- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
burkus1993
csendes tag
sikerült egy két centis karcot csinálnom a fólián a jobb felső sarokban. ost van a media marktba 2000ft-ért a cellect flip cover nevű tok (640 xl-ről van szó) mennyire jó minőség?
"Ami nem öl meg az erősít!"
-
Fr0z3n
őstag
Ti mint gyakorlott tulajok, mit javasoltok? Sima 640, vagy az XL? A kamera és az akku az XL felé billenti a mérleget, a 640 pedig kompaktabb. Mérettel annyira nincs bajom, volt már 1320-am Viszont az XL elég vastagra sikerült.
-
ToniSoprano
addikt
MM-ekben ki van téve, szinte mindenhol mindkettő. (Nekem a 640 jött be mert 70-80%-ban egy kézzel kezelem a telefont, nekem így kényelmes.) De ha 1320 nem volt probléma akkor az XL is jó lehet:
[link]U.I. véletlenül többet rendeltem ebből a Nilkin átlátszó tokból, valakinek kell, ilyen és nem akar várni, írjon priviben. Nem akarok nyerészkedni rajta és tényleg jó, elegáns tok, mint a képeken úgy teljesen úgy néz ki: [link]
[ Szerkesztve ]
-
gabi182
tag
válasz burkus1993 #4101 üzenetére
Nekem is ilyen tokban van a telefon, teljesen jó, szerintem jól védi a telefont!
-
JamesFinn
senior tag
-
AMDaZERG_1
senior tag
Azzal a problémával szembesültem, hogy az iránytűt rosszul kalibráltam.
Valamelyik térképprogram, vagy GPS megvásárláskor kérte, hogy kalibráljam, amit a szobámban meg is ejtettem, figyelmen kívül hagyva a bazi erős mágneseket, amikből jócskán van a szobámban. Most rossz az iránytű. Ezt hogyan tudnám újrakalibrálni, vagyis melyik programmal?
Tegnap a "Hardwarfe Tests" nevű programban figyeltem fel a téves kalibrálásra.
Továbbá a random újraindulás jelen van a készülékben (Lumia 640 NFC).
A Vodánál azt mondták, hogy, ha előjön vigyem vissza és megcsinálják. Mit csinálnának vele? Gondolom idehaza is meg lehet csinálni azt a nagy varázslatot.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
zorzy4
addikt
válasz AMDaZERG_1 #4113 üzenetére
Nem kalibrálltad rosszul. Másnak is vacak. Nekem sem csinál semmit.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
ToniSoprano
addikt
Random újraindulásnál valamelyik telepített program lehet a hibás.
Az iránytűt úgyanugy lehet kalibrálni mint eredetileg, a here térképpel, ugyanazt kell csinálni, mint előső kalibrláskor, azt a fura 8-ast kell leírni mint és újrakalibrálja bár már nem írja ki, hogy kalibrál.
Valakinek a fórumon volt problémája a kalibrálással valami ilyesmi volt a megoldás, keress rá. -
MarQs
senior tag
Random újraindulásra esetleg nézd meg -> ezt <-
[ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
bigsee
addikt
-
tothandras80
tag
Szia! Nálam egyértelműen egy program, mégpedig a Beta Instagram okozta az újraindulást. Ezen kívül lehet más telepített alkalmazás is. :S
-
AMDaZERG_1
senior tag
-
ToniSoprano
addikt
válasz AMDaZERG_1 #4120 üzenetére
Nincs de ha simán megcsinálod tök ugyanúgy az eredetileg leírt mozdulatot újrakalibrál úgy tudom.
-
MarQs
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #4120 üzenetére
Ha esetleg mágneses tokot használsz, vedd le, majd játszd el, amit ToniSoprano is ír... [LINK]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
geris197
tag
válasz ToniSoprano #4121 üzenetére
Elnézést a láma kérdésért,de hol van ebben a telefonban iránytű? Én hiába keresem...
-
geris197
tag
-
-
geris197
tag
Feltettem kíváncsiságból ezt a City Lens appot. Ebben sincs iránytű nekem,semmi kallibrációt nem kér,és here mapsban sem (és máshol sem) jelenik meg iránytű. No,hagyom a francba,árúházban van rengeteg compass. Csak kicsit idegesít,hogy másnál vannak,megjelennek,nálam meg nem és nem értem az okát.
[ Szerkesztve ]
-
buca84
őstag
Gmail-es címtáramhoz gépen hozzáadtam egy új nevet telefonszámmal. Telón wifit bekapcsoltam és rámentem a megfelelő mailcím színkronizálására. Hibát dob mindig, de a fiók beákllításokon belül meg elindítja a szinkronizálást. A sima mailemről le is szedi a leveleket. A névjegyes mail címmemről pedig azt az egy új kontaktot nem jeleníti meg a telefonon.
Ha keresek a telefon névjegyei között a telefonon, akkor megtalálom az új személyt, de nincs beírva telefonszám hozzá.
Szerintetek mit rontottam el vagy hogyan kellene próbálnom?Megvolt a hiba: A gmailes címtárban át kellett állítanom Mobil számra a telefon szám előtti mezőt....
[ Szerkesztve ]
-
attak79
tag
válasz ToniSoprano #4103 üzenetére
ment pü!
-
petya2012
őstag
-
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Most van először Windows telfonom. Miért nem lehet ezen online TV-t nézni?
Android telefonon szinte az összes oldalon tudtam.
Itt meg egyet sem enged. Mindegyik oldalon azt írja, hogy Windows álltal nem nézhető.
Tud valaki valami okos megoldást?
SOS kéne
Nagyon köszönöm★ Az idő pénz. ★ A pénz beszél, a kutya ugat. ★ Amelyik kutya ugat, az nem harap. ★ Ebből következik, hogy az idő nem harap. ★ De akkor minek van neki vasfoga? ★
-
hroberto
veterán
Sikerült a 930-am kijelzőjét betörnöm, ideiglenesen gyorsan vettem egy 640-et. Pozitív csalódás. Sebességben szinte alig van különbség a 930 és a 640 között.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
-
félisten
Sziasztok!
Barátnőm szeretne 640 DS telót venni.
Van pár kérdés, amire szeretnénk választ találni, mielött megvennénk:- Be lehet kapcsolni, hogy rezegjenek a billentyűzet gombjai gépeléskor?
- Hogy történik (majd) a Win10 frissités? USB-n keresztül, vagy jön OTA módon? Le lehet majd tiltani véglegesen, ha nem akarjuk?
- Win Phone 8.1 támogatott marad még?
- Asztali Windows 8.1 géppel műxik az USB mass storage mód?
- Van a telefonnak bármilyen hardveres, vagy szoftveres széria hibája, gyermekbetgesége, stb?
- Akksi idő milyen a mai okos telós mezőnyben? Olvastam a MA tesztet, de a srácok mindent lemeritenek egy nap alatt. Normális használat melletti adatot sosem sikerül kinyernem ezekből a tesztekből.
- Opera Mini-hez hasonló adatforgalom spórolási lehetőség van WP-re? Akár böngésző, akár OS szinten.Kössz!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
AS
félisten
válasz hroberto #4142 üzenetére
640 é annyira nem jó a 930 hoz képest, de 640 xl már szinte partiban van vele
Családba van 630 , 535, 930 920. , és nekem most a Xl. mind elég szépen fut. Snapdragon 400 ra nagyon jól optimalizálta a rendszert a Microsoft. Remélem a win 10 nem cseszi majd szét.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
scyllarus
veterán
1. nem
2.OTA jön. Szerintem nem lehet letiltani, egy bizonyos idő után mindenképp telepíti magát.
3. W7-tel és 10-zel működik, 8.1-et nem tudom, de valószínű ezek alapján.
4. Passz
5. Felhasználófüggő minden esetben
6. OS szinten alapból beállítható."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
AMDaZERG_1
senior tag
Egyszer lepróbáltam mit bír az akku.
Éjszakákra az energiagazdálkodás be volt kapcsolva. Wifi és adatkapcsolat néhányszor órákra be volt kapcsolva. Játék, fotózgatás nem volt rajta, de telefonálni néhányszor telefonáltam.
3 nap 5 óra üzem, de 23%-nál rádugtam a töltőre.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
ToniSoprano
addikt
WPn lehet mérni a kijelzőhasználatot/időt valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
- Asztali Windows 8.1 géppel műxik az USB mass storage mód?
nem úgy működik, mtp-vel megy
- Van a telefonnak bármilyen hardveres, vagy szoftveres széria hibája, gyermekbetgesége, stb?
gagyi lötyögős hátlap
- Opera Mini-hez hasonló adatforgalom spórolási lehetőség van WP-re? Akár böngésző, akár OS szinten.
opera mini-van, béta, de egyelőre semmire nem való
a többire azt hiszem kaptál választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatvan időegység. [Update 63]
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs