Új hozzászólás Aktív témák
-
yimm
aktív tag
Üdv.
Tegnap futottam bele abba a problémába .hogy a recoverys Joestone 1.3B04 backupomat nem tudtam visszatölteni , miután kipróbáltam Beluudj update.zip-jét, majd próbálgattam a 2.2 cyanogent.
MD5 mismach üzenettel leállt a restore , így kezdhettem a beállításaimat és a használt appokat újra rakni , miután újra visszatöltöttem az 1.3B04 update.zip-et
Rájöttem Blokkolnam0 fórumtárs segítségével hogy MD5 mismach üzenetet az okozta hogy :
a recovery az SD/clockworkmod/backup mappába menti az éppen aktuális mentést amit vissza lehet állítani. A mappának ilyen elnevezése van pl: 2010-12-20.14.40.04 ez konkrétan a backup-olás időpontja. Az volt a baj hogy én ezt átneveztem hogy tudjam melyik mentés mit takar.
Na szóval az a lényeg hogy a könyvtárat nem szabad átnevezni, különben utána már nem lehet visszatölteni a mentést. -
darál0w
Jómunkásember
bwááááááááááááááááááá. megint eldobta. én meg majdnem a telefont
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz #99499520 #15705 üzenetére
Egyikunknek sincs igaza, nem olyan egyszeru a dolog...pl.nekem volt olyan mentesem is, aminek a datum formatumu neve meg volt hagyva, es megis dobalta a mismatchet... aztan mikor fel akartam rakni a 2.2-t restorebol, szinten md5 hiba volt, aztan harmadjara rejtelyesen mar ment....fura a dolog mindenesetre...
meg az mar eleg gaz lenne, hogy az sd karin hagyott fileok csak ugy maguktol serulgetnenek, nem egy termeszetes dolog lenne, nem?
[ Szerkesztve ]
Motorola Moto x
-
yimm
aktív tag
válasz Blokkolnam0 #15707 üzenetére
Most ide oda töltögetem vissza Beluudj , Joestone 1.3b04, 1.4.1 , és a 2,2,cyanogen mentéseket. Mindegyik szuperül működik.
-
Met30
tag
válasz I.papi #15649 üzenetére
Próbáld ki az Astro mentés részét. Minden egyes letöltött apk-ról, tudsz mentést csinálni. Az esetleges frissítése után más színnel jelöli, ha még a jelenlegi verziódról nem csináltál backupot. A visszarakás is egyszerű, csak kijelölöd azokat amiket szeretnél használni s egymás után felpakolja anélkül, hogy bármit is töltenél.
-
pisti19831
csendes tag
Eladtam a gt540 est nem tudom mit vegyek galaxy s lg vagy iphon ?
-
Blokkolnam0
aktív tag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz pisti19831 #15715 üzenetére
sztm keresd meg a megfelelő topikot és kérdezd meg.
-
darál0w
Jómunkásember
telo belső memoriájára van vmi esély fájlokat másolni SD nélkül?
teszem azt egy zenét...vagy 1 képet...
-
pisti19831
csendes tag
Félek hogy az új Optimus-al is csak szenvedni kel majd
-
darál0w
Jómunkásember
válasz pisti19831 #15719 üzenetére
vegyél iphonet.
ezzel mit szenvedtél?
-
SPY0817
aktív tag
válasz darál0w #15720 üzenetére
eretnek.. xd
galaxy s havan rá keret ha kevésbé akkor LG a kettő közt HTC legend és társai...
amúgy meg ha meguntad a droidot, annak szépségeit.. akkor vegyél iphone-t... :d
[ Szerkesztve ]
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Stevee83
aktív tag
Nekem smart keyboard pro van és meg vagyok vele elégedve! Akkor annyira nincs értelme feltenni hacsak nem a gyári van még?
Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
-
flatus
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy az alkalmazásokat a telefon ne a belső memóriára telepítse hanem a kártyára ezt hogy lehet megoldani? Benne van a sd kártya amit adtak hozzá van rajta hely is de mégis a belső memóriába telepít. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Stevee83
aktív tag
Egy érdekes kérdés, ha hülyeséget kérdeztem akkor szóljatok, de ha jól néztem a kijelző legfelső rétege az "csak egy müanyag lap" tehát mondhatni annak a konkrét kijelzőhöz nincs köze, csak védelmi szerepet tölt be. Ha ez a feltételezésem igaz (bocsi de telefonok felépitésében nem vagyok jártas) akkor ezt lehet cseréltetni? Ha igen valakinek van infója mi költség? Mert öcsémnek is ilyen telója van és elég szépen megkarcolódott neki. És kicseréltetné ha lehet ilyet.
A válaszokat előre is köszi.Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest