- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztomi89
tag
válasz -Scarface- #13495 üzenetére
Mindent rendesen az első hozzászólásban taglalt módszer szerint csináltál?
-
sztomi89
tag
válasz -Scarface- #13501 üzenetére
milyen op rendszer? próbáltad másik USB porttal? hátlapi usb portról akartad csinálni vagy előlapiról?
-
sztomi89
tag
válasz -Scarface- #13505 üzenetére
XP-n tuti menni, a Vista egy szar, én is szoptam vele Win7enm nem is ment, így átmentem XPre
úgyhogy ezt tudom neked ajánlani
[ Szerkesztve ]
-
sztomi89
tag
-
sztomi89
tag
Tesztelve működik, én sose állítottam be Protocolnak az UDP-t lehet ez nem tetszett neki, mindenesetre sBC köszi a leírás, FAQ gyanús
Mondjuk még annyit hozzátennék, hogy utána a telót is érdemes talán újraindítani, meg az meg hab a tortán ha esetleg MAC cím alapján fix IP címet adsz a telefonnak
Tesztelve:Firmware Version:
3.3.0 Build 061112 Rel.69208n
Hardware Version:
WR641G/642G v3 081520EFJah még annyit, hogy ha hozzávesszük a Youtube videó javítást, ha a kép nem is de nekem pl egy Jacko számnál (Beat it) a hang javult nem kicsit
[ Szerkesztve ]
-
sztomi89
tag
Itt néz körül regisztrálni kell, tehát csak úgy szabadon nem lehet semmit tölteni
[ Szerkesztve ]
-
sztomi89
tag
Milyen márkájú memóriakártyákat szeret az Arena?
-
sztomi89
tag
válasz butcher665 #14298 üzenetére
Hát ez elég nagy cumó, a FAQban leírtak szerint, nem sok mindent lehet vele csinálni, bár kitudja, próbálkozz vele hátha egyszer talán...észhez kap és végig megy... ha nem akkor lövésem sincs..
Ezért is van kiírva FAQba "Az eljárás során a készülék működésképtelenné válhat, ezért hangsúlyozottan mindenki csak saját felelősségére végezze el a beavatkozást"
[ Szerkesztve ]
-
sztomi89
tag
válasz greenmeister #14318 üzenetére
profil keveredés benne van a FAQban
-
sztomi89
tag
válasz erdosi #14369 üzenetére
FAQból idézek: "- Melyik a legjobb szoftver?
- Nincs ilyen, a legfrissebb nem feltétlenül a legjobb, de általában az tartalmazza a legtöbb hibajavítást."
Az, hogy kinek mi megy telefon, router függő stb. Sok minden összejátszhat, nekem eddig ébresztett mindig stb..
V10F vagy V10P talán a legtökéletesebb, bár megjelentek a moddolt szoftverek is
és valószínűleg bele fogjuk írni a FAQba
ja és elég lesz egymás szapulásából..!
[ Szerkesztve ]
-
sztomi89
tag
egyszerű mint az egyszeregy
A kijelző felett az LG jeltől balra, a távérzékelőn (vagyhogymondjam) nincs rálógva a műanyag fólia? vagy vmi szösz nem takarja ki?
ugyanis a távérzékelő értelemszerűen arra hivatott, h pl zsebben véletlenül ne vedd fel
érdemes szoftvert frissítened, ami az első hozzászólásban van leírva, vmilyen távsegítség módszerbe meg vhogy tudnék/tudnánk is segíteni
[ Szerkesztve ]
-
sztomi89
tag
Ezt direkt erre találták ki, hogy ha például táskából kotorászva akarod kivenni akkor véletlenül ne "vevődjön" fel, vagy pl zsebből ha előveszed
velem is előfordult az ilyen, hogy véletlenül rátettem a kezem, aztán néztem mint rozi a moziban
(14427) Land miben hol? vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
sztomi89
tag
Igen ilyesmire gondoltam, főleg MSN, hogy van távsegítség (maga a programrésze) felkérsz és látom a monitorodat, sőt még az irányítást is átvehetem és innen otthonról a saját egeremmel oldom meg a dolgokat
hű ma remekelek, remélem lefekvés előtti imátokba is beletesztek
[ Szerkesztve ]
-
sztomi89
tag
válasz DJ Shootman #14469 üzenetére
az előző 2-3 lapot ha 50 bontásban végig olvasod mindenre megleled a választ!
-
sztomi89
tag
válasz greenmeister #15209 üzenetére
Nem rendelte vki mondta neki, hogy ez egy hamisítvány vmi kínai vacak
-
sztomi89
tag
Format Factory
én ezt a formátumot használom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés