Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Den Hadnagy

    senior tag

    válasz Pigmeus_1 #64928 üzenetére

    "meg elég stabil is a rendszere" - erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy hahahaha :D

    Unokahúgomnak csak almás termékei vannak, 4-ről indult, most 5s-e van... Sokat beszélünk, rendszeres volt, hogy megszakadtunk, újra kellett hívnom, és mivel vette fel utána: "Ja, bocs... lefagyott a telefon".

    Valami ilyesmi, az LG nem olyan felkapott + van pár rosszemlékű készüléke. A zenitet szvsz a G2-vel érték el, azóta minden flagshipnél volt valami nem kívánt fogszívós kompromisszum. Lehet, hogy a G3 már nem laggzik, de ez kitörölhetetlenül benne van az emberek fejében, a G4 meg ok, hogy S808, de "miért nem s810"???

    Az emberek szvsz így állnak hozzá. A G2 esetében hiába a mai napig ütős hardver + a naprakész és (nekem legalábbis) problémamentes szoftver.

    Bővíthetőség meg... Én jól elvagyok 32 gigán, bár nyilván plusz lenne, ha tudnám használni a meglévő 32-es kártyámat. De ez nem vétótényező.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

Új hozzászólás Aktív témák