Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz #90933760 #16991 üzenetére

    ha megtelik a drive, akkor megtelik először az interface, aztán ha az kész egy item beragat a tesseractba, utána a küldő oldal nem tud küldeni és kiszór mindent a földre.

    ezért jobb megoldás az ender quarry, az ha nincs hova pakoljon, akkor szépen leáll. mondjuk ha ender quarry után van dia pipe, akkor esélye nincs, ki lesz minden szórva, de ha egyből tessába pakol akkor semmi gáz.

    az ender quarry azért jobb, mert alapból nem hagy maga után lyukat, mindent dirt-re cserél. ezért jó móka pl felmenni a nether tetején lévő bedrock fölé, és oda kitenni az ender quarry-t aztán kiásni a nethert (van nether ores mod, akkor bekerül egy csomó ore ami dupla ore-rá süthető, amiből 4 ingot lesz ugye) . van hozzá world hole upgrade amivel áshat lyukat is ha szeretnéd, van pump upgrade amivel összegyűjti a folyadék jelentős részét maga után, speed és fortune upgrade-ek, van silk touch, tehát kiszedheted a redstone-dia-stb ore-okat külön és feldolgozva általában többet ad. ilyenek.

    mellette persze energia temető, ha kimaxolod a sebességet ontja a cuccot, a speed 3 nem is drága mert csak 2x-es energiát kér tőle, a fortune 3 már 80x-os szorzót ad ugyanerre ;] oda kell az advanced photovoltiatic cell ;]

Új hozzászólás Aktív témák