- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Akkor hol is vannak azok az üzleti szolgáltatások, valamint ez amit itt fortatsz, nem tökéletesen kompatibilis Windows-t nyújt komoly gondok vannak az NDIS támogatással, de nem csak azzal.
Ha nincsenek érveid, akkor személyeskedsz, na Akkor most jönnek az Apple rovatok, Beautiful, Phenomenal...
Értem akkor nincs mint mondanom egyujjas barátom Akkor a szolgáltatások listája?
(#55) cucka
Egyrészt nem általánosítva írtam másrészt gondolom komoly policy lehet a cégnél, ha még egy LDAP sincs
KOmoly IT arcok igaz? Értem.
(#54) FefeeX
Én Linuxot használok 3,5 éve majdnem nekem nem kell elmagyaráznod az IT-t, de a MacOSX még mindig sajnos elavultabb rendszer, mint a Windows, ha tettszik, ha nem. És ez nem abban nyílvánul meg, hogy mennyire kényelmes Neked. Én használtam Leaopardot 1,5 évig, de nem jött be, szóval nem tudom, akinek nem tettszik a MacOSX az hülye?
[ Szerkesztve ]
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, Számla,
- Apple MacBook Pro 15" A1286/ 2011(Teszteletlen)
- Eladó Apple MacBook Air 13" (2017) Megkímélt állapotban! (Akkumulátor ciklusszám: 192)
- Dell Latitude 3520, i5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB NVME, áfás számla, 1év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest