Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz janos1988 #26006 üzenetére

    Most nem is megy amúgy, cant connect.

    Nem tudom most mi a helyzet a gépigénnyel, de nekem 2-3x lassabban tölt be, mint szokott anno az 1.10 időszakban. Igaz utoljára 2 éve játszottam vagy 3 és akkor 200 modos pakkok voltak, ez meg 300 modos és sokkal gépigényesebb a vanilla is alatta, lehet az én gépem szar és el kell ezt felejtenem inkább.
    Aztán lehet csak ez a modpack rossz, de nekem vagy 20 perc mire játszani tudok, hát én ennyit nem fogok várogatni egy játék betöltésére amit egy nap többször is végig kellene várni. Borzalmas, az AT launcher is vakarózik rajta, a Mojang betöltő is, majd utána még 5-7 percig loading terrain aztán vagy beléptet vagy kidob. Mondjuk utána tudok játszani és jól fut, de ez egy cirkusz így. Többi modpack is ilyen 300+os manapság? Mert akkor nem is erőlködöm vele.
    Ráadásul semmi nem fut a háttérben csak linux, anno meg a ramzabáló W7 mellett még mentek monitorozó programok, zene, dynmap, böngésző, telegram, skype, messenger és kényelmesen ment a Minecraft is. Én ezt nem vágom, hogy most a játék igénye nőtt ekkorát az elmúlt években vagy csak ez a pakk ilyen szar vagy a linux hülye ahogy van.
    Megörültem neki, hogy végre futnak a modoltak nálam, de ez nagy pofára esés lett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák