- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz vulnrea #1750 üzenetére
Az tényleg nagyon messze van
Én is láttam egy másik gsm boltnál ue amit te, írtam nekik mailt, én is választ várok, mert elvileg lehetséges, hogy van 8-as is belőle, ha jól olvasgattam róla, de nagy valószínűséggel csak elírás lesz!
Én a [mobilexpressztől] rendeltem meg, ez volt mai napon a legolcsóbb ajánlat! Elég korrektnek tűnik, minden részletesen le van írva a weboldalukon. De szerdán többet is tudok mondani, mikor megyek a telóért, elvileg még jár 1e huf kupon is ajándékba, csak el ne felejtsem jelezni nekik, aztán meg látjuk, hogy megkapom-e és original lesz-e a telefon doboza és a többi...Tényleg! Srácok! Itt is valami LG-s matricával van leragasztva a doboz és fel kell vágni, mint samsungnál????
[ Szerkesztve ]
-
vulnrea
aktív tag
Köszi az infót megfogadom! a három megnevezett gsm boltról már hallottam (partnero, m.expressz, b-tel)
Most vettem volna meg Június elején, de amikor már összejönne minden akkor szoktam koppanni általában, ilyen a formámOppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
Sógi
addikt
LG-s matricával, imeivel vagy mindkettővel van leragasztva a gyári csomagolás/doboz és fel kell vágni? Ebben a kérdésben segítsen valaki, kérem!
(#1753) tapaizo: Ez megnyugtató, köszi, tőlük még nem vásároltam, de sokszor láttam őket a neten!
(#1757) tapaizo : Reméljük választ is kapunk
Elég punnyadt ez a topic, fel kéne pörgetni cseppet..
Úgy érzem jó lesz ez a telefon, de akkor miért nem pörög? Kiba*szott marketinges világot élünk...A samsungot meg szét lehet romolni, aminek sokszor semmi értelme...Inkább egy ilyen, ami full stabil, hát neeeeem?
Majd xda-ról nézünk pár okosságot[ Szerkesztve ]
-
ZXR750
csendes tag
Valaki megtenné, hogy felteszi ezt a progit Battery monitor widget. Csináltam egy gyári visszaállítást, feltettem a porgit, megnézni, hogy mennyit tölt az akksiba. De valami nem ok, ugyanis töltöre dugva kiirja,hogy AC csatlakoztatva, de mellett azt írja, hogy lemerülés! Kiváncsi vagyok másnak mi a helyzet, mert ne ott töltést ír, amit kellene egyébként, akkro vagy az akksim vagy a töltőm rossz. Vagy már a rossz töltőtől az akksi is! :/
Előre is köszi!
-
ytooc
tag
Ez a matrica van rajta csak. Igen fel kell vágd, máshogy nem tudod kinyitni a dobozt.
A topic meg nem pörög, mert a telefont használjuk. Megy szépen, nincsenek vele bajok. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G
-
Sógi
addikt
válasz tamcsu10 #1759 üzenetére
Az importőr matricája mit takar részletesebben?
..És a gyári LG-s hogy néz ki? Nem tudnád lekapni a 13 mp-s kameráddal a dobozt?Sorry, de túl preckó vagyok ...és nagyon szeretnék már LG Kib*szott GÉ örömteli tulaj lenni
(#1762) ytooc: Big THX! Csak az zavar be, hogy youtube-on többféle unboxing(kicsomagolos)-os videót láttam és ezért vagyok nagy érdeklödő minden kedves G Tulaj véleményére!
HOL VETTED?[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
-
koxminator
senior tag
Jó, akkor én kérdeznék.
Aki S3-ról váltott: recovery mód van, ugyanolyan van, ugyanúgy kell belépni? Ha jól értem, root előtt kell bootloadert nyitni, ugye? Ki az, aki ezt már csinálta?
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Gameboy77
aktív tag
Én a B-tel-től rendeltem,Pick-Pack-Pontos átvétellel.
Pukkancsfóliás belsejű borítékban érkezett a gyári doboz,meg egy hálózati átalakító,mert az enyém HKG régiós.
A doboz semmivel sem volt lezárva,legalábbis nem utalt rá elvágott matrica,vagy bármi zárjegy.
A gyári adatokat tartalmazó matrica a doboz alján van,a garijegy a dobozban volt,tehát kinyitották a boltban,a tartozékai gyári zacsikban voltak,látszólag eredeti állapotban.
A telón minden gyári fólia fenn volt.Szerintem az ázsiai telókat a boltban "honosítják"szoftveresen.
koxminator:rootoláshoz nem kell bootloadert nyitni,keress rá a rootolásra,már sokszor lett linkelve.
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Találtam a dobozban a kis kézikönyv mellett egy francia iratot:
Conditions Generales De Garantie-LG Electronics France.
Ez lehet a garipapírja,meg az expansys-os számla?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Sógi
addikt
válasz Gameboy77 #1768 üzenetére
Érdekes...Én arra számítok, hogy lesz matrica (imei vagy koreai egyedi vagy valami sima tapacs, amin látszik leszedésnél/megbontáskor, hogy "nehéz" gyári állapotúra vissza ragasztani), amit fel kell vágjak, mivel eus-nak és gyári csomagolásnak ígérték!
Ha nem lesz amit felvágjak, simán hátat fordítok az eladónak, miközben közlöm vele, hogy ez nem gyári csomagolás, szépen kisétálok és eszek egy fagyit a sarkon(#1772) tamcsu10 : Tehát tuti, hogy lesz a dobozon matrica, amit fel kell bontani, akár az eddigi összes samsung, koreai telómnál! Köszi! Ezzel megerősítettél
[ Szerkesztve ]
-
lesli.h
aktív tag
Játszik valaki az Iron Man 3 játékkal?
Ha igen írja már meg legyen szíves,hogy lehet a játékon belül rendesen kilépni,ha már nem szeretnék játszani.Nincs mobil netem,nincs bekapcsolt Wifi,ma mégis 3 értesítést küldött a játék,vagyis futva maradt a háttérben.Akár privátban is várok egy kis segítséget.Előre is köszönöm. -
-
ytooc
tag
válasz lesli.h #1778 üzenetére
Rakd ki ezt, aztán nyomkodjad bőszen. Csak leáll az app
Egyébként nem tudom milyen gyakran kell nyomkodni ezt a gombot, gt540-ről jövök, és ott azért szükség volt rá. De ahogy figyelem, ez szépen megy akkor is, ha a háttérben fut egy két dolog...
LG Optimus G
-
Sógi
addikt
Katt a képre, nagyításhoz...
(#1784) ytooc : Androidnál csak növeled az akkufogyasztást, ha egyfolytában nyomkodod a memória törlést Olvasd el az android alap működési elvét! Memóriában tartja azokat az appokat amitket használsz, ha törlöd, akkor minden újra be kell töltenie, és az energiával ját...
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Mennyire életszerű,hogy egy átlaguser így méregeti a partifotóit,vagy a nyaraláson készülteket...
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
koxminator
senior tag
valaki valamelyik nap linkelt egy xda-s kamera javítást, de azt cwm-ből kellene felrakni, és az állítólag elég jelentősen javított a kamerán...aki esetleg kipróbálta, tehetne egy próbát
ha nem, akkor majd én, ha meglesz a teló végre
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
T78
csendes tag
Sziasztok!
Megrendelés előtt vagyok, már eldöntöttem, hogy LG G Opt. tulaj leszek.
Engem idegesít a tudat, hogy kis sufni bolttól vegyek ilyen drága telefont. Pl. a mobilexpressz kb féléves cég. Tudom mindenki elkezdi valahol, de a mai világban nekem megérne pár ezer Ft-tal többet, hogy megbízható cégnél vegyem. Tudtok ajánlani ilyet? Vip Phone-t ismeritek? -
Sógi
addikt
válasz csababarca #1788 üzenetére
Ez most nem túl egyértelmű hsz részedről, vagy csak én nem értem mire szeretnél kilyukadni?
(#1789) koxminator: Nyugi, amint megkapom a telefont, belakom, rootolom és ugrik is fel/tesztelem az xda-s cuccot Sztem bőven többet ki lehet hozni ebből a kamerából...
Itt egyszerű a gyári visszaállítás? LG-ben viszont nem vagyok otthon, de gondolom egyszerű...(#1790) T78: VIP full tuti + gsmline, elvileg, ők ezer éve cégek, aztán nehogy csalódj bennük...Nem jelent semmit, ha egy cég újkeletű, legalábnbis sztem... Vagy, ha telenoros vagy inkább áldozz rá 10-15 ezerrel többet és vedd meg praktikummal, egyébként valszleg pár kattintás feloldani a telefont...
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
Csak annyi,hogy ha nem így nézed a képet, ennyire ronggyá zoomolva, hanem normál minőségben,akkor nincs akkora eltérés.
Lehet jobb az S3 kamerája,de nem annyival,hogy kárpótolja az egyéb hiányosságait a G-vel szemben.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
finu
tag
válasz migabi24 #1786 üzenetére
Mibe marad el,a képeket nézne szín hűbb az LG nézd meg a pantone skálát,a fekete fehér képet,a barnás szőke csaj haját.
EricssonGH337,388,T10,T28,Nokia8110,8210,6210,5210,6510,6310,8310,6230,6310i,7250i,6230i,6280,6288,8850,6300,LG4XHD,Optimus G,G2,G3,G4.Mate9,Mate10 Pro,P20 Pro, Mate 20 Pro.P30 Pro.P40 Pro.P50 Pro.13 Pro Max.14 Pro Max.15 Pro Max. 15 Pro. 16 Pro.
-
csababarca
őstag
Egyébként S3 topicban láttam írják a vakítást,hogy nagyon melegszik.
MICSODA??? egyáltalán nem melegszik, az L7-m jobban melegedett ennél,pedig az 10edennyire sem volt meghajtva...kamu samusok, meg a szappantartójuk.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Sógi
addikt
válasz csababarca #1792 üzenetére
Ne haragudj, de nem rongyrázásnak szántam , ez egy sima AF kép 8 mpx-en...Semmi makró vagy zoom...
Én nem a G ellen vagyok, sőt, alig várom, hogy átvegyem szerdán és leteszteljem egymás mellett ugyanolyan beállításokkal a fényképezőjét S3 mellett (persze számomra ennek nem sok értelme..), ...mert hangsúlyozom(!) engem nem igazán érdekel a fénykép minősége, mert nem vagyok nagy fotós, inkább a hw és sw összehangoltsága, a telefonhívások minősége, az összeszerelés minősége, a külső csodálatos megjelenése, a wifi és 3G sebessége, a telefon megbízhatósága és az akku ideje érdekel igazán!!!
Viszont most megmondom, hogy láttam tesztvideókat és utána olvastam, hogy a jobb GPU végett, szebb videókat készít! Lehet most tévedek, de ez jött le a tesztekből számomra...[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
-
lesli.h
aktív tag
Hol lehet a felhasznált adatmennyiséget (mb) megnézni ebben a készülékben?
-
ZXR750
csendes tag
Vegyetek egy DSLR-t, abból ha értessz hozzá, jó képek potyognak én is egy K-5-öt nyúzok!
Nem izgat ennek a kamerája, de egyébként teljesen használható és jó arra amire való....szerintem..
A video is rendben van. -
törölt tag
Apropó hangminőség!
A hívás közbeni hangminőség milyen?
Jól szól a hangszóró, nem halk, nem recseg, tiszta és érthető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest