- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
GodGamer5
addikt
Elég vicces lenne, közben pedig szólna a Fly me to the moon...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
ribizly
veterán
Katasztrófa... Egyre kevésbé várom.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Solten
őstag
Saor Alba
-
szupermacs
veterán
Bozont bezzeg nem lesz benne. Pedig mennyivel komolyabb és értelmesebb karakter. Irónia nélkül.
-
senior tag
válasz szupermacs #7 üzenetére
Sose told fullba a kretént.
-
mephi666
nagyúr
válasz szupermacs #7 üzenetére
esetleg jar jar binks?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
szupermacs
veterán
Ha egy vicc játék gagyi karaktere kaphat benne helyet, nem értem mi a gond Bozonttal. Kicsit többen is kérték, szívesebben megnéztem volna.
-
ribizly
veterán
válasz szupermacs #10 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a már sokat emlegetett Spawn kaphatna helyet benne régóta. Sokkal jobban illeszkedne a dologba, mint az eddigi vendégkarakterek.
Ez a Bayonetta dolog meg teljesen értelmetlen és felesleges.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
persil
nagyúr
Ennyi erovel tenyleg belerakhatnak az alient, a kigyurt neger csavot az old spice reklambol es a vr-os janit is... Hol mortal kombat ez?
Dc all stars. Faszsag.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
FuRiONight
őstag
válasz szupermacs #10 üzenetére
Az elejèn mèg vicces volt ez a Bozont-ozàs, de mostmàr kezd idegesítő lenni. Remèlem elfelejtik örökre ezt az idióta karaktert.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
-
Alexx7
csendes tag
Mint csak hobbi MK jatekos kerdezem mi a baj a vendeg karakterekkel? Mármint ha nem a tobbi karakter karara tesznek be ujakat azzal mi a baj? Én pl birom az XL-ben Alient meg Jasont is de pl sok alap (foleg noi) karaktereket nem szeretek es jo hogy van valasztek.
-
ribizly
veterán
Nincs gond a vendégkarakterekkel. Csak van amelyik valamennyire illeszkedhet a dologba (Predator, Jason, ...), van amelyik egy másik hátán érkezik (nekem pl Alien ilyen), de vannak amelyek nagyon nem illenek bele (Bayonetta). Hogy miért illik az egyik és miért nem a másik. Nem tudom megfogalmazni. De én az MK szériát gyerekkorom óta tolom (kezdve az MK1-el 486-on, PS2-m és XBOX360-am azért volt, hogy az ott megjelent részekkel is tolhassam) és vannak elvárásaim a benne lévő karakterek komolyságával vagy brutalitásával kapcsolatban, amit nekem mondjuk ez a leány nem hoz.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Alexx7
csendes tag
Ja értem mondjuk hozzá kell tenni én csak a playerVSplayer modban jatszom bnommel szoval tortenetrol meg ilyesmirol lovesem sincs. Viszont ott jól jön a nagy valasztek Pont ma jutott eszembe hogy Nemesis milyen allat lenne benne a kaptar2-bol habar sok keresnivaloja neki sem lenne ott.
-
mephi666
nagyúr
nemesis egy tagbaszakadt állat, ami lomha, mint a dög, de jól fel van fegyverezve érdekes stílust kaphatna
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek