- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Ingyen sem kéne.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Kvelstadt
veterán
Nocsak. Tán' nem viszik?
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
johnyblaze
aktív tag
Ingyen is drága
"don't fulfill her desire, just up away and retire"
-
Anaren91
senior tag
Senkit nem akarok megbántani, tudom, hogy sok rajongója van a mgs szerianak, nem is játszottam az 5 ön kívül, ami ingyen jött a ps plussal egyikkel sem, de azzal is kb 30 percet. Nekem tipik gagyi japán valaminek tűnt amit kb egy arcade gépen tudnék elképzelni... Erről a surviverol is csak streamet néztem, de förtelmes kb...
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
törölt tag
A survive egy förtelem. Nem is az az ember áll mögötte (Hideo Kojima), aki az előtte levő fantasztikus sorozatnak.
A Metal Gear (Solid) játékoknak a játékmenete szerintem soha nem volt kiemelkedő, de a történet...a karakterek..a világ...a zene...az egész körítés..huhh, na az igen.
Aki csak az 5. részbe csöppent bele, az ezt nem látja és csak a gameplay alapján ítél (ami amúgy nekem kifejezetten tetszett, jó kis lopakodós játék volt), ami egy MGS esetében öreg hiba.
A rajongók nem a játékmenet miatt húzták le a Phantom Pain-t, hanem mert a történet nem volt 'méltó' a korábbi részekhez.Az otherworld számomra csak két dolgot csinált eddig, ami jó. Az egyik az otherside "podcast" phelannal, amit szeretek hallgatni (még ha vannak is benne sületlenségek). A másik pedig a Metal Gear (Solid) történetének elmesélése. [link]
Hosszú, de aki nem játszott a játékokkal, az nézze végig. Teljesen más szemmel fogsz utána nézni az MGS szériára. Igazából ez is csak egy apró betekintés, hisz órákat lehetett volna mesélni a játékokról, de ízelítőnek frankó.
[ Szerkesztve ]
-
Anaren91
senior tag
Nem vitatatom, hogy jó játék, biztos az különben nem lenne ekkora rajongó tábora, de nem az én ízlésem. Nem olvastam a phantom pain ről se reviewt, csak kipróbáltam, amikor ingyen megkaptam, de engem kiakasztott a játékmenet. Ha már gyerekkoromban toltam volna a szériát az első résztől kezdve, lehet, hogy máshogy tekintenék rá, de így most perpil nem tudott rávenni az 5, hogy végig játszam. Anno még talán a metalgear rising vagy mit toltam xbox 360 on, de az is elég hamar abba maradt.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest