Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Giovan!

  addikt

  válasz Tapsi #477 üzenetére

  Szerkesztettem, de bemásolom akkor ide is:

  Az sem egyértelmű ráadásul, hogy az árverseny tényleg beindulna. Simán lehet hogy a fejlesztők benyelnék a 30% eltűnését, mint az áfacsökkentések, amiket nem érzékel a fogyasztó. Vagy ott van az Epic store példája PC-n, aminek nem sikerült lenyomnia az árakat, ugyanannyiba kerül ott is minden, mint steam-en.

  A másik részre nem reagálok, még mindig nem érted, hogy nem IOS-ről van szó, hanem alkalmazásboltról, ami 2 külön dolog.

  Azt nem vagy hajlandó megérteni, hogy az Apple koncepciója szerint meg ez nem két külön dolog. Elhiszem hogy pl. droidon ez két külön dolog, de az iOS más logikát követ, mivel zárt rendszer, amit az Apple kontrollál. Akinek nem tetszik ez, az meg még mindig szabadon dönthet más platform mellett, mivel az iOS-nek a 2000-es évek elejének Windows-ával szemben van valós alternatívája, ami az átlag fogyasztó minden igényét kielégíti, nincs olyan ami miatt muszáj lenne iOS-t használnia, és az sem igaz rá, ami a Windowsra igaz volt anno, hogy 90% fölötti részesedéssel bírna a piacán.

  [ Szerkesztve ]

  'I didn't see you at stealth training, cadet!' 'Thank you, sir!'

Hozzászólok Aktív témák