Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9360

    aktív tag

    Szép reggelt!

    Köszönöm a válaszokat, azt hiszem, maradok a tmobile-nál, és csak az asszony vált, összességében nem éri meg annyira, még a telefonom is simlock-os, meg a telenor-os BB-zés elég drága. Viszont amennyit megtakarítunk a váltásból, azt akár "rendes" BB-zésre is lehet fordítani a tmobile-nál.

    Na most ezzel kapcsolatos a kérdésem, mert telefonon nem biztos, hogy a legpontosabb infót kaptam, és aki itt használ tmobile-os BIS-t az biztosan jobban tudja.

    Van ugye 2 lehetőség: a kicsi 3 emailre és a normál 10 emailre. A kicsire azt írják, hogy "A benne foglalt adatforgalom havonta az adott díjcsomagban foglalt mobilinternet adatforgalom erejéig, minden más esetben100 MB". Ez azt jelenti, hogy nem kell mellé mobilinternet, de akkor csak 100 MB lehet a teljes forgalom (email, internet, bármi, kivéve stream) havonta? Ez kerül 690,- Ft-ba.
    A másik 2130,- Ft, ha mobilinternetre is előfizet az ember, akkor 1100,-. Ez eleve 1 GB adatforgalmat tartalmaz (email, internet, bármi, kivéve stream) havonta. Ha van mellette vmilyen mobilinternet, akkor az fordítható stream-elésre is, és akkor a mobilinternet csomag díja (pl. Netplusz S, 200 MB, 690,- Ft) + az 1100,- Ft a BIS-ért. Így kap az ember full BIS-t (mindent, még a protectet is) és 200 MB-ért stream-elhet is, pl. youtube, ustream.

    Jól látom?

    1 GB BIS mire elég? Térkép, navigáció eléréséhez kell a BIS, ugye? Azért nem látom a menüben ezeket, mert nem aktív jelenleg?

    Tudom, hogy nem a Curve 9360 a BB-k csúcsa, de egyelőre nem tudom/akarom lecserélni, mert még fél éves és nincsen semmi baja. Az eladási ára és egy BB10-es vételi ára közötti különbözetet sem szeretném most beletenni (ha egyáltalán el tudnám adni).

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák