Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hanics

    aktív tag

    válasz 5-htp #20013 üzenetére

    1. Melegszik a ketyere. Persze ha csak használod akkor.
    2. Védelem miatt van hogy a fényerőt egy bizonyos százalék fölé nem tudod vinni. ( nézz utána interneten, hogy miért is ) Röviden Védi a telefon kijelzőjét mivel az érintőkijelző hajlamos a meghibásodásra a nagy meleg hatására, nyugi nem tönkre megy csak pontatlan lesz, de szervizben azon segítenek :) Másik dolog. Még mindig meleg a ketyere. Kijelző fűti is rendesen az alkatrészeket, és hát a kijelző alatt található a telefon kis 40nm-s lelke a Tegra 3 lapocska ami nem szereti ha 200 fokon működik. Tehát e miatt is van hogy szórakozik fényerővel.

    Javaslom neked az automata fényerőt. Verőfényes napsütésben puszta közepén egy deka fa vagy bokor vagy árnyék nincs a közelemben tökéletesen lehet használni. Meg amúgy is :) 50% felett valahogy nekem kisüti a szemem.

    Eddig semmi hibáját nem találtam a telefonnak. Pedig dózerólom rendesen. Max annyi hogy merül :) De hát utoljára ami telefonnal megvoltam ilyen téren elégedve az a Nokia 3210-3310-esem volt :)

    ---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985

Új hozzászólás Aktív témák