- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesli.h
aktív tag
Használja valaki az "Fx Camera" alkalmazást?
-
ClayMore
aktív tag
tegnap megkérdeztem boltban mi a helyzet készlettel.
NINCS de hamarosan jön.
ok mi a hamarosan?
NEVET a lányka és azt mondja h ha most megrendelem akkor kb 2-4 hét, de volt már olyan h egy megrendelést a beszállító visszadobott és nem teljesített. EZ hogy a fenébe lehet a XXI sz.-ban európában?
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
lesli.h
aktív tag
válasz ClayMore #3955 üzenetére
Van Telenoros ismerősöm,álláspontja szerint amig a "4xHD" és "Nexus 4" készlete nem csökken le radikálisan,addig nem erőltetik az "Optimus G". A fent említett két készülékből sokkal többet rendeltek és nem fogy a várakozásoknak megfelelő ütemben.Gyakorlatilag a három telefon konkurenciája egymásnak.
[ Szerkesztve ]
-
ClayMore
aktív tag
válasz lesli.h #3956 üzenetére
anyukájukat ha ez igaz.
amíg a nexus 4 drágábban van belistázva mint a G addig mit várnak?
a nexusnak minimum 10k-val olcsóbbnak kéne lennie mint a G-nek sztem.
a 4xhd nem tudom konkurenciája-e a másik kettőnek, elég nagy árban és tudásban a szakadék köztük.
egy a lényeg. ne várjak akkor telenorra?
105-ért van 1 év gsm garival pesten. (+posta vagy utiköli)
helyi gsm boltban 110 1 év gsm garival.
114 ért meg 2 év gyárival a telenoros (ha lenne).nem akarom 1 és 1 hónap múlva ha lejár a gari és baj van a fejem csapkodni a telefonnal mert pont lejárt az 1 év
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Jimmbo
csendes tag
válasz ClayMore #3957 üzenetére
Én a mobilexpressztől rendeltem mint itt többen, függetlenül 2 év bolti garival 110-ért. Annyi, hogy nem HUN hanem NLD azaz holland régiókódos.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
leslien
nagyúr
Na gyerekek mehet a rendelés a telenortól!!!? én mondtam
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ferrari1
őstag
válasz leslien #3952 üzenetére
Ez szerencsére nem így van! Hibázott az ügyfélszolgálatos. Van lehetőség a Telenornál a szolgáltatói korlátozás feloldására akár vásárláskor akár utána még előfizetéses ügyfeleknek is. A 2012 dec. 31.-e előtt vásárolt készülékeknél 7000, az utána vásároltak esetében 10.000 Ft a hivatalos függetlenítés díja.
Más. Feltette valaki már a spanyol 10G-t komoyosz fórumtársunkon kívül?
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
válasz leslien #3968 üzenetére
Nem biztos, hogy nekem van igazam! Ilyen könnyen feladod? Egy kollégámtól tudom. A munkahelyemen ő a kapcsolattartó a két cég között. Elég jó rálátása van a telenor dolgaira. Ha most rossz infót adott meg, akkor én is félreinformáltam most mindnkit. Ebben az esetben bocsi! Ill. felhívtam egy ügyfelest és rákérdeztem. Csak az időpontban mondott mást, ami szerinte 2012.08.30. De mindegy is. Akinek szügsége lesz rá úgyis utánajár a dolognak személyesen.
Hátha valaki talál benne fontos infókat magának Telenor -
[ Szerkesztve ]
-
lesli.h
aktív tag
A lányomnak vettem egy Samut 7x volt szervizben 3 hónap alatt,mégsem cserélték ki végül eladtam.
Magamnak vettem egy Sonyt erre küldtek egy 37 óra beszéd idővel rendelkező használtat.
Másnap vissza vittem.Rögtön azt mondták,hogy én voltam.Az volt a szerencsém,hogy az átvételtől
számítva csak 19 óra....valamennyi telt el.Így nagy duzzogva vissza adták a pénzt,de abból is csak a telefon árát. A futár szolgálat díját nem. Nekem + 5 rugóba került ez a kis Pesti túra. Én akkor megfogadtam
"sufni" garancia soha többet.[ Szerkesztve ]
-
maki12
senior tag
-
Sógi
addikt
válasz lesli.h #3970 üzenetére
Ilyen esetekben nem kell sokat szenvedni, be kell jelenteni egyből a fogyasztóvédelemnél, leírni a problémádat, csatolni a számlát és garanciajegyet + ezt megemlíteni a boltnak és már intézkednek is, ezt onnan tudom, hogy jártam hasonlóan, mint te, én így intéztem és azonnal kaptam egyszer új készüléket, meg egyszer vissza pénzt is, kellemetlen szitu volt, még meg is fenyegettek, de nem hagytam annyiban...
-
vfeco
aktív tag
Bluetooth fülesre akadozva tolja ki a zenét. Apró kihagyások hallhatók.
Ez igen zavaró. Másnak ilyen probléma? esetleg megoldás? -
ClayMore
aktív tag
csütörtökön meg is jön a drágaszág
-
ClayMore
aktív tag
végül a mobilexpressz mellett döntöttem.
ma rendeltem, és csütörtökön ki is hozzák. nillkin nincs nekik, de elég occó a képernyő fólia.
-
lesli.h
aktív tag
Igen teljesen igazad van. Ha még Pesten laknék így tettem volna. De 40 év Pest után 13 éve vettem vidéken
egy portát,ahogy itt nevezik a családi házas ingatlant. S innét már nehezebb intézni a dolgokat.Ráadásul
5 éve állandóan éjszakás műszakban dolgozom,hétfőtől vasárnapig,a pihenő meg oda esik ahova épp beleférek.
Így elég nehéz hivatalos ügyeket intézni. -
ClayMore
aktív tag
ha egy hdmi-mini usb átalakítóval kinyomom a képet pl monitorra akkor működnek a játékok ugyi?
van olyan játék android telókra amiknél amikor kinyomom a képet a monitorra/tv-re a telefonon a játék nem kerül megrajzolásra, csak a kontroller?
-
Riuko
senior tag
válasz lesli.h #3983 üzenetére
"vettem vidéken egy portát,ahogy itt nevezik"
Mi "egyszerű" vidéki emberek nem portának nevezzük a kertes házat, hanem az üres telek számunkra a porta.
Te valószínűleg kertes házat vagy másnéven családi házat vettél amihez szinte mindig tartozik kert vagy udvar."A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
-
ravebp
senior tag
valahogy nem megy sehogy se a root ezzel ami xdan fent van(currentroot.bat)-os cuuc
Tudna vki segíteni?Rave
-
koxminator
senior tag
válasz komoyosz #3993 üzenetére
megsúgom, hogy az LG magyar hivatalos oldalán is fent van a terméktámogatás alatt a tudomásom szerinti legfrissebb, szerintem megbízhatóbb, mint egy ilyen szoftpédia szerű dzsunka oldal...
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
komoyosz
csendes tag
válasz koxminator #3996 üzenetére
Persze az LG a legjobb :-)
-
carlosca
tag
Nah majd mindjárt meg küldöm itt a melóhelyen a 10G -t, mentek már mindent.
Azt észre vettétek már hogy van hogy nem minden fájlt akar átmásolni pc-re ? pl ékezetes APK vagy ilyesmi, kár át kellett neveznem. és az hagyján de ha másolsz mondjuk 8GB nyi anyagot és véletlen az egyik nem tetszik neki ékezet miatt vagy egy - miatt akkor ott abba is hagyta a másolást, és derítheted ki hol hagyta abba meg van mindened stb.grrrrrrrrrrrrrrrrr
-
koxminator
senior tag
válasz carlosca #3998 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy ha nem MTP-ben van az USB kezelés másolásnál, hanem egyszerű csak töltésnél, akkor hibázik másolásnál.
Ha MTP üzemmódban van, akkor hiba és fájlkihagyás nélkül másol. Ezt esetleg még érdemes kipróbálni..Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
ClayMore
aktív tag
user manualból a kedvencem:
"Robbantási terület
Ne használja a telefont robbantási területen."Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest