Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SkyLine3000

    addikt

    válasz Aryon87 #48407 üzenetére

    Ha kicsit élesebb képeket csinált volna a Mate, akkor most azt használnám.
    Egyébként ha nála belenagyítottam a képekbe, nem csak, hogy már nagyon paca volt az egész, de eléggé digitális hatása is volt.
    A hátlapi gombok viszont sokkal kényelmesebbek, mint az oldalsók. Ezt kár, hogy az LG is később elhagyta. Amikor a Mate-ell telefonáltam, alig tudtam ujjal a hangerő gombot megtalálni, G4-nél meg pont ott van, ahol lennie kell.
    Egyébként pont örültem, hogy a Mate-ben nagyon sok minden benne van, ami a G4-ben is. Lépésszámláló, Infra, szögletes hagyományos kijelző, meg még mittoménmi. :)
    Viszont ha aksit kell benne cserélni, akkor szívás. Ugye azt nem kell ecsetelnem, hogy ebben melyik a jobb? :)
    Szóval nagyon sajnálom a Mate Pro-t, mert nagyon szép teló, sokat tud, átlagembernek bőven sok, csak nálam pont ott vérzett el, ami nekem fontos.
    A G4-be meg egyszerűen nem tudok belekötni, mert amire kell nekem, az mind megvan benne. Az enyém most is olyan, mint az új. Sosem volt bootloop-os, hibátlan, karcmentes a kasztnija. Tavaly kapott új aksit is, így azzal sincs gondom. Most vettem rá egy új gyári hátlapot, mert a régin két patent le volt törve és nem illeszkedett rendesen a házra. Így most tökéletes. :)
    Nem tudom, a tied milyen G4, de az enyém egyáltalán nem kínlódik. Teszi a dolgát, ahogy azt elvárom tőle és ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák