Új hozzászólás Aktív témák
-
M3Ny3'T
senior tag
Ez azt jelenti, hogy most elkezdik a fejlesztést, és majd a gyerekeim (ha lesznek) talán már játszhatnak is vele.
TROLL OFF
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
anulu
félisten
lenne pár kérésem:
a) elég 500 autó, de az full detail
b) GT4 játékmenetet cakk-pakk kérném vissza! ez az xp szerzős ökörködés teljesen felesleges
c) a kihívásnak nem azt kéne jelenteni, hogy képes vagyok-e 1 menetben letolni a 24h versenyeket. nem szégyen tanulni a versenytárstól e téren (Forza4)
d) rendes törésmodell
e) ne olyan legyen már az ütközés hangja, mint amikor 2 papundekli dobozt egymásnak dobnak...röviden ennyi
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
V8TommY
tag
"A Gran Turismo kapcsán jelenleg természetesen az ötödik rész van előtérbe,"
+n.
http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ - V8TommY felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Sirandrish
legenda
-
lacika18
csendes tag
Lehet nem a legrealisztikusabb de nincs játék ami ennél reálisabban adná vissza a vezetési élményt. Forza a nyomába se ér az arcade irányítással. Nem vagyok elfogult a játék irányába mert aláírom hogy szebb lett a Forza de az autók és a pályák mennyiségébe a közelébe se ér a Gran Turismonak. De abba bízok hogy előbb jön mint az 5 és olyat alkotnak majd hogy mindenkinek leesik az álla
Üdv. Laci
-
Sirandrish
legenda
A GT5/Forza4-től nem esik le az emberek álla?
Sajnos nem volt szerencsém csak a GT4hez és a Forza3hoz de ahogy tudom olyan mennyiségű Autot/pályát mutatnak ezek a játékok olyan bődületes grafikával hogy nincs párjuk a témában.
Ez ma már tényleg kevés?Nem is olyan rég még ezzel toltam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
250el bevenni egy 110fokos kanyart nem reális?
Hát te hüle vagy[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
TazLeacher
nagyúr
Lehet nem a legrealisztikusabb de nincs játék ami ennél reálisabban adná vissza a vezetési élményt.
Ekkora bődületes hülyeséget leírni egy mondatban... Bocs, de nem tudtam finomabban fogalmazni, mert nincs rá jobb szó.
Google kereső: "autó szimulátor" Segítek: a Gran Turismo nem az.
-
lacika18
csendes tag
válasz Sirandrish #11 üzenetére
Ja tényleg hülye vagyok elfelejtettem hogy szoktam olyat csinálni amikor elmegyek valahova kocsival
Üdv. Laci
-
-
lacika18
csendes tag
válasz TazLeacher #12 üzenetére
Nem értem mi a problémád azzal amit leírtam nem megbántani akarlak de lehet csak neked nehéz felfogni. Olvasd el még párszor és le fog esni mit is írtam
Üdv. Laci
-
TazLeacher
nagyúr
Nincs mi, ami leessen, mert hülyeség. A Gran Turismo a közelébe sem ér egy szimulátornak, tehát DE van olyan játék, nem is kevés. Tehát próbáld újra, már írtam: Google: autó szimulátor. (vagy egyszerűen akár azt is beírhatod a google-ba: GTR) A GT nem az.
Tehát leírom konkrétan:
DE VAN olyan játék - nem is egy - ami ennél realisztikusabban adja vissza a vezetés élményét.
Ha már hülyeségeket írogatsz, legalább ne kóstolgass.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
amúgy pedígleg ki kell jelentsem úgy, h GT5-ben lvl35-ön, míg Forza4-ben lvl45-ön vagyok, hogy az utóbbi sokkal jobb élményt jelent. méghozzá amiatt, mert azt látom benne, amit a GT4-ben (ami számomra az etalon autóverseny) a legjobban szerettem: ha megvan az autód, h indulhass a versenyen, akkor indulhatsz. vért izzadsz, mert épphogy elég? te akartad. nincs olyan, mint GT5-ben, h a lvl12-es versenyre bemegyek egy McLaren F1-el...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
M3Ny3'T
senior tag
Lehet, hogy csak nem látott mást, mint a Forza, GT meg NFS. Nem kell elsőre menthetetlennek tekinteni.
(#8) Sirandrish: Én még mindig vidáman veszem elő a Test Drive-ot:[link]
Mondjuk ami nekem van az még csak 4 színes változat.[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
proci985
MODERÁTOR
hm, próbáld ki pl valamelyik SimBim játékot... GT Legends, Race07, RaceOn, GTR Evolution. vagy ott a Live for Speed. vagy a Richard Burns Rally.
szerintem meg fog változni a véleményed
GT6ot részemről meg meglátjuk, ha addigra lesz konzolom, akkor lehet, egyébként az is kimarad.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
lacika18
csendes tag
A live for speeden kívül az összessel játszottam. Azért szerintem ez a videó magáért beszél, ezért is veszek most ps3-at és alig várom hogy meglegyen a játék és a kormány
Azért szerintem senki ne írja le előre a 6-ot mert szerintem még egyszer nem akarják eljátszani a játékosok bizalmát. Legalábbis én nagyon bízok benneÜdv. Laci
-
Sirandrish
legenda
-
nagyúr
Na akkor jelenthetik be már most, hogy csúszni fog a játék.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
mephi666
nagyúr
haha, fejlesztik... mire kész lesz, addigra simán lesz ps4-em, végigjátszom 100szor a gow sorozatot az 5. részig és rohanok a boltba megvenni ...de addig elég a box és a forza4... aláírom, hogy arcade-ebb az irányítása, mint mondjuk a gt4-nek, de élményben ott van a toppon ...és barátnőm is pár perc alatt rákapott, holott távol állnak tőle az ilyen játékok... mégis sorban nyomtuk a köröket a nürburgringen (ami azért kezdőnek keményen mély víz)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
havasa
aktív tag
"Lehet nem a legrealisztikusabb de nincs játék ami ennél reálisabban adná vissza a vezetési élményt." - RBR, LFS, Race On, GTR sorozat, rFactor soroljam még vagy elég lesz? GT5-nek kb annyi köze van a reális vezetési élményhez, mint a Forza 4-nek, mindkettő controllerrel, legnehezebb fokozaton, minden segítséget kikapcsolva csak móka és kacagás, ettől függetlenül fun-olni a legjobb autós játékok.
mod: GT 5-höz teljesen felesleges kormányt venni...
Nem akarlak megsérteni, de ha játszottál is a mások által is felsorolt szimulátorokkal és továbbra is fenntartod a véleményed, akkor nem ültél még volán mögött.[ Szerkesztve ]
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
nagyúr
Az rbr csak a murva meg a 300 lőerő függőknek való. Nagyon jó játék, úgy 4 év gyakorlás után elég jól tudok menni vele. Az lfs-t próbáltam jó volt, de azt hiszem csak demóm volt belőle.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
mrhitoshi
veterán
Valami fizikát nyugodtan belenyomhatnak majd.
[ Szerkesztve ]
PS4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest