Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blyan

    félisten

    válasz erdoke #4689 üzenetére

    Ne is mondd... Nem olvastam a hölgy korábbi munkásságát, csak emiatt követtem az elmúlt két hétben a twitteren és vártam a kihívás végét... de egyszerűen alapjaiban kérdőjeleződik meg bármiféle profizmus, vagy hozzáértés, és véleményem szerint teljesen hiteltelen és alkalmatlan erre a munkakörre. Akár én is lehetnék pl. a Burda egyik blogere.

    ” the only Microsoft-enabled way to access SkyDrive on the phone is through the browser. No, seriously. There’s not a SkyDrive app for WP7. ”

    Ez például kész... ez a nő egyáltalán használta a telefont, körülnézett a menükben?
    There’s not a SkyDrive app for WP7. Ezen eldobtam magam.. :D
    És ide citálta a iPhone-t példának, mint integrált platform. :)) Persze, hiszen, ez nem az, sőt még törekvés sincs erre.

    Na meg, hogy mé nem használható SkyDrive zenei szolgáltatásra...? :F

    A legnagyobb hiba valóban az alapszintű turn by turn navigáció hiánya... de könyörgöm ez egy amerikai bige, számára elérhető pl. Garmin Streetpilot. Eszébe sem jutott a MarketPlace használata..
    És még valami... mint tapasztalt több telefon platformot kipróbált, használt, vizsgált überzseni, nem jött rá, hogy a kurzor előcsalható ha hosszan lenyomva tartja az ujját a képernyőn, idézem...

    Thanks to the commenters and tweeters who pointed out that long-pressing in a text box gives you an easily placeable cursor. I had tried that, since it's the default behavior in Android and iOS, but hadn't had any luck.

    Édes istenem, és ez egy tech expert journalist.... Komolyan megdöbbentő és az a vicces, hogy ezt majd másoknak kell lemosniuk, mert simán vitte bele a köztudatba a baromságait.
    Szóval kurvára savazzák a WP7 userek különböző fórumokon.

    [ Szerkesztve ]

    The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

Új hozzászólás Aktív témák