Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VANESSZA1

    őstag

    válasz lugosi #12010 üzenetére

    Nézd ez a vállalat stratégiailag is fontos az Egyesült Államoknak. Nem fogják olyan könnyen eladni, vagy átadni akár egy Lenovo-nak, vagy akár másnak, amíg van rá lehetőségük támogatják. Én Németországban élek, és egy egészséges gazdaságban is támogatják a cégeket.
    Ez nyilván nem azt jelenti,hogy ész nélkül öntik bele a dollár, vagy Euró milliókat egy feneketlen kútba, hanem egy kidolgozott ütemterv szerint. Mindkét oldalnak az a célja, hogy egy cég működjön, nyereségesen működjön, adózzon, eredményeket elérjen, és munkavállalókat foglalkoztasson, szerepet válalljon a közteherben.
    Lehet, hogy te egyedi véleményen úgy gondolod, hogy ez csak M.o.-on van így, de Merkel-től Obama--ig mindenhol stratégiai megállapodások vannak amik mindkét oldal érdekeit szolgálják.
    A laikusok azt gondolják,hogy MIÉRT NEM ADJÁK MÁ' EL ?? ,és akkor majd valaki fellendíti. Azért nem olyan egyszerű ám egy vállalat, feltámasztása, nyereségessé tétele. Okoskodók mindig vannak, és lesznek...

    Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD

Új hozzászólás Aktív témák