Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz peter_27 #18243 üzenetére
Leírásod alapján te sűrűn cserélgetsz romot. Aki nem cserélget, hanem használja, annál meg előjön előbb-utóbb. Nyilvánvalóan szoftveresen is van oka a hiba kialakulásának, de összességében ez a hardver, szoftver és idő ,,együttállása'' után jön elő.
A kijelentésed pedig a te helyzetedre igaz, a lehetőség adott, hogy nekem ellentmondj. A lényeg a lényeg, ha neked jó, örülj neki. A helyzet ettől még fennállsimi12345:
Nekem is csak gyári romok vannak/voltak fent.[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Rover623
félisten
Nyammogtunk a flash lassúságán...játszottam kicsit az SD cache méretével (SD booster a Marketről) és most minden teszt szerint sokkal gyorsabb!
De ami a lényeg: érzésre is!primus inter pares
-
Naras
őstag
válasz korpicschess #18251 üzenetére
Hát, egy Battery stats resetet lehet nem ártana ellőnöd... ha volt, akkor megint...
Arra lennék kíváncsi mit csinál olyankor, mikor Ébren van, de kijelző nincs bekapcsolva... hiszen ilyenkor nyilván nem én nyomkodom, de a grafikonból látszik, hogy jó pár ilyen eset előfordul... mellesleg, akinek nagyon merül, de nem kéne sztem érdmes ezt csekkolnia, hátha kiderül belőle, hogy valami a háttérben szívja az aksit...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
tibi.234
tag
válasz Balázs1986 #18228 üzenetére
nagyon komoly lett
-
Naras
őstag
válasz Rotate #18260 üzenetére
Meg valaki írt ilyet is, hogy Wifi kevésbé zabálja az aksit, mint a 3G
Azért akkor se rossz... én most már benyomtam a Worms - öt, hogy lemerítse a végét, de még bírja... nulláról akarom töltőre tenni, had legyen még pontosabb az aksi kalibráció
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz Rotate #18262 üzenetére
Ebben a wifi vs 3g-ben az az érdekes, h nemrég kint voltam pár napot Erdélyben és az adatnet értelemszerűen le volt tiltva, míg a wifi végig be volt kapcsolva és semmi javulást nem tapasztaltam az akkuidő tekintetében... hozzáteszem, h az időm jó részében itthon is wifi közelben vagyok, de vmivel akkor is javulnia illett volna.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
korpicschess
veterán
Van 46-os temasek féle KANG CM7 + új vadonka kernel. Én vagyok vak, hogy nem látok külön normal és külön power save kernelt?
Illetve már gondolom volt ez a kérdés, de mi a különbség a 32 és 32 shared között? Azt a RAM-ot fel tudja használni a GPU, hogyha szükséges?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Naras
őstag
válasz korpicschess #18265 üzenetére
Nem, nem vagy vak, csak lusta olvasni...
"No more powersave and normal version, im provided only one version.
I do many many test about the battery life and the performance. Overcloking is not help to reach better performance all the time, and undervolt not help to save battery all the time. So im finally found a good balance between the meaningless overlock and undervolt. This version provide a good battery life, and the other side fast and responsive. Im not interested the benchmark point, so 1408Mhz is just enough for everything. Its totally unnecessary that overclock to 1504Mhz. The phone will not faster with 1504Mhz, the only difference is the benchmark point, but like i said i dont care
Im using a safe overclock freq's for the AVP, the GPU, and the RAM. Its a bit higher than the default LGE values but its still safe. The second core management is simple, using 655Mhz for the cpu1 on and off threshold and a few hundred milisec for the delay. its just the good point." - by vadonkaHát, kíváncsi leszek...
[ Szerkesztve ]
-
stickrs
senior tag
a ginger-es cam mod-ok vannak olyan jók mint ami froyonál volt?
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
kmisi99
addikt
Na úgy néz ki el hamarosan eladom a 2x emet. Pedig nagyom megszerettem gyönyörű a kijelzője és nagyon jó az anyaghasználata úgy ahogy van rohadtul tetszik ez a teló. Remélem tudok találni majd valami mást ami van ilyen jó külsőleg.
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
22.-i vadonka kernellel nektek nincs memory leaketek?
nekem szép lassan tűnik el -
Naras
őstag
Neked is folyik ki a telefon alján az USB portnál? Tiszta gáz, folyton összeken mindent... minap is tiszta bit lett a gatyám, tök égő volt...
Attól félek. hogy bedugul tőle a hangszóró, és a mikrofon nyílása is
[ Szerkesztve ]
-
Slovak
tag
Enyém is lassan eladó sorba kerül, bár teljesen elégedett vagyok vele, kihoztam belőle mindent. HÍrdetésem megtalálható az Lg telefonok között. Az igazság az, hoyg a kezembe vettem hosszú idő után megint a barátom samuS2-jét. Olyan szépen muzsikál a gyári rommal, öröm nézni. Nagyon kevés lett az 512 Ram ebbe a telóba. VIszont ennek ellenére megszerettem, úgyhogy várom a 3x-et új oprendszerrel, addig is váltok samura vagy htc-re. Köszönöm az eddigi segítségeket mindenkinek, jó ez a topik, segítőkész mindenki!
Üdv! -
MrChris
nagyúr
Beleütköztem egy kamera hibába. Cameramod van fent és videonal nem fokuszál bàrmit csinálok. Alap fokusztávra áll bármily közel távol van a cél. Foto módban viszont müxik.
-
Dusee
őstag
válasz korpicschess #18275 üzenetére
hát ez egy jó kérdés
én azt vettem észre, hogy mikor nyomok egy memória felszabadítást egyre kevesebb szabadul fel.
restart előtt már csak 150 mega szabadult fel, mikor 240-250nek kellene..érdekes, kipróbálom a legújabbat hátha az nem csinálja. -
kmisi99
addikt
v20L nél nincs újabb gyári rom? Én azt hittem már vagy V20O körül jár.
-
Dusee
őstag
válasz kmisi99 #18282 üzenetére
van V20O, csak leaked, tehát hivatalosan még nemjött ki.
recovery-s szerintem, én legalább is csak azzal találkoztam.
más:
ti milyen ril illetve baseband-del használjátok a telefont, és milyenek vele a tapasztalatok?
én 725-ös bb-t, de elég gyakran dobálja a hálózatot, ahol más telefonok nem szokták.[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
Feltettem a v20o patch-et erre a helyre.
Fontos, hogy csak v20o alá tegyétek fel! Esetleg akkor lehet jó más gyári rom-hoz, ha az deodexed (ha smartflash-sel telepítetted, biztosan nem deodexed) verzió. Esetleg gyári alapú custom-okra még jó lehet, de előtte csináljatok cwm mentést, édesanyám nem szeret csuklani
CM7 (alapú) rom alá 100%, hogy nem jó.Az usb töltés probléma meg szerintem hardver baj. Április óta nem 1 és nem 2 rom (gyári, custom) volt a telefonon, v20b-től kezdve. Ezek közül a jól beváltak relatíve hosszú ideig. Egyszer sem tapasztaltam, hogy befagyott a töltés, illetőleg melegedett a telefon. Mindig gépről töltöm. Egyébként is, szoftveres hiba hogy lehetne? Max lekapcsolja a töltést. De attól még nem melegedhetne. Azt tudom elképzelni, hogy az usb-nél lehet valahol a hiba, valamilyen összeszerelési gond. Van ahol jól sikerült összerakni, van ahol nem. És ugye van már itt pár olyan telefon már, aminek teljesen lehalt az usb-je. Ez is ezt támaszthatja alá.
[ Szerkesztve ]
-
Amarton
tag
Sziasztok
Kipróbáltam a Wajkiui 2.1.20 ROM-ot.
Nem működik a wifi. Azt írja a menüben, hogy error.
Egyedi probléma?
Mi lehet a megoldás?
Jónak tűnik a ROM, de Wifi nélkül nem sokat ér.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
peter_27
aktív tag
válasz Balázs1986 #18290 üzenetére
Akkor ezt a töltést nézzük kicsit a másik oldalról. Gyári romokban találkoztam ezzel a hibával. Mióta custom romot használok, csak egyszer fordult elő. A hardver hiba nem múlik el szoftvercserével. De nálam mégis eltűnt ez a hiba, mióta nem használok gyári romot. Szoftveres hiba úgy lehet, hogy egy process végtelen ciklusba kerül, és teljes terhelésen hajtja a processzort---->emiatt forró a telefon hátulja (kamera környéke, és nem az akku) éppen úgy mikor egy HD játékkal (pl: asphalt6) játszom, HDMI-n keresztül a tv-n 1-2 órát, és 100%-ról 15%-re merül eközben a telefon. A lehalt usb-s telefon tulajok többsége tölteni továbbra is tudta a telefont!
Galaxy S10
-
-
Balázs1986
addikt
válasz peter_27 #18293 üzenetére
Nyilván nem minden usb port ugyanolyan szinten hal le, így van, aki tudja tölteni. De nem tudom. Azért akárhogy is, neked is csak előjött custommal is. Ha szoftveres lenne, akkor viszont nekem is, meg másoknak is kellett volna tapasztalni, minimum a gyári rom-oknál. Elvégre ott biztos, hogy ugyanazok a folyamatok mennek.
Rejtély ez. Lehet, hogy tényleg hw-sw (nem, nem egy portált reklámozok ) gond egyszerre, ahogy wolruf mondja. -
ntomka
nagyúr
válasz korpicschess #18298 üzenetére
Reméljük! Minden vágyam teljesülne az O2X-szel kapcsolatban (ami még lehet GB alapon ), ha lenne egy működő voodoo.
ツ Headphones on - World off
-
leonel
aktív tag
Sziasztok!
Mai nappal 2x tulaj lettem.
Cm7 van a készüléken (2.3.7)
Tudom, hogy most sokan hülyének fognak nézni de szeretnék átállni a gyári 2.3 -ra.
Tudna valaki linkelni egy kis segítséget - hogy mi lenne ennek a menete?!
Előre is köszönöm.www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest