- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
-
Tiger.
nagyúr
-
törölt tag
találtam egy oldalt, letesztelem és írom hogy hogy sikerült felerősíteni a hangot nem csak a 4x-nek vannak ilyen hibái
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz #97246720 #24764 üzenetére
Nálam most néztem mikor hívtak tudtam szabályozni a hangot és jól hallottam akivel beszéltem.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Én ebben nem vagyok biztos anno olvastam és ennél nem volt benne hogy tudná.Az lte sek azok tudják .
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
törölt tag
válasz Tiger. #24770 üzenetére
a HD hang alap feltétele a 3G/HSDPA/HSPA+/LTE, jobb hangminőséget biztosít telefonhívás közben(majdnem olyan mint ha skype-on beszélnél), de az nem függ össze azzal hogy egy telefon 3G-s akkor a HD hangot is tudja,processzor-, szoftver és hálózat függő, itthon elsőként a Telekom vezette be, majd a Telenor, a Vodafone ennyiből le van maradva majdnem évekkel, mert nála nincs HSPA+/LTE hálózat, se HD hang, a Voda mobilnet sebességbe a HSDPA-val 7,2Mbit-et tud max még a Telenor és a Telekom HSDPA 14,4 Mbit, HSPA+ 21 Mbit letöltési sebességgel bír, az LTE meg 21/42/60/80/100 Mbit itthon,
-
-
törölt tag
-
shunter
aktív tag
Magyarnyelvű, NFC TAG írót tudtok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hanics #24735 üzenetére
igaz ebben az állogatásban igazából kárt senki sem okoz csak ha úgy állítja be akkor jól lelassul a telefon annyit kiderítettem hogy a gyári rendszer is interactive cpu skálázást használ de noop i/o ütemezést a flash meghajtó miatt anno mikor htc hd2-m volt, abban 1 gigás scorpion proci volt, ott a cm7 ben volt olyan smartassv2 cpu vezérlés, az akkukímélő volt és a teljesítmény is ott volt a szeren, a 4x max ondemand-ot vagy az interactive-ot tud normálisan használni ami viszont az interactive javára dönt az az hogy jobb mint az ondemand, simábban és gyorsabban skálázza a cpu frekit, viszont az ondemand-nál semmit nem ér a sio, az csak a deadline-al tud normálisan működni, de kinek a pap, kinek a papné saját hibáiból tanul az ember, csak ne tegye tönkre a telefont, mert a 4x-ért kár lenne
[ Szerkesztve ]
-
szaszalino
csendes tag
Én tegnap vettem a páromnak F6-os készüléket - hát, mit ne mondjak, cseppet meglepő a működése. Kissé irigy is vagyok, nagyon jól pörög, akadásnak nyoma sincs - bezzeg néha a 4X-em elpirulhat mellette, hiába a nagyobb felbontás, hiába a szakajtó procik.
Reggel elvitte munkába, most 87%-on áll az aksi. Érdekes, a 4X-be a LED értesítés, és az LTE sem fért bele bár tudom, ezt a Tegra nem támogatja. Most mégis azt mondom, nagy átverés volt az LG-től a 4X, és az F6-ra meglessz a gyári KIT KAT is. Röhej hogy nekünk nem. Nagy "népművészeti váza az LG is, csak annyi különbséggel, hogy lényegesen olcsóbbak a készülékek, de amúgy, ezek sem különbek a többi multinál![ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szaszalino #24779 üzenetére
Aha és gondolom a párod pont ugyanannyit "hajtja" a cuccot, mint te... Bármilyen mai telefont lemerítek neked 60-80 perc alatt, ha használom.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
törölt tag
válasz szaszalino #24779 üzenetére
vegyük számításba hogy mikor kiadták a 4x-et még elméleti megvalósításba volt az lte, a kikat-ről csak annyit hogy nincs hivatalos döntés és álláspont arról hogy a 4x meg-e kapja vagy sem, pletyka az terjeng rendesen, de csak az a biztos ami már elmúlt amúgy a tegráknak nagy hátrányuk hogy melegednek, de nem tudom hogy azt tudja-e itt valaki hogy a GeForce ULP 3D gyorsító ami a telóban benne az 12magos vagyis kell neki energia, az andreno szériával ellenétéban azok csak 1 maggal dolgoznak csak megkülönböztetés miatt, a lumia 820-on sokkal csúnyább a grafikája a Minion Rush-nak mint a 4X-en,élethűbb sokkal és részletesebb! vagyis mondhatjuk azt is hogy az LG 4XHd egy igaz erőgép korához képest a 4x1500+segédmag(500), kell neki az energia, ja és hozzáteszem talán más mobilba nincs is energiatakarékos segédmag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szaszalino #24783 üzenetére
nekem a 4x feltöltve, zsebben tarva még szar aksival is kibírja a 8órás műszakot wifi és mobilnet nélkül ha játsznék is rajta 2-4 óra után tölteni kéne
-
szaszalino
csendes tag
válasz #97246720 #24784 üzenetére
Nem is ez a a fő lényeg, persze, értem én hogy fogyaszt, mert van benne cucc. Pont ezért is vettem anno, mert azt hittem pörögnek benne majd a dolgok, de ehhez képest mindig trükközni kell valamivel. Most is hű vagyok a márkához, mert azért annyira nem csalódtam, csak érdekes, hogy egy olcsóbb, kisebb tudású készülék beint nekem
-
törölt tag
válasz szaszalino #24786 üzenetére
próbáld kin nagyon jó teszt alany az Asphalt 8, nézd meg ezeket: betöltési idő, töltési idő, grafika
-
törölt tag
válasz szaszalino #24788 üzenetére
sajna pont nincs benne hasonló van de az semmi érdemlegeset nem ír ki,a cpu stats meg szépen jelzi az értesítősávon hogy épp mennyire terhelt a proci, a fejlezstői menüben is hasonlót tudtsz aktiválni, de az csak átlagot mutat és az épp futó aktuális folyamatot jelzi
-
törölt tag
válasz szaszalino #24788 üzenetére
amúgy teljesítménybe simán odaveri a 4X az F6-ot eleve azértis mert a 4X 5magos(4+1)4x1500+500 32kB L1 cache/mag, 1MB L2 cache, GeForce ULP 12 magos 3D gyorsító OpenGL ES 2.0-val, az F6 2 magos 2x1200 16kB L1 cache/mag , 1 MB L2 cache, Andreno 305 1magos 3D gyorsító+nem támogatja az OpenGL ES 2.0-át
-
Tiger.
nagyúr
válasz #97246720 #24791 üzenetére
Az opengl es 2.0 ról csak annyit hogy nézd meg az antut benchmarkot a végénél pont azt teszteli katasztrofálisan lassú,sokat nem veszt vele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tiger. #24792 üzenetére
az a baj ez antutu igazából már 3.0ra van kiélezve, tuti hibásan mér a program, ez ugyan olyan mint cn, minél újjabb a tesztprogi annál erősebben hajta gpu-t, teszem azt, egy 3dmark 2001-el több pontot érne el a kártyám mint 2012-vel, vagyis a antutu-ban lévő opengl 2.0 teszt az 3.0-ra íródott nem 2.0ra, na nehogymá egy galaxys2 1,5szer jobb telefon mint a 4X, hadjuk már ezt a hülyeséget
-
törölt tag
válasz Tiger. #24792 üzenetére
az antutunak van egy kimondottan opengl es 2.0 teszt progija az 2705, az antutu meg csak 2d/3d-ben a 3d 2976, igazából ez is csalás mert az S2-ben ezerszer szarabb grafikus gyorsító van, maga az igaz teszt az egy játék, pl. a real racing3 vagy az asphalt8 mind2 opengl es 2.0-ás, a progik szaggatnak, a játékok meg zökkenőmentesen mennek, legalábbis nálam
-
-
törölt tag
válasz szaszalino #24795 üzenetére
nekem nem rég óta van 4X-em, de nekem főzött romnál csinált fagyásokat hívásoknál, a gyári sosem,minden rendszernek meg van ez előnye, hátránya, a főzött romokat lehet sufni tuningolni rendesen, a gyárit nem, viszont a gyári rendszer az ami igazán illik egy készülékhez, főleg ennél a tegra3-as cpu-nál, a gyári rendszer rendesen jkezeli az 5 magot, a főzött viszont sajna nem azt vettem észre hogy a CM10 és CM11 romok folyamatosan járatják az 1es és 2es magot, mintha nem látná, nem ismerné a segéd magot ami a telóban van, nekem főzött rommal rommal jobban merül a teló mint gyárival, viszont a főzött romban több a szabad ram memória, hanics gyártott egy romot, abba van hogy 700-800 MB a szabad ram, még a gyáriban nekem max 300 MB-ot sikerült felszabadítani
-
szaszalino
csendes tag
válasz #97246720 #24796 üzenetére
Teljesen egyet értek veled, ezt én is pont így tapasztaltam. A különbség csak az, hogy a gyári rom nekem produkált olykor-olykor fagyást. Gondoltam, pont ezért próbálnak a tőlem okosabbak megoldást találni és ezért állnak neki főzni. Több tucat moddolgatáson hajtottam már át a ketyerét, de aztán mindig visszatértem a gyárihoz, mert ha néha nyűgös is, még a gyárinál akkor sincs jobb (ha most ezért meg is köveznek, akkor is ez a véleményem) bár minden tiszteletem a moddereké. Talán egyszer összehoznak egy jó rendszert, gondolom sokat agyalnak, mert magától a hardvertől gördülékenyebb, étvágytalanabb rendszert vártunk) mert ha őszinték vagyunk, mindenki többet várna...
Igazából az a legbeszédesebb (az már csak álom, hogy érkezik gyári frissítés) persze, hívatalosan nem mondja ki az LG, de a 4x HD fejlesztésről már rég lemondott, és az ezért mindent elmond, mert ha valaki tudja, az LG-nál pedig tutira jól tudják mi a rendszerben a hiba, az szoftveresen már javítanák, de gyanítom, a hardvert túltervezték...
Valahol olvastam, az LG-nél sokan reklamálnak felbőszülve ezzel a készülékkel kapcsolatban, de szép csendben hallgatnak.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #24780 üzenetére
+1
Szaszalino
Nem értem,hogy pl Dj-vel mi használjuk ezer éve és nem sírunk ennyit......nekem lassan 1,5 éves,de olyan hibákat szokot produkálni,amit bármelyik topikban olvashatsz....ha belegondolsz 2 éve jelent meg a teló és akkor nagy lehetőségnek tünt a tegra 3,persze hogy próbálkoztak vele és az s4 snapi utána jelent meg. Sajnos a piac a snapi fele tolódott el,ezért a fejlesztők is inkább azt favorizálták. Ha te lettél volna az lg helyében te is arra koncentrálnál.....haveromnak pl s3 van,nem cserélnék...az F6 meg egyszerű mint a faék...4,5 kijelző,2 mag,28nm csíkszélesség, qHD(540*960),2460 mA aksi...van még kérdésed?Még szép,hogy tovább bírja az aksi......[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest