- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Tetszett az írás, nekem is van mindkét prociból, és mindegyiket kedvelem. Az meg, hogy melyik az erősebb, alkalmazásfüggő, de valóban igaz, hogy általában a Prescott nyer.
Ettől függetlenül nekem a 3.2-es Northwood tán a legfőbb kedvenc P4-em, van belőle nálam kettő is két külön konfigban, a másik kedvencem pedig a késői Cedar Mill-es SL9KE, ami alapból 3.4 GHz, de csak 65W-ot fogyaszt (D0-ás stepping). Ilyet tippre még olcsón be lehet szerezni eBay-ről, bár régen néztem utoljára.
Rákerestem, és igen, még mindig nagyon olcsón, és jó játszótárs.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Bevallott naptározósként én az említett FPS vagy képminőség tekintetében vett hiányérzetet úgy próbálom leginkább csökkenteni, hogy az adott kor legerősebb hardvereit -és persze különlegességeit- próbálom beszerezni. De az is nyerő megoldás, ha egyszerűen kipróbálom az x évjáratú szoftvereket az x+2 évre épített konfigokon is.
2001 végével mondjuk számomra az igazi retrónak is vége szakad, minden túl könnyűvé és gondtalanná válik. Aztán lehet, csak én voltam túl fiatal és tapasztalatlan még, és azért látom így, de mintha az XP előtti időszak tényleg sokkal szopatósabb lett volna.
-
Fred23
nagyúr
válasz czundermák #34 üzenetére
Igen, az Abit KG7-ről már sokat olvastam, egyszer majdnem vettem is, és a KT133A-s lapokat is nagyjából ismerem. De megnézném azért az összes lehetőséget, egészen a KT266A-s lapokig, de tán még azokon túl is, akár csak azért, hogy lássam, mennyit hozna mondjuk egy nForce2-es lap egy AMD760-ashoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest