van a sima defym
a kérdésem, h tényleg jobb lenne a kangos (fuzzos) ICS a quarxétól? nekem CM7nél bejött a kang, de a sok "csicsa, giccs" miatt nem hozta azt a stabilitást soha!!
epsy CM9e se győzött még meg, szal nálam quarx a favorit!!
05,11. CM9 van a telón, azaz pont egy hónapja használom, és tetszik, de hátha jobb a friss quarxos (bár nem tudom mivel lehetne jobb ) mondjuk ezzel talán 2-3x volt olyan, h meghülyült, és nem tudtam telózni, de ez minden rommal előfordulhat
szerk: valakinek van changelogja ehhez: CM9-NIGHTLY-120609-Defy+.zip ?
[ Szerkesztve ]
-
hk9mxz
tag
válasz CoolBoy323 #9694 üzenetére
"csicsa, giccs" a kangon? mire celzol itt most?
ha bejon es mukodik minden szvsz ne valtoztass egyelore...
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
de egy hónapos ilyen sokáig még nem sok rom húzta nálam
CM7nél gyakorlatilag semmi változás nem volt, csak külcsínyben, amik inkább lassították a rendszert... úgynevezett cherrypicksek voltak, amik szerintem/nekem teljesen felesleges giccsek voltak, és a romot, mint említettem, inkább rontották...
nah ezért nem szeretem/"félek" a kingkangtól -
105kacsa
őstag
Nálam ez van fent : http://www.grupoandroid.com/topic/45682-ics-404-cm9-%E2%98%86-fast-edition-black-%E2%98%86-0406/. A mérések antutu és qadrant szerint ez a leggyorsabb cm9 a pluszra.Az epsylon volt a leggyöngébb a quarxal is volt wifi probléma kangsot cm9 ben nem próbáltam.
-
RJocó
tag
Tedd fel a legújabb Quarx félét, és élvezd tovább a jó romot Egy hónappal későbbi csak jobb lehet nem ? De biztosan gyorsabb 05.11-nél. Én is kipróbáltam már mind a három fajtát de a quarx győzött meg legjobban.
Személyes véleményem:
ha cm7 akkor kang-féle
ha cm9 akkor quarx-féle -
CoolBoy323
nagyúr
válasz 105kacsa #9698 üzenetére
én úgy vagyok ezzel a méregetéssel, h nem árul el sokat egy romról...
meg most 100 pont különbség az mi? lófing
ezt a fast edition blacket már néztem én is, de ez is egy x. ember műve, nem hiszem, h bármivel is jobb lehetne, mint a többi...
lehet, én vagyok sznob, v seggfej, de jobb szeretem, ha egy ember csinál vmit, és azt jól... ezért vagyok quarx-fan
@RJocó: egyetértek
még a legelején, mikor elkezdtem ICSzni a srácok, már ott is látszódott, h epsy dobálja ki a romokat naponta szinte, de olyan ...köhöm... szarok, h csak na, ellenbe quarxé meg már akkor használható volt, a szokásos bugokkal persze!na tolom én fel wipe cache-el a legfrissebbet, lesz ami lesz, de ahogy a CM9et ismerem, úgyis wipe data lesz, mert be fog kattanni XD
(de van app2zip mentésem, szal noproblem az is )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest