- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konyika
senior tag
Próbáltam vissza lépni CM11-röl CM 10.1.3-ra, de a boot logónál nem jutok tovább!
Mi lehet a baj?
Hanics:
Hogy áll az új ROM-od? Már nagyon kíváncsi vagyok -
Tomix24
addikt
Srácok, ha telepít valamit a telefon, vagy csak chatelek, vagy bármit csinálok, de nem a fő képernyőn, akkor eközben eltűnnek az asztalról az ikonok, és csak 1-2 másodperc után rakja oda vissza őket..
Ez mitől van? Gyári minden, és előző telefonjaim nem csináltak ilyet. -
Konyika
senior tag
válasz Tomix24 #25552 üzenetére
Üdv a klubban
Mindenkinek így kezdődik.
A gyári ROM sajnos ilyen. Jönnek az ujratöltések, akadások. Az ember nem ezt várná el egy négymagostól. De ez van!
Factory retesz után egy pár napig javul, de aztán minden kezdődik ujra!
Sokan ezért álltak neki ROM-ot cserélni, többek közt én is! Nem bántam meg, ezerszer jobb lett a telefon
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Tiger. #25559 üzenetére
Nem, de ez az ogre stílus amit képviselsz senkinek nem kell. Itt. Mehetsz a HTC topikba, ha jól tudom, aztán istenítsd. A másik meg, hogy fogj a kezedbe mondjuk egy G2-t vagy G Pad-et és utána ajvékolj, hogy "két betű elgé, elgé"
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Tiger.
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #25560 üzenetére
a g2 elég jó de műanyag gyenge anyagból van legalábbis ezt mondják,nekem is volt ilyen készülékem és azért írtam lg 2 betű mert nem egy nagy szám sajna egy s2 is erősebb nála.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Destroyer 4x #25562 üzenetére
Sg2 a 4xhdtól erősebb nem tesztben, működésben.Most olvasom én is bocsi azt rosszul fogalmaztam.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
pulutodurumo
őstag
Szerintem ezt a személyeskedést abba kéne hagyni (Bali ez neked szól). Én értem hogy jobb az új telód Tiger, de már többször leírtad. Maradjunk a témánál. Az pedig a 4X.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Tiger.
nagyúr
válasz pulutodurumo #25568 üzenetére
Ok rendben
-
bali73
tag
válasz pulutodurumo #25568 üzenetére
Rendben
-
bali73
tag
Segítséget szeretnék kérni.Felraktam ezt a kernelt:https://app.box.com/s/1r62f3ue7ycif711qy07.
Újraindítás után csak pörög pörög a cyan kerék de nem akar elindulni.Mit csináljak? -
tfery
tag
Milyen beszélgetés rögzítő app-ot használtok? Én többet próbáltam de nem igazán működtek.
Üdv mindenkinek TferyMa kezdődik életem hátra levő része.
-
GyurCitrom
csendes tag
Sziasztok!
Boldog tulaja vagyok egy ilyen készüléknek, viszont a napokban felfedeztem 1-2 apró és egy nagyon zavaró hibát.
A nagyon zavaró az az hogy bizonyos időközönként gondol egyet a telefon és kikapcsolja az én mikrofonomat vagy nem tudom, ennek következtében én hallom a másik félt viszont ő nem hall engem.
Olvastam itt a fórumon hogy ez szoftver hiba, másnál is jelentkezett már. Javítsatok ki ha tévedek.
A kérdésem a következő lenne: amennyiben lecserélem a gyári rom-ot egy custom rom-ra melyiket tegyem fel?
Tudom próbálgatni kellene, de én kettő között vacilálok: Cyanogenmod vagy Hanics v3.
Szerintetek melyik?
Illetve rémlik valami hogy a Hanics v3-al volt 1-2 hiba. Mik ezek?
A napi használatra melyik a jobb?
Illetve üzemidőre?
Még annyi hogy a Hanics v3-at feltehetem CWM-mel amit az All In One rak fel vagy azt mással kell?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Tisztelettel
Gyurcitrom!Motorola Defy Miui-hu 2.4.20 1Ghz
-
rgeorge
addikt
Még mindig keresve a Nillkin flip tok utódját erre bukkantam. Ezt csak én nem értem?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Valaki1234
tag
Sziasztok!
Eredeti gyári ROM-os készülékkel lenne egy olyan problémám, hogy a helymeghatározás néha nem működik automatán. Pl Viberben, FB mesengerben ha be van kapcsolva a helyzetjelentés, akkor sokszor nem hajlandó frissíteni a helyzetemet, hanem egy korábbi lokációt küld el mindig. Valaki találkozott ilyen problémával?
-
Konyika
senior tag
válasz GyurCitrom #25575 üzenetére
A CM 10.1.3 stabil verzióját ajánlom.
Jó a Hanics v3 és a CM11 is de nálam pár nap után belassulnak, akadnak.
All in one tool kittel felrakott CWM nem jó a kitkat rom-okhoz. A TWRP-t ajánlom, szintén benne van a all in one-ban.
-
Destroyer 4x
tag
válasz GyurCitrom #25575 üzenetére
Szerintem a mikrofonos hiba mindenkinél jelentkezett. Tudom nehéz megérteni, de próbáld ki mindkettő romot és amelyik neked tetszik azt hagyd fent. Amikor ezt a telefont vetted (legalábbis remélem) saját tetszés alapján választottad. Rakd fel először a hanics 3-at szerintem a sima CM nem nagy durranás
-
GyurCitrom
csendes tag
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Amint lesz egy kis időm neki is esek.Motorola Defy Miui-hu 2.4.20 1Ghz
-
bali73
tag
A cyanoknál érdemes az RC változatokra frissíteni ?
-
GyurCitrom
csendes tag
még annyi lenne hogy valamelyik rommal javul az üzemidő vagy csak romlik?
Motorola Defy Miui-hu 2.4.20 1Ghz
-
Konyika
senior tag
válasz GyurCitrom #25586 üzenetére
Rosszabb nem lesz, de jobb sem!
Ha használod fogyaszt de cserében gyors, ha zsebben van és csak telefonálsz két napot is kibír
A Tegra 3-om ilyen
-
Klaymen
tag
Használ valaki busybox, openvpn párost?
-
hanics
aktív tag
-
Cranox1090
csendes tag
Srácok. Segítenétek? Vissza szeretném rakni a gyári rendszert de nem tudom mi a folyamata.
-
Konyika
senior tag
válasz Cranox1090 #25596 üzenetére
Hsz 1
A KDZ.vel kapsz egy gyári rendszert
-
dimrus2
tag
válasz hanics #25594 üzenetére
Üdv!
A Hanics v3 rom-ot használom, mióta le lehetett tölteni, tegnap felraktam a kollégámnak is, és akkor szembesültünk azzal a problémával, hogy nem látja a sim kártyán lévő névjegyzékét, és nem is lehet rá másolni vagy rajta létrehozni névjegyet. Ezt én eddig azért nem vettem észre, mert nem használom a sim-et névjegyzék tárolására. Mi lehet a gond, és lehet-e ezen segíteni? Ja a sim kártyát átrakva,egy másik, nem okos telefonba látni rajta a névjegyzéket.
Amúgy a rom tökéletes, én nem fogok a sim miatt másikat rakni a telóra.
Segítséget, előre is köszönöm!LG G4 Titan/Arany QC, LG G3, LG 4xHD, Motorola Defy, Nokia több típus éveken át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- TCL LCD és LED TV-k
- NBA és kosárlabda topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest