- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Apple notebookok
- Androidos fejegységek
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
ha 30-ról 36stabilra vagy 37multira frissítem (előbbi a frissítőből, utóbbi SD-ről) akkor minden esetben kell backupot csinálni ? elvesznek a beállítások (héttérkép, hívóazonosító, stb) vagy megmaradnak ?
utoljára 17-ről frissítettem 30-ra ott meg mindegy volt..most viszont már belaktam-
-
GoldhandRent
őstag
most akkor a v37-ben milyen hibák, bugok vannak ? (v30-hoz képest?)
érdemes frissíteni rá ?-
-
GoldhandRent
őstag
OTA frissítésnél, mikor rákérdez a mentésre, akkor a backupra gondol, ugye ?
[ Szerkesztve ]
-
-
GoldhandRent
őstag
nekem a FB Messenger fagyasztotta le ma reggel, TÉNYLEGESEN !
küldtek egy nagyon hosszú üzenetet és nem tudta feldolgozni a dolog (vagy a telefon, vagy a messenger hibájából...inkább az utóbbi) Lezártam a kijelzőt és nem akart kivilágosodni :s
üzenet kitörlése után minden rendbe jött, de kellett neki egy másfél-két perc míg újraéledt..37-es verziónál feltűnt, hogy gyorsabban kezeli a zárgombot... hipphopp lezár, és sztem gyorsabban old mint a 30-asnál
-
-
GoldhandRent
őstag
válasz Sir Sparrow #4253 üzenetére
állítólag, ha tovább tart a töltés (ergó alacsonyabb az áram az előírtnál) akkor tovább bírja az aksi.. ez nem tény, én is úgy olvastam a topikban
[ Szerkesztve ]
-
-
GoldhandRent
őstag
NÉMA módnál hogyan tudnám erősebbre állítani a rezgést ? (Hívás, SMS, Messenger, Viber - elég gyenge, nagy RITKA, ha észreveszem)
remélem nem az érintő visszajelzés rezgésnél, mert akkor kiakadok...
[Lowra van rakva a visszajelzés, ne rázza szét a kezem minden vissza, opció meg home gombnál]-
-
GoldhandRent
őstag
ha megszűnik rájuk a támogatás, akkor sincs veszve semmi...
ennél jobbat nem tudsz rá szerezni... ezt csak csiszolgatják, finomítják, még jobbá varázsolják...mintha a tortán lévő habra ráraknél egy koktélcseresznyét...arra még habot, és még 2 koktélcseresznyét
nekem a 17-es is jó volt, (94...) én csak az SD-re mentés miatt frissítettem 30-ra (meg gondja volt az akkuidővel is)... most a 37 megy, kicsit lágyabb mint a harmincas, de mást nem érzekez így jó ahogy van...mire megszűnne a támogatás, már úgyis egy sz@rrácsiszolt gyémánt fog futni rajta
-
-
GoldhandRent
őstag
a hivasok, ertesitesek rezgesenek erosseget hogyan tudom feljebbrakni? ugye nem a "billentyuzet" visszajeles rezges erossegenel
-
-
GoldhandRent
őstag
hmm.. szep a rendszer nem fagy meg ilyenek, DE
nem eloszor fordult elo, hogy se szo, se beszed kikapcsol, es CSAK akksi ki-be oldja meg... nem zavar a dolog, csak furi...mas tapasztalta mar?
-
-
GoldhandRent
őstag
válasz GoldhandRent #4636 üzenetére
"elemlámpa" után csinálta... power gomb megnyom (feloldóképernyőn) redőny le, lámpa be, power megnyom, elsötétül... aztán mikor ki akarom kapcsolni, megint power megnyom és kikapcsolja a lámpát..
nem hinném, h valami bezavarná...eddig 2x (max 3 ?) fordult elő, és sztem minden esetben zseblámpa után-
-
GoldhandRent
őstag
válasz Sir Sparrow #4677 üzenetére
mondom, eddig nem volt vele baj
amúgy vágom azt a módszert, de ha hamar elengedem, akkor kikapcsolja a lámpát (nálam)
ez a redőnyös nagyon jó-
-
GoldhandRent
őstag
mostanában tél lévén gyakran nedvesek az ujjaim (nem félreérteni ), a pára, a benti meleg, és a hirtelen hőmérséklet változások miatt....na a lényeg, hogy ilyenkor azt vettem észre, hogy az érintőpanel rosszul reagál dolgokra, beakad, rángatózik... ezt a nedves ujjaimnak tudhatom be, vagy érintőpanel hiba ?
elég idegesítő néha... nem tudok rendesen gépelni... van mikor egy képernyő lezár megoldja a problémát, de van hogy utána is hülyéskedikötlet, megoldás ? gariztassam esetleg ?
szerk: bocs, h ilyen sz@r a megfogalmazás....fáradt vagyok, és nem tudom rendesen összeszedni a gondolataimat
[ Szerkesztve ]
-
-
GoldhandRent
őstag
akkor az enyemnek valami hatalmas akksihibaja van
4ora kijelzoidot meg nem.is sikerult elernem... tegnao volt valami 3ora korul, osszesen 15 vagy 18 ora uzemidovel 35%-on.... lehet, hogy a ROM a ludas? (na de minden rom? )
neztem wakelockal, nem veszes...egyre inkabb akksihibara gyanakodom-
-
GoldhandRent
őstag
Jo reggelt, udv nektek!
A 7vegen megint elojott a "zseblampa-bug" - Lezart kijelzo eletre keltese utan a feloldo kepernyon a redonyt lehuzva kapcsolom be a zseblampat, aztan elaltatom a kijelzot. Ilyenkor vilagit a ledecske, ahogy kell, es mikor ki akarom kapcsolni, csak megnyomom a power gombot, es megszunik a fenye, ahogy kell. Namost, tobbszor elofordult mar, hogy ezutan a muveletsor utan nem tudom eletre kelteni a telefont, csak akku ki-be komboval.
Gyanakszom mostmar arra, hogy esetleg hosszan nyomom a power gombot, es igy kikapcsolja magat...Na de akkor miert nem tudom bekapcsolni?!Valaki(k - minnel tobben annal jobb) tesztelhetne(k) ezt a mozdulatsort, hatha nem csak nalam csinalja ezt. Vallalkozo szellemueknek elore is koszonom a segitseget, tobbiektol meg otletet, tanasot varok.
-tudom hogy mashogy is elo lehet hivni a zseblampat, de nekem ez a legegyszerubb modja bar most atszokoban vagyok a feloldokepernyo + homegomb hosszan kombora
-
-
GoldhandRent
őstag
Hali.
Tegnap egy erőteljesebb használat után ez az eredmény jött ki...Reggel (pontban)7 kor vettem le a töltőről,s fél 1 körül raktam tápra. Szerintem vacak eredmény, ennek ennél sokkal többet kell bírnia (low használattal is csak másfél napot bír)17h 25m teljes használat, 4h30m kijelzőidő, állandó WiFi/3G
Most vagy hibásan írja, és rohadtul a kijelző merítette, vagy nagy bajok vannak :sEgyre jobban akkuhibára merek következtetni, de a kijelentés előtt még vmikor lenyomok egy antutu akku tesztet, hátha megmondja mi a baj.
Max rendelek egy új akkut(remélem nem lesz hosszú a komment, ha mégis, elnézést )
KÉPEK:[ Szerkesztve ]
-
-
GoldhandRent
őstag
válasz GoldhandRent #5015 üzenetére
becsíkoztam a diagramot, és azt látom, hogy mikor hálózatot keres, akkor szívja le nagyon az akksit... T-fosos vagyok, lehet ez a probléma ?
-
-
GoldhandRent
őstag
dobjanak ki egyet ami nem bugos, hibatlan...mas nem kell
Legyen akar 7.72685 (snickers)vagy fenetudja a "nagyoknal, ennek meg legyen hibatlanuveghatlap (voros csikos) nincs valakinek elado? esetleg ez az alu csoda?
ajandek szilikon tokhoz kepest mennyivel vastagabb?
-
-
GoldhandRent
őstag
ez a telefon MTK fronton jelenleg felsokategoria szerintem (legalabbis a kinalatukban)
sose ertettem miert csak a Qualcomm a felsokategora...ugyan ez van sz.gepek teren is... az intel a draga = az intel a jo...
pedig az amd tartja a vilagrekordot fenetudja hany GHz-el.egyebkebt xiaominal pont az tetszik, hogy olcson kinal JOT (mert ez jo...mit kapsz ennyiert idehaza), es nagy a kinalatuk is. (pl az az Mi TV nagyon erdekes szamomra, marmint vennek, de ugye nem nagyon lehet, szintugy az Mi Box.. a fulesek kivaloak, stb stb) remelem nem hagyja el ezt az uzletpolitikat a mocskos penzert cserebe..(dehat mindenhol ez van...miert lennenek ok a kivetelek?)
btw.. iras kozben sokat kellett javitgatnom, lehet maradt is benne par hiba... GO keyboardot hasznalok ilyen piros temaval, de EZ SE az igazi valahogy minden billentyuzetnek van valami hibaja..es nem kicsi hibak! esetleg otlet, h mi lenne jo?
[ Szerkesztve ]
-
-
GoldhandRent
őstag
hát nekem sem a Swype, sem a SwiftKey nem jöttek be..idegesít, hogy ott van a szavak ajánlása sáv, kb lósz@rt se ér, és elfoglal 2sor betű helyet
Ezért jobb a GO, mert abban nincs ilyen ajánlós szarság, viszont rosszul érzékeli a betűk helyét vagy mi...Lehet írok magamnak egy keyboard appot
-
-
GoldhandRent
őstag
válasz Milestone2 #5066 üzenetére
akkor nekem valami "probaverzio" lehetett, mert sehol sem talaltam ezt az opciot
-
-
GoldhandRent
őstag
-
GoldhandRent
őstag
válasz maggi1886076 #5126 üzenetére
ossze kene gyujteni 50-100 embert, aki venne, szerintem ugy problemamentesebb a szallitas (ha egybe jon sok), sot olcsobb is :3
vagy tevedek?-
-
GoldhandRent
őstag
megbízható helyről jó, minőségű üveg (fekete piros csíkkal), és/vagy alu hátlapot vennék. Tapasztalatok alapján tudnátok linkelni a leírtaknak megfelelő helyet ?
Kismillió van, nem arról van szó, hogy lusti vagyok, csak jó helyről szeretném (ellenben alu hátlappal még nem találkoztam a neten)-
-
GoldhandRent
őstag
válasz Milestone2 #5235 üzenetére
én vágom..de remiel szerint "nem az van kint" , mert még nem is kezdődött el az a hét
azért írtam neki, hogy az EXPIRED még/már nem él... hétfőn láthatod, mi lesz a heti kínálat
(kb 2hónapja heti rendszerességgel nézegetem, de semmi jó nincs soha...)Lehet most lecsapok erre a notera és továbbpasszolom
-
-
GoldhandRent
őstag
Hali !
Na talaltam egy remek billentyuzetet az ai.type szemelyeben
100%-osan testre szabhato: hatter szine, gomb szine, betu szine, gombnyomas szine, space es kiegeszito gombok szine, ezeknek merete, stb. Eltuntetheto a javaslati lista, csokkentheto a felso (esetemben szamsor) merete, es ugy az egess billentyuzet merete is! Eddig nagyon jo, meg vagyok vele elegedvekep mellekelve:
[ Szerkesztve ]
-
-
GoldhandRent
őstag
Alu vagy Tempered glass hatlapot vennek (jo allapotu hasznaltat vagy ujat ) PM ha akad
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óvodások homokozója
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest