- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
-
mephi666
nagyúr
-
RepeatSector
senior tag
várjuk várjuk marad itthon addig is a box (hacsak nem lesz 3ledes, mert akkor pc lesz belőle)
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
elithun
őstag
Remélem lesz PC-re, különben...
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Sirandrish
legenda
ez valami kegyetlenül jó lesz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rusher
őstag
Nagyon jó, most kell....
-
Sicilian
addikt
Sokminden nem látszik, de nagyon jónak ígérkezik..
nothing is true everything is permitted..
-
nagyúr
Ez de nagy lesz!!!!!!!
Kunk Lao-nak az kivégzés. Brutális. Várós, remélem lesz pc-re mert különben elkap a ...
Király hogy visszahozták a 2D-s dolgot.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
menalcas
őstag
Only konzol
Ez nyílt diszkriminációAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
mad1
veterán
Jok ezek a regi palyak uj kontosben...Az ent -ek is eleg komolyra sikeredtek...
Ne szemetelj ! = Steam
-
wolfman
veterán
Ezek a videók meggyőztek arról hogy ez egy nagyon jó játék! lesz! Pontosan minden az ami a régi játékokban volt(MK3-al bezárólag), pályák, karakterek, mozgások!!!!! Amennyit hallottam belőlemég a hangok is teljesen rendben vannak. Azt nem tudom milyen karakterek lesznek elérhetőek és mennyi kivégzés lesz hozzájuk!?
Ahogyan a kommentár mondja "Everything is from the classic mk games", kivéve egy dolgot. NEM JÖN PC-re!Piszkos nagy kitolásnak érzem ezt, mert egy ilyen volumenű játékot igenis csináljanak meg PC-re is ha már ott élte hőskorát és ott lett híres! Az ultimate mk3 utáni játékok nem hiányoznak, mert mindegyik übersz@r lett meglátásom szerint, de ez azért megérdemelné - pontosabban a PC-sek megérdemelnék - hogy elkészüljön PC-re.
Jó nem akarok megint rinyáló kislány lenni, de azért most elszomorodtam. Kell ez a játék a gépemre!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Mappa
addikt
a vége de kész nagyon város...anno sega-n szét koptattam az össze mortalt
#16 wolfman sztem konzolon előbb élte hőskorát és ott terjed el először
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Sirandrish
legenda
"igenis csináljanak meg PC-re is ha már ott élte hőskorát és ott lett híres!"
Mondjuk mindegyik rész hamarabb jött ki konzolokra mint PC-re vagy a másik hogy PC-re ki sem jött...mint pl az utolsó pár rész..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BalaNce87
addikt
Előttem is elmondták én pl a mortal-t először sega-n toltam jó pár részével, pc-n szerintem nem is volt a mortal 3 triology. Szóval ez jobban passzol egy konzolhoz igaz manapság már géphez is lehet venni gamepadot. Pc-re azért nem adják ki mert biztos parnak hogy letöltik (ugye manapság mindent warezra fognak ) nem mintha boxon kurva sokan megvennék, de hát üzlet az üzlet.
-
Pubszon
veterán
Kár hogy nem jön ki PC-re.
Addig is marad a SF4, mondjuk a Supert abból se adták már ki PC-re.BalaNce87: PC-re meg van a Trilogy.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
dízelracer
őstag
Most már elmondom mert nincs tétje. Szabadszálláson ahol katona voltam a hátsó kantinban volt egy MK2 arcade gép. Az egyik karja az intenzív játék következtében a "kezemben maradt". Jó nagy balhé volt belőle de senki nem látott semmit nem tudtak velünk mit kezdeni. Micsoda bajnokságokat nyomtunk rajta. Egyszer még az üti szobát is útba kellett ejtenünk csapatostul (6-7ember egyszerre) mert a fülébe jutott az 'ütihának, hogy pénzre játszunk egymás ellen. A laktanyában meg a szerencsejáték minden formája tiltott. Pedig csak az volt a tét, hogy vesztes fizeti a következőt... Jó sokat játszottam ingyen.
Ha valakit érdekel tudok dunakeszin működő Double Dragon gépet egy kocsmában.
#1: A Kung Lao Fatality nagyon kemény a végén...
[ Szerkesztve ]
-
rozsomak96
tag
Na EZ Mortal Kombat!
Say 'what' again!
-
wolfman
veterán
válasz Sirandrish #19 üzenetére
"PC-re ki sem jött...mint pl az utolsó pár rész.."
Az utolsó pár rész nem is érdekes, mert nem tartható igazi mosrtálnak. Csúnyák is voltak meg sz@rok is.
-
wolfman
veterán
válasz BalaNce87 #23 üzenetére
"pc-n szerintem nem is volt a mortal 3 triology"
Dehogynem! Az volt az utolsó MK, ami tökéletes volt. Arra emlékszem, hogy meg akartam szerezni, de mindig csak olyan verziók jutottak el hozzám, ami valami miatt nem indult el sehogy és senki se tudta megszerezni. Persze kb. 10 éves korom környékén nem is értettem a PC-hez nagyon, de az ilyen problémamegoldások, mint hogy a MKT nem indul el, indítottak el az informatika világába!
Afene egye meg, lehet hogy most beszerzem!
-
anulu
félisten
most azonnal kérem! attól félek, h rövidtávon fogyóeszközbe fog nálam átmenni a PS3 controller.
PC-n néztem SF4-et, nem lett egy nagy durranás szvsz
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
wolfman
veterán
Ha már itt tartunk, beszereztem egy MKT verziót, el is indul, de irányítást nem lehet benne állítani, az alap meg elég sz@r. Esetleg valaki vágja merre lehet orvosolni? Esetleg egy olyan verzió amiben működik a bill állítgatás!?
-
don_peter
senior tag
"igenis csináljanak meg PC-re is ha már ott élte hőskorát és ott lett híres"
94-ben mikor még a PC-ét csak XT néven ismertük a maga 1.5MHZ sebességével bajosan vitte volna a Mortal Kombat-ot.
Amiga 1200-es gépen tóltuk sokáig aztán Segán...stb
Az első PC amin a Mortál megmoccant az egy 386 DX66-os volt 4MB Extended memórával. Ha egy kicsit is kevesebb volt akkor már ki írta a gép, hogy "Not enough memory" Persze a System memória kivételével ami akoriban 640kb volt.
Tehát az őskorát Amigán és konzolokon élte.
Egyébként a kedvenc játékom a mai napig.
Meg van az összes része és a mai napig tolom Sega Megadrive-om is van az 1,2,3-at azon tolom. Épp a minap vertem szét az összes karaktert Scorpion barátommal az 1ben
A mostani is nagyon jó lesz végre visszatértek a jól komponált 2d-és verzióhoz amin mindig is maradniuk kellett volna.----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
dízelracer
őstag
válasz don_peter #36 üzenetére
"A mostani is nagyon jó lesz végre visszatértek a jól komponált 2d-és verzióhoz amin mindig is maradniuk kellett volna."
Egyetértek. A magam részéről én inkább Reptile-t szerettem mint Scorpion-t. Bár Scorpion féle teleportálást ha jó ütemben csinálta az ember biztos nyerő volt a második részben. [link]
[ Szerkesztve ]
-
don_peter
senior tag
válasz dízelracer #37 üzenetére
"Bár Scorpion féle teleportálást ha jó ütemben csinálta az ember biztos nyerő volt a második részben"
Ez az elsőrészben az utolsó elötti csata!
Hát ennyire azért nem tudtam használni a teleportot(le,hátra+kisütés) de azért elkalapáltam én is Goro palytást!----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
don_peter
senior tag
válasz dízelracer #39 üzenetére
Ohh akkor bocsi!
D1Rect: Ez tényleg jó minőségű videó. Gyönyörű grafikája van! Lenyűgöz...----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
don_peter
senior tag
válasz dízelracer #42 üzenetére
Menj el valamelyik haverodhoz és tölcs onnan.
Én ha sokat töltök akkor megyek Pestre barátnőmhöz ott kábelen jön a net és 1.2MB-al jön másodpercenként az adat.
Meg mire jön ez a játék van időd beújítani egy jobb netet.PS3-on toltam az MK DC-ét először és online-on is verekedtem, hát volt olyan gyerek basszus, hogy leamortizált pár másodperc alatt a The Flash nevű karakterrel.
Ízelitő Ennél azért keményebb volt a gyerek. Valami nagy kocka lehetett mert alig volt "FIGHT" már egyből "FINISHING" is volt
Pedig elég jól tudok Scorpion-al
Mi lesz ezzel?[ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
don_peter
senior tag
válasz dízelracer #45 üzenetére
Jah oksa félre olvastam a hozzászólásod!
-
don_peter
senior tag
Te nagyon gazdag lehettél akkor abban az időben mert nálunk csak 94-be volt az XT elérhető áron. Ha jól emlékszem 94-től ugrásszerüen fejlödött a PC és sorba elérhető árakon jöttek. 286, 386, 486, 586 (ez egy bóvli pentium 1-es volt vagy másnéven X86-nak is neveztük) Akinek Pentium 1 75MHZ-es gépe volt az volt erre felé akirály!
-
-
don_peter
senior tag
Felesleges ezt a témát túlbeszélnünk és minden apróságot kiemelni a hozzászólásomból (ha csak nem direkt kötsz bele) nálunk falun nem ment olyan jól, mint nektek...
Maradjunk a témánál, illetve ha már meg van a jogod ezt a pár nem ide illő hozzászólást ki is vehetnéd és ha nagyon akarod folytathatjuk a szájkaratét privátban...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs