- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Talán még saját matricával sem csúfítják el a referencia modellt...
#tarcsad
-
sNORh
addikt
-
mephi666
nagyúr
még ezt a dobozt... az ilyen dizájnereket nem ugyanott képzik? az a figura ha meg akarná vakarni a f@rkát, jóeséllyel levágná a saját fejét vagy a lábait aztán: "ha nincs láb, nincs rudi..."
a biostar pedig nem olyan rossz cég... majdnem tőlük vettem anno alaplapot
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-zolee-
tag
Nem azért mondom de a felső-középkategóriás kártya megnevezés nem sántít egy kicsit? Ez azért annál erősebb nem?
''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!
-
mephi666
nagyúr
felsőkategóriának - ha jól tudom - inkább a többmagos kártyákat tekintik már... gtx295, hd4850/4870 x2... talán 1magosból a gtx280/285 férne még bele...
persze minden csak viszonyítás kérdése... én már egy gtx260-at vagy 4870-et is felsőkategóriásnak éreznék, ha bitorolnám
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
félisten
Biostar? Most hallok róla először...
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
tome.jr
addikt
Nagy a tolongás a húsos fazék körül.
D1Rect: Hát tényleg le vagy maradva, mint a Dual Atom-os hírnél.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
200-220 dodóért??
not bad...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gyuri27
félisten
Éljen a biostar. Remélem megnyomják az ázsiai eladásokat (meg a kelet európait is).
Amd - Radeon - Ryzen
-
Mantin
aktív tag
jó a kártya+olcsó de a 9800GT-nél mennyivel tud többet?
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
hackeeeee
Jómunkásember
4870-esek ára is kezd már eléggé lemenni, ha ilyen mértékben menne lefele a kártya árak, ez is hamarosan még olcsóbb lesz....
Véleményem szubjektív...
-
keIdor
titán
GTX-280 már nem gyorsabb, mint ez. Szóval ha az felsőkategória, akkor ez is.
Bár már ki se lehet jelenteni, hogy ez-e a gyorsabb, vagy a másik... HD4870 X2 vs. GTX-295-nél sem. Egyik játék nVidia-s a másik meg ATi-s. Szimpátia meg ár alapján kell dönteni, mert most egyikre se lehet mondani, hogy a leggyorsabb.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ThaBoss
senior tag
tehát 44-48k mai áron... nem rossz!!! (aztán mire ideér lesz vagy 70-80k... )
-
Muton
addikt
és a többi partner mit szól hozzá, h az amd a végtelenségig bővíti a partnerlistát? minden új gyártóval/matricázóval csökken a tortaszeletük
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
ThaBoss
senior tag
-
P00By
nagyúr
Kemény csávó
-
syC
addikt
Ha olyan jók lesznek a Biostar radeonok, mint a deszkáik, akkor nem kicsit fog "szólni" a kooperáció
•
-
addikt
Nem hiába!Ők is tudják,hogy most melyik gyártó a jobb
-
ThaBoss
senior tag
MSI mint minőség szerintetek??? elmegy? vagy Sapphire, stb...?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nem tudom, hogy mennyit dobna, hogy mondhatni dupla akkora lenne a memória sávszélessége. Annó ugye megjátszották a 2900-es szériánál, és mégis visszaváltottak a 256bitre. Biztos tudtak valamit, amit a zöldek nem
Na igen, a Vantage.... 1szer futtattam le, de akkor is csak kíváncsiságból, hogy hogy néz ki, nem a pontok végett....
Véleményem szubjektív...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz hackeeeee #30 üzenetére
Ne csak a bitszámot nézd, teljesen más technikát használ a két cég memvezérlő terén. A különbség minimális voltából látszik, hogy az AMD-s megoldás ugyanolyan jó (hub vezérelt), csak jóval olcsóbb, mint megtervezni és megépíteni egy 512bites crossbar memvezérlőt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest