- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
animoo
senior tag
Sziasztok!
Na alig bírtam elszabadulni a telótól, most is itt van a kezem ügyében. Megvolt minden a dobozban. Az enyém független, általatok "zug-gsm"-nek nevezett helyről, mondjuk nekem ez már a harmadik telóm onnan és még semmi gond nem volt velük az évek során. Tapicskolom ezerrel, nekem a v10m szoft van rajta, ez már ha jól láttam, újabb, mint az elsők, és a régi tesztben említett problémákat sem tapasztalom (pl lassú keresés a névjegyzékben). A másik telómból kivett microsd-vel is haver (kicsit izgultam, mert írta itt valaki, hogy fagyott tőle), a képeket szépen elrendezte dátum szerint, a zenéket meg beömlesztette ABC sorrendben, teljesen jó. Elég sok mindent lehet beállítgatni meg molyolni benne, ez nem egy 2 óra alatt felméred a lehetőségeket telefon, ezzel szerintem napokig el fogok szórakozni. És még a gépre rá se dugtam, az majd ezután jön, de egyelőre nem tudok leszakadni róla! A google maps jó kis térkép, noha nekem nem működött a helymeghatározás, majd visszaolvasok, nemrég volt róla szó, hogy kinek, hogy. Na egyelőre ennyit aztán majd meglátjuk még Egyelőre nagyon tetszik!
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest