- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz GoldhandRent #5101 üzenetére
év kérdésére jelentkezhetsz sztem, teljesen esélyes, hogy 1$-ért 3db üvegfóliát vett....
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Flexy90
senior tag
válasz GoldhandRent #5103 üzenetére
Ahogy mondták előttem is, sima fólia. Szerintem nem bír annyival többet egy tempered glass, mint amennyivel drágább. Sőt páran szidták a nillkin-t hogy 2 hét után elvált a sarkánál, nekem eszembe se jutott, hogy kéne
Xiaomi Fan
-
Remiel
őstag
nekem a Nilkin hátlaptokhoz kapott fólia van fenn vagy 2 hónapja és eszébe nincs leválni, pedig csak sima fólia
érdekes módon amikor feltettem pár napig azt hittem lejön, mert a hangszóró felett a vékony csík nem akart letapadni rendesen de aztán mégis és azóta is kapaszkodik ahogy kell
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Chaser
legenda
válasz GoldhandRent #5103 üzenetére
nyilván adják einstein bácsi mondott erre egy jót...
Flexy90 nekem kommersz van és nincs vele baj, de már nem vennék rá, 800ft körül volt
-
Weeman1
veterán
Nekem üveg fólia volt rakta,de 1 napig bírtam.
Egyik telefonomon sem bírtam sokáig a fóliát.Xiaomi 11T Pro
-
davarisimi
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Redmi Note vásárlásán gondolkodok, melyik verzió jobb? [link] Esetleg értelmezhetné valaki az adatokat Köszi! (Nem vagyok anlfabéta, de egy-két dolog nekem "kínai".)
-
Flexy90
senior tag
válasz davarisimi #5109 üzenetére
Egy szó mint száz, az mtk hardvere gyorsabb, kb snapdragon 600 szintjén van. (A másik SoC snapdragon 400 ugye)
Mtk nem tudja a 4G-t, viszont dual simes.
Snapis tudja a 4G-t, de egy simes. Plusz tudja az 5 GHz-es wifit, a gps glonass képes.Észrevehetően ennyi a különbség köztük.
Xiaomi Fan
-
_ak_
addikt
Nektek "nyomásra" mennyire recseg a telefon? Ma vettem észre, hogy bár eleinte semmi ilyet nem produkált. most a bal széle felé finoman nyomkodva elég recsegősre fogta. Jó hogy mindjárt érkezik a tokom hozzá és akkor már mindegy lesz, csak hirtelen meglepett, mert elég szépen rákezdett.
Let's begin, de gozaimasu!
-
toxicdog21
csendes tag
válasz Ruffian #5113 üzenetére
Ez nekem is előjön egy ideje, v37. Elvileg a böngésző ikonja van mellette. Meg kéne próbálni átállítani az alapértelmezett böngészőt mondjuk Chrome-ra, de szerintem csak átmeneti.
Más: Eladó Redmi Note érdekel valakit? [link]
Ha valaki innen jelentkezik érte, adok kedvezményt. -
Ruffian
tag
válasz toxicdog21 #5116 üzenetére
Át van állítva régen. Nekem v30 van, tehát úgy tűnik, verziótól független.
Valahogy csak jó lenne kiiktatni, mert igen zavaró. -
piglet76
tag
válasz Ruffian #5117 üzenetére
Én most megnyitottam asztali böngészőn a linket, majd Google Translate, és úgy néz ki, hogy a http://xiaomi.m.tmall.com/ címre visz a a link. Kiegészítőket reklámoz Note-oz, 1S-hez. Azért remélem nem marad így sokáig.
VISZONT: Azért az ajánlatok között szereplő, 49"-es, 3D-s, 4K-s Xiaomi TV2 ~165.000 forintért simán hazajöhetne hozzám. Annyiért szívesen megvenném!
-
piglet76
tag
válasz maggi1886076 #5120 üzenetére
~210.000-ért? Miért ne lenne az?
Pont most itt a pH!-n az új cikk, hogy a Loewe "olcsó" 48"-os modelje 1.900€ , ami pár fitying híján 600.000 magyar forint.
Az mégsem ugyanaz az összeg! -
GoldhandRent
őstag
-
piglet76
tag
válasz maggi1886076 #5124 üzenetére
Igaz, de ez sok esetben más termékkel is így van.
A legtöbb neten rendelt cuccomat sosem láttam előtte élőben, csak reméltem, hogy azt kapom, amit szeretnék.GoldhandRent: Hát, ha már nem lehet kapni, akkor sajnos oly mindegy.
-
maggi1886076
addikt
válasz piglet76 #5125 üzenetére
csak ez nem egy telefon tok, vagy esetleg egy 50000-es telefon. más kategória, szállítás során is sérülhet, nem országon belül jön, hanem a világ másik feléről.ha probléma van vele akkor sokkal nehezebb ezek megoldása.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
GoldhandRent
őstag
válasz maggi1886076 #5126 üzenetére
ossze kene gyujteni 50-100 embert, aki venne, szerintem ugy problemamentesebb a szallitas (ha egybe jon sok), sot olcsobb is :3
vagy tevedek?-
-
west76
aktív tag
Ez itt a redmi note topic még mindig, hölgyek, urak, az off topic jelzőt nyomjátok már be légy szíves.
-
piglet76
tag
válasz maggi1886076 #5126 üzenetére
Persze, teljes mértékben igazad van. Sajnos ez valóban nem ugyan az a kategória. Sem árban, sem szállításban.
GoldhandRent: Igen, ez is egy járható út lenne, de arra is kíváncsi lennék/leszek, hogy vajon a Xiaomi itthoni forgalmazói rámozdulnak-e a gyártó ezen termékeire, és ha igen, vajon mennyiért.
Mert sajnos a Note és az 1S árából kiindulva elég nagy és fájó árrést alkalmaznak. Magyar ügyintézés és garancia ide vagy oda, azért jelentősen drágábbak a termékek náluk. -
Fejvadi
nagyúr
válasz Milestone2 #5077 üzenetére
Nem bírsz magaddal
-
Chaser
legenda
válasz piglet76 #5129 üzenetére
legyél kereskedő majd rájössz mért... tudod van egyrészt adó, másrészt fizetni kell az alkalmazottakat, rezsi, garancia, nem olyan egyszerű ám..jah és a végén persze neked is maradjon, mert nyilván nem azért raksz bele milliókat hogy havonta a minimálbér maradjon neked...
-
piglet76
tag
19 éve kereskedelemben dolgozom, szóval sok újat ezzel kapcsolatban nem tudsz nekem mondani.
Én azonban a mai napig úgy gondolom, hogy van különbség a tisztességes haszon és a "keresleti piac kiaknázása" között. Magyarországon sajnos nagyon sokan (vendéglátóstól a kereskedőkön át a "tanácsadókig", stb...) gyorsan és könnyen akarnak meggazdagodni. Ez van.
De ezzel már tényleg nagyon eltávolodtunk a topictól... -
MolnarZolee
tag
válasz Marcikutya #5098 üzenetére
Közben megoldódott, mert túllicitáltak. Először buta módon csak a %os értékelést néztem Amúgy válaszolt az emailemre is, bevallotta, hogy fake és bármikor kész törölni a licitet, ha kérik! Már többször töröltettem licitet így, készségesen segítenek. Biztosan ők is használnak lekorlátozott mobilnetet raktárcsarnokban ebay-ezésre
-
MolnarZolee
tag
válasz tolvaj! #5094 üzenetére
Én is láttam S3-at ami úgy nézett ki, mint egy koripálya. A Redmi Note előtt Htc Desire HD-m volt, ahhoz sosem használtam fóliát, ugyanolyan körülmények közt használtam és 2 év alatt sem sikerült megkarcolni (igaz az GGIII-as volt). Szerintem a GG2 hihetőbb a Note-on. Jó lett volna, ha fólia nélkül is kibírja, mert gyűlölöm a fóliát, béna is vagyok hozzá, sokat elbasztam már
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Milestone2 #5133 üzenetére
ROM cserélgetésre
-
tolvaj!
őstag
válasz MolnarZolee #5136 üzenetére
Ki beszélt GG3-ról? Szerintem is 2-es van rajta, de inkább GG, mint DT- én csak azt mondtam, azt nem, hogy hanyas GG.... Mellesleg a linket még mindig várom
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
MolnarZolee
tag
válasz tolvaj! #5138 üzenetére
Én nem mondtam, hogy gg3-at mondtál volna! Csak megemlítettem, hogy nekem azzal volt dolgom! A gg2 (amit a specifikációkban olvastam), lényegesen gyengébb, mivel a telómon már megjelentek a karcok, mintahogy az említett gg2-es S3-on, emiatt gondolom, hogy az akár igaz is lehet! Mintha "támadásnak" vennél mindent, amit írok, pedig nem cáfoltam egyetlen szavadat sem! Mellesleg milyen linket is vársz? Elfelejtettem valamit?
-
tolvaj!
őstag
válasz MolnarZolee #5139 üzenetére
Nem vettem támadásnak tőled semmit, azért is volt a végén a mosolyka! A linket pedig nem tőled várom, csak a témához tartozik. Bocsi a félreértésért!
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
csabi236
tag
Nekem az ibuygou-s eladó Gorilla Glass 2-őt mondott és ők a xiaomi hivatalos viszonteladója,tehát lehet adni a szavukra . De a biztonság kedvéért van rajta egy edzett üveg
-
MolnarZolee
tag
Hozzátenném, hogy az én karcaimat is keresni kell, olyan aprók, nem olyanok mint az említett Galaxy s3-n voltak
-
Flexy90
senior tag
Közérdekű közlemény: MiBand TinyDeal akció $19
Xiaomi Fan
-
west76
aktív tag
Na, most először csalódtam a note-ban... lag-ol a subway surfer rajta, pedig az elvileg gyengébb hw-al szerelt lenovo p780-on lag mentesen szépen futott... Mitől lehet ez?
-
ggeleven
őstag
válasz GoldhandRent #5148 üzenetére
Valamint ki lehet kapcsolni a CPU energiatakarékos módot is az Akkumulátor használatban.
(A Real Racing 3 mikrolag-ok megszűntéséhez még átállítottam a felbontást Mid2-re, de nem tudom, hogy itt van-e ilyenre mód.)
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
őstag
Én játszom vele, kb. 10ből 1 alkalom, amikor akadozik. De ilyenkor a felület is érezhetően szaggat. Nálam esélyesen az aNag hülyül be, a 15 perces frissítés helyett 2 másodpercenként próbál egy idő után nagios adatok után kutatni
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest